Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12040, 20

Хто любить паростки зелені

«Ліс не тільки тіло, але й душу гріє», — вважає великоберезнянський патріот зеленого золота Карпат Ольга Олень.

Богдан Булеца: Нині маю важливу місію — передати свої знання

Невролог, науковець, викладач про 80 щасливих літ, більшу частину з яких лікував і навчав.

Життя закарпатської емігрантки з Перечина у Фінляндії

Перечинка Анжела Томаш разом з донькою Марією-Ангеліною проживає у Фінляндії п’ять років. У нашій розмові по скайпу жінка розповіла про причини переїзду, про адаптацію в чужій країні

Відомий екстрасенс передбачив теракт у Маріуполі і розповів, що чекає Порошенка і Путіна

Відомий український екстрасенс-медіум Максим Гордєєв, який брав участь у двох сезонах шоу "Битва екстрасенсів", передбачив   долю України

Чергове "ноу-хау" від ужгородських комунальників: ями на дорогах засипають піском (ВІДЕО)

І сміх, і гріх! Андріїв з колегами знову доводить справедливість народної істини "Дурний робить двічі". А,може, не дурний?! Бо ж двічі на одній і тій самій ужгородській ямі і за-ро-бить...

Князь Лаборець & Сompany: відео-лекція ужгородського історика Володимира Гуцула

Історія Ужгорода бере початок у ранньому Середньовіччі. Події та діячі цього періоду, зокрема легендарний князь Лаборець, стали одним із культурних брендів нашого міста.

Мукачево єдине аполітично проігнорувало соціальну рекламу до річниці Карпатської України. – Москаль

З нагоди відзначення 78-ї річниці Карпатської України для Закарпаття було виготовлено 40 тематичних білбордів та 10 сітілайтів, а також великий банер для будівлі облдержадміністрації.

Парасюк нагадав українцям, хто тут "барига"   (ВІДЕО)

Нардеп Парасюк назвав президента України «баригою». «Краще бути середнього роду депутатом-хуліганом, ніж президентом-баригою, у якого взагалі немає роду», - написав Парасюк в своєму Facebook.

В Ужгороді обійшлось без Садового: сміттєвоз AVE провалився крізь асфальт

На одній з вулиць Ужгорода під колесами сміттєвоза "розійшовся" асфальт

Ужгород заслуговує на вартову вежу із дзвіницею як символ міської самоврядності. – Панов

Бефруа – саме так називають у центрі Європи один з головних символів міста: сторожову вежу із міською дзвіницею та годинником.

Закони мають зміцнювати єдність українських громадян. – Брензович

Народний депутат України Василь Брензович вважає ініціативу Президента щодо боротьби із подвійним громадянством такою, що протирічить Конституції.

Закарпатська обласна рада підтримала блокаду

Таке очікуване позачергове засідання закарпатської обласної ради таки відбулося. І пройшло без зайвого галасу і сюрпризів.

Аналітика: Які загрози несе закон Порошенка про подвійне громадянство

Резонансні події, пов’язані з транспортною блокадою Донбасу, дещо зменшили увагу до нової ініціативи президента, та зовсім поза інформаційним полем вона не лишилася. Надто серйозні зміни з надто значними наслідками запропонували на Банковій.

Офіційний коментар лісівників щодо незаконної рубрики на українсько-словацькому кордоні

Офіційна відповідь Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства щодо незаконної рубки на українсько-словацькому кордоні.

Тарас Ващук, закарпатський журналіст, вирішив змінити буквально все, — і поїхав на роки у Дубай

Але насправді це не відбулося отак несподівано. Він ретельно обирав, де має опинитися. То наскільки уявне місто відрізняється від реального? Як пристосуватися до тамтешніх звичаїв? Чого треба остерігатися, а чим навпаки – насолоджуватися за рубежем? Про це та інше – наша розмова.

Закарпаття відвідав Надзвичайний та Повноважний посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень (ВІДЕО)

Угорська спільнота Закарпаття відзначила дуже важливу історичну подію: річницю Угорської визвольної революції 1848-1849 рр.

«Їду на заробітки»: Де можна отримувати в середньому три тисячі євро у місяць

Новий сезон для заробітчан уже на носі. Хтось традиційно вирушає до Польщі чи на південь Європи, однак дедалі більше українців свої погляди звертають на дуже заможні скандинавські країни — Норвегію, Швецію, Фінляндію, Данію.

Процес децентралізації на Закарпатті хронічно пробуксовує

Після Революції гідності відчутною стала потреба змін. Українці, стикаючись з бюрократизмом та свавіллям чиновників, переконуються, що радянська система адмінустрою, коли все вирішує столиця чи обласний центр, має відмерти

Деревам в Ужгороді таки бути, або Коли влада без царя в голові

Чим думає міська влада? Наскільки вона послідовна? Минулоріч   "розбабрала" все місто і нічого не довела до ума. А тепер ось і нову бруківку на Собранецькій розбиратимуть, бо у план реконструкції вулиці хтось їх надоумив ввести висадку нових дерев, замість зрубаних того року.

Долина нарцисів, які днями вже розцвітали, стала згарищем. За це карати треба!

Легендарна Долина нарцисів, що розташована в урочищі Кіреші поблизу Хуста, ранньою весною перетворюється ще й на долину пролісків та шафранів. Зазвичай так і було. Але цьогоріч вона – майже суцільне згарище.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат