Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7160, 20

Хто насправді захоплював суд у Закарпатті?

Подаємо заяву ФРОНТУ ОПОРУ з приводу захоплення Закарпатського адміністративного суду.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 13 березня. Зустрічайте новий день під акомпанемент улюблених мелодій за чашечкою улюбленої кави. Нехай важливі справи не порушують вашого гармонійного стану. Смачного ранкового кавування, бажаних співрозмовників і загалом вдалого четверга!

На Тячівщині горіла котельня жіночого монастиря

12 березня об 11:18 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що на вулиці Дружби в селі Чумалево Тячівського району виникла пожежа. Виїздом на місце пожежно-рятувальних підрозділів з'ясувалось, що загорання виникло в котельні Свято-Вознесенського жіночого монастиря.

В Ужгородському коледжі культури і мистецтв відзначать 200-річчя Т. Шевченка

Вечір української музики й літературну годину запланували провести в Ужгородському коледжі культури і мистецтв.

С. Ратушняк: “Обленерго і Закарпатгаз — пилососи, які висмоктують фінанси в офшорні зони"

Підприємці області обурені діями монополістів обленерго та Закарпатгазу. Сьогодні про це йшлося на черговому засіданні у прес-центрі “Нове Закарпаття”.

Власники кількох санаторії Закарпаття пропонують   безкоштовно оздоровлювати героїв Майдану

На сьогодні це 5 закладів. До того ж є багато аналогічних повідомлень в інтернеті.
Андрій Сугай, директор санаторію «Карпатія», зазначив, що у цей складний час санаторії повинні докластися до громадської ініціативи і також допомогти тим людям, які стояли на Майдані. Адже ті люди виснажилися, в першу чергу, морально.

Люди Балоги захопили Адміністративний суд Закарпатської області

В Закарпатті відбувається черговий   напад невідомих людей в камуфляжі на державну установу -- Закарпатський апеляційний суд.

Закарпатська міліція розстежує вандалізм проти угорців

Про це йдеться на сайті УМВС у Закарпатській області.

Сесія Ужгородської міськради розглядатиме 8 тисяч гривень зарплати Волосянському (ДОКУМЕНТ)

Депутат Ужгородської міської ради Іван Волошин розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook інформацію про зарплату, яку даватимуть новому керуючому виконкомом міськради Олександру Волосянському. Публікуємо пряму мову Волошина та документ.

В області створять координаційний орган з допомоги людям з Криму(АНОНС)

15 березня о 18.00, у галереї ILKO - відкритий захід солідарності з жителями Криму.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 12 березня. Запрограмовуйте хороший настрій зранку у компанії бажаних співрозмовників за горнятком улюбленої кави. Нехай сонячний день приносить із собою лише позитивні емоції й хороші новими. Вірте у щастя, й воно обов’язково завітає до вас. Гарної середи й смачного кавування!

Голова ОДА "за" люстрацію, але на законних засадах

"Я підтримую люстрацію. Але цей процес повинен мати законні засади. Повинен бути механзм люстрації прописаний у відповідному законі", - прокоментував своє ставлення до люстрації голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко.

Губернатор В. Лунченко: Я виступаю за негайну реформу місцевого самоврядування

Про це новий очільник області зазначив сьогодні під час своєї першої прес-конференції. За словами Валерія Лунченка, посада голови ОДА має обиратися, а не призначатися.

Новий керівник Закарпаття оприлюднив прізвища кандидатів у свої заступники

Сьогодні під час першої прес-конференції новий голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко представив трьох кандидатів на посади заступників голови ОДА.

Чопська митниця в лютому: понад 687 500 осіб, 346 500 транспортних засобів та 2 млн. тонн вантажів

Понад 687 500 осіб, 346 500 транспортних засобів та 2 млн. тонн вантажів пропущено через митні кордони України протягом лютого в зоні діяльності Чопської митниці Міндоходів.

У Мукачево вогнеборці ліквідували пожежу у гуртожитку

10 березня о 15:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в гуртожитку Мукачівського державного університету на вулиці Я. Каменського, що в місті над Латорицею.

Замість Турдая просуватимуть   Шаранича?

За словами співрозмовника у обласному управлінні МВС у Закарпатській області, вже найближчим часом закарпатську міліцію можливо очолить Сергій Шаранич, полковник міліції.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 11 березня. Спрямовуйте думки у гармонійне русло вже з першим промінцем ранкового сонця. Нехай неприємні люди чи події не псують вашого весняного настрою. Змінюйте щось навколо себе, якщо відчуваєте дискомфорт. Пам’ятайте, що все можливо, потрібно лише ваше бажання. Впевненості у власних силах і смачного кавування у бажаній компанії!

Обласне управління міліції знову без начальника

Полковника Василя Турдая, який кілька днів побув на посаді начальника УМВС в Закарпатській області вже звільнено. Як і низку інших головних міліціонерів по Україні. Про це повідомив міністр МВС України Арсен Аваков.

25-річний хлопець заступився за знайому і отримав ножем в груди...

Стосовно 23-річного молодика, який наніс ножове поранення 25-річному ужгородцю в область грудної клітини, ужгородські міліціонери відкрили кримінальне провадження за фактом замаху на вбиство.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат