Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7280, 20

За ужгородськими барикадами(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Своє бажання оглянути побут ужгородських активістів, які мешкають за барикадами зведеними у суботу на пл. Народній, втілюють у життя чимало ужгородців, прихильників мирних протестів.

С. Ратушняк вважає, що Народна Рада в Закарпатті під бандою балог

Політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у "Фейсбук" скептично прокоментував подію про створення Народної Ради Закарпаття.

Віталій Ярема: «Влада пов'язала "Беркут" кров'ю: хлопці, або служіть нам, або — в тюрму"

Виталий Ярема (на фото): «Уникальность нашего президента не только в том , что он — единственный на земном шаре имеет две судимости. Он — единственный, кто игнорирует такое количество людей» (мовою оригіналу).

Закарпатська облрада вимагає проведення позачергових парламентських і президентських виборів

Сьогодні, 28 січня депутати Закарпатської облради проголосували за утворення Закарпатської Народної Ради. У єдиному рішенні також йдеться про вимогу проведення позачергових парламентських та президентських виборів. Про це повідомляє кореспондент газети РІО.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 28 січня. Намагайтеся не пропускати повз увагу деталей навколишнього світу, адже саме вони можуть ховати в собі найбільші таємниці й підказки. Нехай зимова прохолода приємно бадьорить у супроводі гарячої кави у вашому горняткові. Смачного кавування, і не сидіть склавши руки, бо корисні справи чекають на вас!

Мітингувальник перед Закарпатською ОДА в Ужгороді оголосив голодування(ФОТО)

Учасник ужгородського мітингу Павло Нечаєв сьогодні в надвечір під стінами Закарпатської ОДА оголосив голодування до відставки губернатора Олександра Ледиди.

На Закарпатті зберігається лавинонебезпечна ситуація

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології минулої доби на високогір"ї Закарпатської області морози зменшились до 5°C, пройшов сніг 1 - 3мм.

Грузин по Google maps хотів потрапити до Австрії

Чергового «мандрівника», який минулими вихідними спробував незаконно потрапити з України до Словаччини, за допомогою тепловізора затримали чопські прикордонники.

Аналітика: Втручання у внутрішні справи України може дорого коштувати ЄС

Те, що відбувається в Києві та в інших регіонах України, – це внутрішня українська справа, яка має вирішуватися без стороннього втручання.

У Мукачеві застрелили підприємця Планкіна

Відомо ім'я вбитої сьогодні людини. Це власник кав'ярні Time Олексій Планкін. Його застрелили двома пострілами - у голову та живіт.

Закарпатський   "Беркут", який досі пасивно дислокувався у Києві на Банковій, повернувся додому

Делегація майданівців, яка перевіряла присутність закарпатського "Беркуту", підвтердила їх повернення
За словами делегованих Майданом активістів, які перевіряли інформацію керівника обласного управління МВС Василя Варцаби про повернення закарпатського "Беркуту" з Києва, закарпатські силовики дійсно знаходяться на місці, в Ужгороді.

Закарпатські рятувальники готуються до ускладнення погодних умов

Найближчим часом на території Закарпатської області прогнозується ускладнення метеорологічної ситуації. Так, за повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології в другій половині дня 25 січня та із збереженням вночі 26 січня по території області очікується сильний сніг. На перевалах снігові замети. Місцями посилення вітру 15-20 м/с. 25-27 січня на дорогах ожеледиця.

"Тітушки" Балоги "зачищають" ужгородський Майдан

Як повідомляє сайт "Кліпньюс" з посиланням на "УА-Репортер" клан Балог почав зачистку ужгородського Майдану.

Блокувати чи не блокувати ОДА: думки закарпатських активістів розділилися

Сьогодні о 8.00 Ужгородський євромайдан оголосив повну мобілізацію. Однак штурму будівлі ОДА пікетувальники не проводили.

Іршавська міліція провела лекцію дітям

Днями працівники Іршавського райвідділу міліції майор Квітослава Черничко та капітан Олеся Семак зустрілись з учнями молодших класів Іршавської гімназії, яким розповіли про роботу міліції.

Після слів про розлучення, жінка випала з балкону 5-го поверху

Удосвіта в Тячівський райвідділ міліції по телефону "102" надійшло повідомлення чергового лікаря Тячівської районної лікарні про те, що в реанімаційне відділення після спроби суїциду без свідомості було доставлено 24-річну мешканку одного з населених пунктів району.

Гвинтівку "Байкал" і 250 патронів знайшли міліціонери у закарпатця під матрацом

Нещодавно співробітники сектору дільничних інспекторів міліції Берегівського райвідділу, на підставі ухвали Берегівського суду, провели санкціонований обшук помешкання берегівчанина Яноша.

Сергій Ратушняк звернувся до депутатів увіковічнити новітніх героїв України

Сергій Ратушняк звернувся до Ужгородської міськради з приводу останніх подій в Україні:

В Ужгороді представили найдавнішу українську діаспору

У Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф.Потушняка відбулося знайомство з найдавнішою українською діаспорою, що проживає у Воєводині (Сербія).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 27 січня. Не прогавте свій шанс на щастя – дійте так, як підказує серце. Нехай ранкова кава пробуджує лише позитивні емоції, а справи розпочинаються з легкої руки. Будьте в курсі найважливіших новин, і не розчаровуйтеся через дрібниці. Гарного дня й упевненості у власних силах!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат