Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7300, 20

У Києві застрелили журналіста (ФОТО)

У Лікарні швидкої допомоги помер журналіст газети "Вести" В'ячеслав Веремій, який отримав поранення після зіткнення з "тітушками". Про це повідомила Варта Майдану у лікарні.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 19 лютого. Прокидайтеся в бадьорому настрої і не сидіть склавши руки. Пам’ятайте, що безвихідних ситуацій не буває, і радійте можливості робити свій невеликий внесок у важливу справу. Кавуйте з надією і вірою у краще, й усе задумане неодмінно настане!

Київ палає, а на мітингувальників ідуть водомети (трансляція Громадського)

16:48 Озброєні "Беркутівці" з рушницями зі снайперськими прицілами зайняли міст над вулицею Інституцькою біля Майдану Незалежності
Про це йдеться в повідомленні на сторінці Євромайдану у "Твіттері".

Пряма трансляція подій у Києві 18 лютого (ОНОВЛЕНО)

Сутички у Києві тривають. Щойно стало відомо про трьох загиблих, ще семеро знаходяться при смерті.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 18 лютого. Прокидайтеся в доброму гуморі і намагайтеся підтримувати бадьорий настрій протягом дня. Нехай всі справи вирішуються з легкої руки, а горнятко улюбленої кави бадьорить вас до швидкої роботи. Запрограмовуйте хороший настрій й сміливо розпочинайте новий день, адже він неодмінно буде вдалим!

Друзі вітають Сергія Ратушняка!

Сьогодні свій День народження святкує відомий український політик, лідер “Нового Закарпаття”   Сергій Ратушняк.

100-річній жительці Берегівщини вручили паспорт

14 лютого жительці села Батьово, що на закарпатській Берегівщині, Гізеллі Неште виповнилося 100 років.

Закарпатські автомайданівці пікетували мукачівський "Епіцентр"(ФОТО)

У суботу, 15 лютого активісти АвтоМайдану стартували колоною автівок до гіпермаркету "Епіцентр", що в Мукачеві.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 17 лютого. З упевненістю у власних силах і доброму гуморі розпочинайте новий тиждень. Нехай випадкові справи та люди дарують лише позитивні емоції. Заряджайтеся горнятком ранкової кави та не забудьте запропонувати його хорошому співрозмовнику. Тоді ваш понеділок обов’язково матиме вдалий початок!

На Драгобраті загинув турист із Іллічівська, що катався на санках

Трагедія сталася на популярному гірськолижному курорті Драгобрат у Рахівському районі. 40-річний мешканець із м. Іллічівськ Одеської області разом зі своїми рідними приїхав відпочити в гори.

Підлітки втекли з інтернату, щоб заробляти жебракуванням   у Києві

25 січня з Перечинської школи-інтернату зникли четверо вихованців від 14 до 17 років.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 14 лютого. Що може бути кращим, ніж ароматна кава зранку від коханої людини. Якщо ж ви лише в пошуках – не розчаровуйтеся, адже сьогодні Святий Валентин придивляється до усіх і цілком можливо, що ваше кохання вже зовсім близько. Гарячих вам ранків і днів зі своїми коханими, а також позитивного завершення робочого тижня!

Середня вартість упаковки медикаментів українського виробника —10,9 гривень, іноземного — 47,9 грн.

Понад 36 мільярдів гривень витратили українці минулого року на ліки. Загалом в країні зареєстровано понад 13 тисяч медпрепаратів. Причому імпортних ліків на ринку втричі більше ніж вітчизняних. Хоча, за твердженням фахівців, наші виробники не поступаються якістю закордонним фармацевтичним компаніям.

2 квартири та будинок закарпатські ветерани-афганці отримали минулоріч

Уже традиційно напередодні відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниці   виведення військ з Афганістану, у четвер, 13 лютого, відбулася зустріч очільника краю Олександра Ледиди з представниками громадських організації учасників бойових дій.

Рахівчани долучилися до загальнонаціонального страйку


Про це повідомив активіст координатор страйкомів Рахівського району Юрій Червак.

Закарпаття долучиться до всеукраїнської ініціативи "Зробимо Україну чистою!"(АНОНС)

14 лютого 2014 р., о 12:00, у Малому залі Закарпатської обласної державної адміністрації відбудеться робоча нарада з підготовки та організації в Закарпатській області міжнародної Всеукраїнської громадської ініціативи «Зробимо Україну чистою». До участі запрошуються усі зацікавлені!

В школі №1 міста Ужгорода відбувся незвичний урок

Заняття з школярами проводили рятувальники. «Вчителі у рятувальній формі» ознайомили школярів з діяльністю пожежно-рятувальної служби; розповіли конкретні випадки пожеж та інших нештатних ситуацій, які трапляються з мешканцями нашого краю та звернули особливу увагу на причини їх виникнення.

15 лютого - останній день сплати збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності

Збір за провадження деяких видів підприємницької діяльності сплачується щомісяця не пізніше 15 числа, який передує звітному місяцю. Таким чином, останнім днем сплати збору за березень є 15 лютого 2014 року.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 13 лютого. Набагато приємніше зустрічати черговий день тижня у з горнятком улюбленої кави й гармонійними думками. Тож не дозволяйте раптовим справам втрутитися у вашу ароматну насолоду і формуйте свої справи зважаючи на власні потреби. Не завадить подбати про себе зранку, аби бути в доброму гуморі протягом дня. Успішних справ сьогодні й реалізації всіх задумів!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат