Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7220, 20

У Виноградові горів гараж

О 10:55 5 березня в оперативно-рятувальну службу Виноградівщини поступило повідомлення про пожежу в складському приміщенні гаража у приватному домогосподарстві мешканця м. Виноградів.

До місцевих бюджетів Закарпаття надійшло понад 198 млн. гривень

Таку суму податків і зборів до місцевих бюджетів області сплачено в січні-лютому 2014 року. У порівнянні з відповідним періодом минулого року до бюджету від платників надійшло на 1 млн. 290 тис. гривень більше.

Ужгородська казна наповнюється стабільно, повідомляє ДПІ

Бюджет міста Ужгорода за   два місяці цього року наповнився майже на 50млн.грн.

Начальник Закарпатського УМВС обіцяє знайти Нагірного

Начальник Закарпатського УМВС вважає, що громада його на посаду погодила. Про таке начальник обласного УМВС Закарпатської області Василь Турдай повідомив сьогодні під час першої після призначення на посаду зустрічі з журналістами та громадськістю.

В Ужгороді порізали в.о. мера

В.о.мера Ужгорода Щадею невідомий ледь не проштрикнув нирку. Подробиці.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 5 березня. Звертайте увагу на позитивні речі протягом дня, й успіх обов’язково йтиме по п’ятах. Нехай з горнятком ранкової кави додасться гармонії й віри у краще життя. Не сидіть склавши руки, все, що негайно розпочнете, вже не доведеться виконувати потім. Успішних звершень й загалом хорошої середи!

Психологи та психотерапевти області допомагають активістам Майдану

В Ужгороді в приміщенні облдержадміністрації вже два тижні працює Центр Психологічної служби Майдану. Тут з 16.00 до 19.00 можна безкоштовно отримати психологічну та психотерапевтичну допомогу. За словами голови Закарпатського осередку Української спілки психотерапевтів Олени Кузьми, фахівці готові підтримати учасників протестів з усіх сторін (Майдан, Антимайдан, міліція, активісти, пересічні громадяни, волонтери, тощо), надати консультативну допомогу членам сімей постраждалих від насильства. Щодня до психологів та психотерапевтів, що чергують у Центрі, звертаються дві-три людини, дзвонять з інших районів області. Відтак по допомогу фахівців звертались тільки активісти Майдану, як столичного так і ужгородського.

Сесія розгляне зарплату в.о. мера Ужгорода Щадея та земельні відносини

Розпорядження міського голови Про скликання сьомого пленарного засідання ХХ сесії Ужгородської міської ради VІ скликання.

Захарченка і Клюєва оголосили у розшук

Міністерство внутрішніх справ оголосило в розшук екс-міністра Віталія Захарченка та екс-голову Адміністрації президента Сергія Клюєва.

В Ужгороді відсвяткують 200-річчя Шевченка (АФІША)

План основних масових заходів з 5 до 10 березня 2014 року.

На Ужгородщині в пенсіонерки згоріла будівля

04 березня о 05:42 в оперативно-рятувальну службу області поступило повідомлення про пожежу в літній кухні на вул. Центральна, що у с. Довге Поле Ужгородського району. Власниці будівлі, 59-річної пенсіонерки на час пожежі вдома не було, про загорання рятувальників сповістили сусіди.

Володимир Смоланка почав виконувати обов’язки ректора УжНУ

Сьогодні, 4 березня, наказом Міністерства освіти і науки України виконувачем обов'язків ректора Ужгородського національного університету призначено професора, доктора медичних наук Володимира Смоланку.

Аналітика: Чартерні міста — рішення проблеми безпеки України

(мовою оригіналу)Вопрос об обеспечении безопасности Украины сегодня является одним из самых обсуждаемых в мире. США и ЕС грозят России санкциями, многие страны уже поддержали молодую украинскую демократию, и в общем тактически Украину, скорее всего, обезопасят от российской военной агрессии. Однако...

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 4 березня. Не розслабляйтеся у другий день робочого тижня і тим паче не падайте духом. Нехай горнятко ранкової кави надихає вас на корисні звершення. У жодному разі не дозволяйте поганим думкам чи людям псувати ваш настрій. Щастя поруч, якщо будете до нього прихильні. Єдиних вам думок і рішень, а також смачного кавування!

На Закарпатті люди мобілізовуються попри закриті військомати

Незважаючи на те, що вчора секретар РНБО Андрій Парубій оголосив про загальнодержавну мобілізацію згідно рішення «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України», у окремих військоматах Закарпаття мобілізовуватися просто нема де…

Почему Путин проиграет Крымскую войну (ДОПОВНЕНО)

Почему Путин проиграет? Ответ таков: экономика. Основа основ политической инициативы. Российская экономика не готова вынести риски длительного противостояния в Крыму. Путин загнал себя в ловушку

Сергей Ратушняк: «Путин, прощай»

«Путин, прощай» Лидер "Нового Закарпатья" Сергей Ратушняк заявляет:

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 3 березня. Навіть якщо весна цього року розпочинається не з того настрою, який ви запланували, у жодному разі не падайте духом. Тепло і затишок обов’язково завітає до вас разом з гармонійним настроєм і миром. Прокидайтеся з улюбленою ранковою кавою і не бійтеся нічого. Нехай всі негативні думки й погані новини зникнуть раз і назавжди. Будьмо єдині! Легкого понеділка й хорошого старту на початку нового тижня!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат