Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11960, 20

Виходить, влада брехала закарпатцям і ніякого реверсу газу із Словаччини немає?

Як відомо, Національною комісією державного регулювання енергетики та комунальних послуг днями в Україні, змінено методику розрахунків за транспортування та споживання газу.

Київстар розширює покриття 3G

Багато мешканців нашого регіону вже користуються перевагами 3G від Київстар. Однак якщо рік тому нова мережа була доступна лише в Ужгороді, Мукачеві, Береговому, Сваляві, Хусті, Виноградові та прилеглих до них територіях, то сьогодні нові технології дісталися і до невеликих селищ Закарпатської області.

Балогівці висунули Бобиків в Іршаві

Партійна конференція Єдиного Центру в Іршаві визначилася з кандидатами на голову Іршавської ОТГ та депутатів.

"#savetysafm: Влада хоче "вбити" найкращу закарпатську радіостанцію "Тиса ФМ"

Ліцензії на мовлення "Тиса ФМ" анульовано. Працівники б’ють на сполох. Приєднуйтесь!!

Аналітика: Чому закарпатці шукають кращої долі у Французькому легіоні

У силу специфіки моєї професії спілкуюсь щодня з багатьма людьми. Нещодавно мала досить цікаву бесіду з двома закарпатцями, які спробували шукати щастя у рядах Французького іноземного Легіону та не пройшли вхідні тестування.

Парад декларацій: Москаль у 2016 році не розбагатів, але і не збіднів

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль задекларував 218 555 гривень зарплатні і 198 748 гривень пенсії

Закарпатець генерал Гелетей заробив 700 тисяч і збільшив квартиру вдвічі

Далі мовою оригіналу: Начальник Управления государственной охраны Валерий Гелетей в 2016 году заработал 731 тыс. грн, а его семья приобрела новую квартиру.

Декларація мера Ужгорода Андріїва: сім квартир, п’ять земельних ділянок та мільйони готівкою

У власності мера є наручні годинники Breguet, 2 карабіна і автомобільний причіп Niewiadow

Гандбол. Ужгородки стали переможцями "Стрімкого м"яча"

У Сумах відбувся фінальний етап Всеукраїнського дитячого-юнацького турніру «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2003 року народження.

1-го квітня в Україні стартує програма «Доступні ліки», — міністр МОЗ України Уляна Супрун

Програма надає можливість кожному українцю отримати безкоштовно або з незначною доплатою ліки за трьома категоріями: серцево-судинні захворювання, бронхіальна астма, діабет II типу.

В Україні електронна зрада

Україна — найкорумпованіша країна в Європі. Тут хабарі беруть чиновники всіх рівнів. Наживаються на народі всі, кому не лінь. Звичайно, ми всі сприймали, як дуже корисне для демократичного суспільства, створення в Україні Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) та Національного агентства запобігання корупції (НАЗК). Ну і радо сприйняли створення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Три потужні органи покликані боротися з хабарниками та корупціонерами. На кожну з цих структур виділяються величезні кошти. Ну просто неймовірно багато бюджетних коштів. Але ми вірили, що ці витрати виправдають себе і ці три органи повернуть державі вкрадене чиновниками.

Чому мер закарпатської Іршави медведчуківець Бобик не реагує   на запити?

Великий прихильник Медведчука та Балоги мер Іршави Степан Бобик активно роздавав бюджетникам подарунки, бо незабаром вибори в ОТГ.

Моя альма-матер

Моя альма-матер — Ужгородський державний університет, у якому я навчалася і працювала. І це 48 років із мого життя, майже півстоліття!

На сесії міськради Ужгорода сталися сутички через землю

У четвер 30 березня чергове засідання сесії Ужгородської міськради почалося пізніше через земельний конфлікт. У сесійній залі виникла суперечка між представниками УПЦ МП та військовослужбовцями через земельну ділянку по вул. Минайській, 71 (поблизу колишньої залізничної лікарні). Йдеться про 0,1394 га для будівництва й обслуговування релігійних організацій. Цю ділянку, що перебуває в користуванні Київського патріархату, міська влада на вимогу представників Московського патріархату мала намір поділити між патріархатами. Випереджаючи розгляд відповідного проекту рішення, присутні на сесії військовослужбовці звинуватили церковників у рейдерському захопленні землі.

Торік в Ужгороді на туберкульоз захворіли 56 осіб

Під час «круглого столу» до Всесвітнього дня боротьби з захворюванням на туберкульоз, що відбувся в міській раді, йшлося про те, що торік показник обстежень на туберкульоз був 470 на 1000 мешканців, тоді як протягом 2015 року — 580, а в 2014-му ще вищий. Кількість ужгородців, які проходить флюорографічне обстеження легень, дедалі зменшується. Все більше громадян нехтують профоглядом навіть там, де це робити необхідно з огляду на місце і характер роботи.

Книжковий блог: «Як писали класики»

Книжку «Як писали класики» упорядкував Ростислав Семків, директор видавництва «Смолоскип», доцент Києво-Могилянської академії, в. о. директора Українського інституту книги, член журі конкурсів «Коронація слова», «Книга року BBC».

Президент та уряд підтримують ідею розширення національних парків та захисту закарпатських лісів

Про це у коментарі повідомив заступник голови ОДА   Віктор Мікулін, який очолював робочу групу з розширення парків.

Ретро-відео про Закарпаття

«Ранок на Тисі» запрошує до унікальної скарбниці спогадів про Закарпаття. Раритетні зйомки нашого краю, ціна яких «на вагу золота» збереглися саме тут.

В Ужгороді відкривається Великодній етно-ярмарок

Протягом трьох днів в Ужгороді діятиме святковий осередок   - на Театральній площі з п’ятниці, 31 березня по неділю, 2 квітня включно проходитиме Великодній етно-ярмарок.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат