Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7820, 20

Закарпаття визнали найбільш енергоефективним регіоном України

16 жовтня в Києві на Форумі з альтернативної енергетики та енергоефективності були представлені результати рейтингу енергоефективності України (Ukrainian Energy Index 2013), в якому Закарпатська область посіла перше місце.

Найстарішій пивоварні України виповнилося 298 років!

14 жовтня 2013 року Львівська пивоварня, яка з давніх часів є одним із головних символів міста Лева, відсвяткувала свій День народження. Цьогоріч найдавнішій броварні України виповнилося 298 років.

Фірма Ахметова назвала Закарпаття найбільш енергоефективною областю

Підконтрольна найбагатшій людині України Рінату Ахметову компанія СКМ представила третій випуск рейтингу енергоефективності областей України Ukrainian Energy Index (UEI-2013).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 16 жовтня. Запрограмовуйте хороший настрій вже зранку, сприймайте з легкістю навіть найважливіші справи. Нехай вдається все заплановане, ароматне кавування піднімає настрій вже зранку, а близькі оточують увагою   й турботою. Гарної середи й бадьорого ранку!

Соціолог Балоги також підтвердив, що більшість ужгородців за реконструкцію площі Народної

Хоч як брати Балоги намагаються створити скандал на порожньому місці, підбурюючи людей проти реконструкції площі Народної в Ужгороді, однак навіть їхній соціолог Віктор Пащенко сьогодні підтвердив, що більшість ужгородців виступають за реконструкцію.

Чи будуть міняти закони заради однієї Тимошенко

Нині питання лікування та навіть звільнення Юлії Тимошенко є одним із головних на шляху до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Однак, одна справа політична доцільність і зовсім інша - правові підстави для здійснення дій стосовно особи що нині є засудженою.

Декану УжНУ суд виніс вирок:   5 років за хабарництво. Умовно

Добігла логічного завершення епопея з хабарництвом в УжНУ. Майже два роки тривав розгляд справи за звинуваченням Мирослави Фабіан в отриманні хабара.

Олександр Ледида: Маємо дбати про дітей з функціональними обмеженнями та їх родини   ФОТО

          У вівторок, 15 жовтня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида відвідав Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними   обмеженнями у м. Мукачево.

У Берегові через сміття й пожежу припинили навчання у школі (ФОТО)

Вчора, 14 жовтня, о 13:20 берегівським рятувальникам надійшло повідомлення, що на вулиці Шевченка в районному центрі горить   місцева школа І-ІІ ст.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 15 жовтня. Середина осені обов’язково принесе позитивні емоції, якщо сьогоднішній ранок розпочати з чашечки ароматної кави. Нехай ваш настрій протягом дня визначають лише приємні співрозмовники, а всі справи мають швидке й успішне завершення. Бадьорого прокидання!

Закарпатців просять сприяти у розшуку осіб

Слідчим відділом Управління СБ України в Закарпатській області розшукується четверо осіб, яких підозрюють у злочинних діях.

Аржевітін презентував монументальну працю про Карпатську Україну(ФОТО)

11 жовтня в Ужгородському прес-клубі відбулася презентація науково-документального видання «Карпатська Україна: епоха в добі». Книжка – перша із проекту (задумана як тритомник) закарпатця Станіслава Аржевітіна, дослідника, доктора економічних наук, депутата двох скликань ВРУ.

Перший колективний забіг Night Run стартував в Ужгороді(ФОТО)

У неділю відбувся перший колективний забіг Night Run.

300 тисяч від європейського гранту поділять між собою Ужгород і Мукачеве  

Про це повідомляє Йосип Галайда, директор берегівського підприємства «Водоканал Карпатвіз», учасник міжнародної науково-практичної конференції, яка проходила в рамках євроінтеграції на досвіді роботи водопровідно-каналізаційного господарства ЗАТ «Ніршийгвіз».

В УжгородІ на пожежі загинули двоє людей

14 жовтня о 08:10 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вулиці Богомольця, що в обласному центрі.   За викликом відразу було направлено   бійців чергової варти 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Травмований турист з Росії загубився у Закарпатті

На вихідних поблизу Мукачева під час проходження туристичного маршруту мешканець м. Орел Російської федерації травмував собі ногу.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок 14 жовтня. Нехай ваш тиждень стартує швидко й позитивно. Сприймайте світ яким він є, смакуйте улюбленою кавою. Успіх обов’язково знайде вас на початку цього дня. Смачного кавування й корисних справ сьогодні!

У закарпатських школах встановлять «бокси» для збору батарейок

Про це розповів голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида під час спілкування з журналістами у п’ятницю, 11 жовтня:

Олег ПРОСКУРЯКОВ: Зробимо все для того, щоб забруднений ґрунт із Закарпаття було вивезено

Так, прокоментував запитання закарпатських журналістів Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков стосовно можливості утилізації забруднених пестицидами ґрунтів у селі Рокосово, що на Хустщині.

Міністр екології поспілкувався із ужгородськими школярами

У відкритому уроці з екології в ужгородській школі №6 у п’ятницю, 11 жовтня, взяли участь Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков та голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат