Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7140, 20

Голова СБУ «торгує» посадами для Балог і їх ставлеників

Закарпаття чекає на призначення начальника СБ України в області адже колишній начальник управління Михайло Феделеш йде на підвищення до Києва де буде займати одну з головних посад в управлінні К (капуста) УСБУ України. Наразі в.о. начальника є Володимир Гелетей (Гейза), який є сватом Віктора Балоги але на посаду його пролобіював рідний брат Валерій, що очолює УДО (Управління державної охорони) і є кумом Віталія Яреми, силового віце-прем’єра.

МЗС Угорщини не визнає "референдум" в Криму

«МЗС Угорщини вважає проведений 16 березня в Автономній Республіці Крим референдум і його результати, що суперечать Конституції України, нелегітимними», - йдеться у заяві угорського відомства.

Крим офіційно став незалежним і проситься у Росію

Верховна Рада АРК 17 березня 2014 року прийняв постанову "Про незалежність Криму".

Двоє людей загинули у ДТП у Закарпатті (ФОТО)

На Берегівщині "ВАЗ" зіткнувся "Ікарусом". Двоє людей загинуло.

В Україні оголосили часткову мобілізацію

Верховна Рада затвердила указ в. о. президента Олександра Турчинова про часткову мобілізацію.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок. 17 березня. Бадьоріться горнятком свіжозвареної кави й налаштовуйте свій хороший настрій. Нехай невдачі лише зміцнюють вашу впевненість у перемозі й жодні погані новини не змушують ностальгувати. Весняне сонце неодмінно з’явиться навіть після найбільш затяжних дощів. Гарного дня!

До лав Національної гвардії мобілізують 15 тисяч українців з усіх регіонів

У найближчі 15 діб до лав Національної гвардії буде мобілізовано приблизно 10-15 тисяч осіб.

Не пропустіть сьогодні акцію - "Крим - це Україна"

За годину, о 18.00 в галереї "Ілько" розпочнеться Громадська акція «Крим – це Україна». Ті, хто безпосередньо не може взяти участь у події, можуть переглянути онлайн-трансляцію на ресурсі You Tube - https://www.youtube.com/watch?v=wIJYnIOGkhM

Росія на танках поверне Януковича до влади

На жаль, цей тиждень був відзначений ескалацією російсько-українського протистояння. Росія і надалі не визнає нинішньої влади і має намір встановити в Україні ту владу, яка їм подобається.

З головної площі Закарпаття вкрали декоративні кущики

Нагадаємо, що площу Народну перед Закарпатською обласною держадміністрацією почали реконструювати минулого року. В листопаді по її периметру висадили декоративні кущики самшиту, посередині проклали кам’яні доріжки, цієї весни планувалося побудувати фонтан.

Ледида спростував, що ГК "Карпати" припинить існування

Президент гандбольного клубу "Карпати" Олександр Ледида спростував, що клуб залишився без фінансування і припинить існування.

Депутати проголосували за зарплату Щадея та Волосянського

Розпочалися бурхливі обговорення стосовно окладів новому голові виконкому Волосянському та в. о. меру Щадею.

Ужгородські депутати продовжують займатись кнопкодавством

Депутат Шевчук звернувся до в. о. мера з проханням проконтролювати картки депутатів, повідомляє з сесійної зали кореспондент РІО.

Cклад земельної комісії в Ужгородській міській раді змінять?

Стартувала робота сесії Ужгородської міської ради. Зареєструвалися 44 депутати із 60.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 14 березня. Намагайтеся не перенапружувати себе новинами вже зранку й запрошуйте на каву позитивно налаштованих співрозмовників. Нехай затишний ранок наповнюється яскравими емоціями і надходять лише хороші звістки. Гарного дня й корисного релаксу на вихідних!

Крим.Пряма трансляція із селища Перевальне

Пряма трансляція ТВ "Прихована правда" сьогодні із селища Перевальне, що під Сімферополем, із місць дислокації російських військових частин.

Балога кинув Міклоша Ковача

Як повідомляють наші джерела в Закарпатській обласній раді, голова облради Іван Балога разом зі своїм братом нардепом Віктором Балогою надумали кинути свого партнера по депутатській коаліції голову угорського товариства КМКС Міклоша Ковача.

З початку року платники Закарпаття перерахували до бюджету майже 1 млн. 590 тис. грн. екологічного п

Про це повідомив перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Тетяна Шаповалова.

Закарпаття   закупить на 178 тис грн.   бронежилетів, спецодягу, спальників, карематів, масок тощо

Таке передбачено прийнятими сьогодні під час засідання Закарпатської обласної ради змінами до до Програми створення та накопичення регіонального резерву матеріально-технічних засобів та засобів індивідуального захисту органів дихання непрацюючого населення Закарпатської області на 2011 – 2015 роки.

Закарпатські військові отримають   350 тисяч гривень на свої потреби

Військові частини, дислоковані на території Закарпатської області, переведенні в стан бойової готовності і готові до відправлення. Загальна кількість людей, готових до відправки на східний кордон, становить близько 400 осіб. Про це сьогодні на сесії Закарпатської облради повідомив військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату Іван Васильцюн.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат