Аналітика: "Шеф, дай трохи порулити", або До чого приведуть кадрові прориви Порошенка

admin 21.07.2015 13:15 ПОДІЇ

Дивні речі, які останнім часом відбуваються в Адміністрації Президента, характеризуються всім відомим виразом видатного польського сатирика Єжи Лєца – про те, що він досяг дна, аж тут знизу постукали.


Так, народний депутат, заступник голови фракції Блоку Петра Порошенко   Мустафа Найєм. . буде куратором запуску проекту поліції на Закарпатті... Журналіст, який не має юридичної освіти. У 1998 році він закінчив технічний ліцей у Шевченківському районі Києва , а в 2004 — факультет авіаційних і космічних систем Київського політехнічного інституту Налагодити роботу такої серйозної структури, як поліція, може тільки людина, яка чітко знає законодавство і знає специфіку цієї роботи. Пан депутат встиг досконало опанувати юридичну базу роботи поліції за такий короткий термін?

Йдемо далі. ЗМІ з посиланням на джерела в АП повідомили, що новим головою ОДА на Луганщині може стати… волонтер, координатор організації «Народний тил» Георгій Тука. Пан Тука займається активною волонтерською діяльністю у зоні конфлікту на сході України вже досить давно і активно, але ж давайте не плутати грішне з праведним – волонтер і губернатор – це різні речі. Знову ж таки, у пана Туки немає ні відповідної освіти, ні досвіду. Він закінчив Київський політехнічний інститут, факультет автоматизованих систем управління. До анексії Криму у нього була невелика айті-компанія, яка поставляла обладнання для операторів мобільного зв’язку. Зараз компанія ліквідована.

Нещодавно, нагадаю, відбулося сенсаційне призначення Президентом 25—річного менеджера «Рошен» Дмитра Вовка очільником Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (зазначимо, що до цього він ніколи не працював у сфері енергетики. Перед цим його останнім місцем роботи була Російська Федерація, місто Москва, посада — національний менеджер Кондитерської корпорації Roshen).

Так що Мустафа Найєм ,як куратор закарпатської поліції та волонтер-губернатор на тлі цього призначення – це просто-таки кадровий прорив…

Але виникає питання: пане Президент, ви всерйоз вирішили втілити у життя основне гасло більшовиків про те, що кухарка може керувати державою?

Дмитро Снєгирьов

http://hvylya.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат