Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7360, 20

Відділення штучної нирки відкрили у Міжгір’ї ФОТО

    Одинадцятеро пацієнтів постійно обслуговуються у районному відділенні гемодіалізу та штучної нирки Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. Новака. Відтепер, пацієнти й лікарі отримали нові можливості для лікування та роботи в модернізованому медзакладі. Привітати мешканців району у четвер, 6 лютого, приїхали очільник області Олександр Ледида, голова Міжгірської РДА Василь Щур, головний медик області Роман Шніцер.

Півтора мільйони гривень витратили на реконструкцію аварійної школи на Іршавщині ФОТО

Роботи тривали з 2009-го року. А у четвер, 6 лютого, учні та вчителі села Бронька нарешті розпочали навчання у відновленій школі. Участь у офіційному відкритті взяли голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида, керівники Іршавської районної адміністрації та районної ради Василь Ковбаско та Станіслав Сухан, директор департаменту науки і освіти, молоді та спорту Маріанна Кляп, батьки, діти, педагоги.

Минулого року закарпатські стоматологи прийняли 1 млн. 240 тис. пацієнтів

Переважна бiльшiсть людей знає, що стан зубiв та слизової оболонки порожнини рота тiсно пов’язаний зі станом здоров’я всього органiзму. З одного боку, при поганому станi нервової, ендокринної систем, шлунково-кишкового тракту бiльш активно руйнуються зуби та кiсткова тканина, що оточує та утримує зуб.

У Хусті державтоінспектор урятував життя хлопцю, проте юнак залишився без ніг

Один з недільних ранків жителі міста Хуст згадують і досі. Друзі, вечірка та швидка їзда, а потім свист коліс… наслідок - трагічна дорожньо-транспортна пригода.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 6 лютого. Нехай випадкові надокучливі думки не порушують вашого гармонійного настрою. Підкріплюйте ранкову бадьорість горнятком улюбленої кави, і нехай всі справи розпочинаються з легкої руки. Вдалого вам четверга й упевненості у собі!

В Ужгороді на пожежі врятовано 4 людей, ще 10 евакуйовано

Ранок 5 лютого почався для вогнеборців з тривожного виклику. За повідомленням ужгородців, що надійшло о 10:12, на вулиці Володимирській виникла пожежа. На місце події відразу було направлено чергові відділення 14 та 15-ої Державних пожежно-рятувальних частин обласного центру.

Від свалявської "мінералки"   бюджет отримав   понад 6,5 млн грн

На території Свалявського району збір за користування надрами сплачуть 13 суб’єктів господарювання. Найбільшими надрокористувачами району є санаторно–курортні заклади та виробники мінеральної води.
Свалявська "мінералка" принесла бюджету понад 6,5 млн грн

На   Закарпатті експерти визначили   50 найвпливовіших особистостей

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація проекту газети «Срібна земля ФЕСТ», яка вдруге за три роки визначала ТОП 50 найвпливовіших закарпатців. Підсумки опитування – у ФЕСТрейтингу «Перші особи Закарпаття 2013».

Сучасну майстерню для майбутніх кравців відкрили у Берегівському ліцеї ФОТО

На придбання нового обладнання з обласного бюджету було виділено 99 тисяч гривень.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 5 лютого. Не ідеалізуйте занадто навколишній світ, бо від реальності не врятують жодні стереотипи. Нехай люди не розчаровують, справи здаються легкими, а кавування буде приємним і гарячим. Тримайте яскраві емоції в серці, у них немає терміну придатності. Приємного ранкового прокидання й хорошого дня!

Аварійну дорогу на   Великоберезнянщині обіцяють відремонтувати

Депутати обласної ради в ході чергового засідання підтримали запит свого колеги Михайла Кіндрата щодо ремонту доріг на Великоберезнянщині.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 4 лютого. Запрограмовуйте хороший настрій на день і сприймайте речі такими, як вони є. З бадьорим настроєм і впевненістю у перемозі розпочинайте всі справи. Аромат гарячої кави обов’язково додасть позитивних емоцій вранці, а протягом дня заряджайтеся позитивом завдяки своєму оточенню. Гарного вам вівторка!

Трьох закарпатців засудили за незаконний обіг наркотиків та вогнепальної зброї

Набув чинності вирок Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області стосовно трьох учасників злочинного угрупування, які налагодили незаконний обіг наркотичних засобів та вогнепальної зброї.

На Ужгородщині перейменують деякі сільські ради

Сьогодні на черговій сесії Закарпатської обласної ради, крім обласного бюджету, депутати розгляну ряд інших питань, зокрема перейменування деяких сільських рад Ужгородського району.

Обласні депутати прийняли бюджет

Сьогодні відбулася чергова сесія Закарпатської обласної ради. Із 108 депутатів зареєструвалися 89.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 3 лютого. Пам’ятайте про порцію ранкової бадьорості і не прогавте свого щастя. Нехай горнятко ароматної кави додає позитивних емоцій на початку нового тижня й останнього зимового місяця. Тепло не за горами, а з гарячим напоєм і гарячими серцями й зовсім близько. Гарного вам старту у понеділок!

Мітинги, барикади, створення Закарпатської Народної Ради, позов прокуратури

Чимало подій навколо ужгородського Майдану сталося цього тижня. Все розпочалося зі зміни місця дислокації. Ще у п’ятницю 24 січня близько тисячі прихильників Майдану спочатку пікетували Ужгородську міську раду, а потім перебазувалися під будівлю ОДА.

На Закарпатті поба­чив   світ історико- авто­біографічний роман про русинів

Днями у прес-центрі «Нове Закарпаття» власну книгу «Я єсть русин, русин і буду» презентував Петро Мазур. Це історико-автобіографічний ро­ман, у якому власні життєві історії та переживання переплітаються з життям краю в цілому.

Син і батько по різні боки барикад

Днями «РІО» стало відомо, що батько прес-секретаря УМВС України в Закарпатській області Олега Подебрія, Ігор Подебрій, який уже тривалий час проживає в США і є громадянином цієї держави, прилетів до України, щоб допомагати лікувати людей, які зазнають травм на Євромайдані в Києві.

Список закарпатських депутатів, які ввійшли у Народну раду (ФОТО)

На вчорашньому засіданні Народної Ради було озвучено список всіх депутатів, які увійшли до неї.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат