Держекоінспекція   Закарпаття прибрала   прибережну смугу р. Уж

admin 20.04.2015 12:54 ПОДІЇ


З нагоди Дня Довкілля колективом Державної екологічної інспекції у Закарпатській області проведено природоохоронний захід з прибирання міста. Працівниками Держекоінспекції очищено прибережну смугу р. Уж вздовж набережної   м. Ужгорода від ПЕТ-пляшок та іншого побутового сміття.


Цього ж дня працівниками відділів екологічного та радіологічного контролю в пунктах пропуску через державний кордон та в зоні діяльності митниць призначення та відправлення здійснено упорядкування, прибирання та озеленення територій розташування постів екологічного контролю Держекоінспекції.
Інспектори з охорони довкілля власним прикладом прагнули привернути увагу громадськості до екологічних проблем регіону та докласти зусиль до зменшення впливу негативних антропогенних факторів на навколишнє середовище.
Крім того,   Державна екологічна інспекція у Закарпатській області через ЗМІ звернулася до жителів міст, селищ та сіл Закарпатської області, трудових колективів, підприємств, установ і організацій, громадських та політичних організацій із закликом не бути байдужими   у своєму відношенні до природи та разом навести порядок на території Закарпаття.
Віримо, що питання охорони довкілля згуртує якнайширше коло мешканців області для здійснення спільної мети - збереження чистоти нашого рідного краю.

Державна екологічна інспекція
у Закарпатській області



admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат