Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11940, 20

Де і які ліки в ужгородських аптеках можна придбати безкоштовно

Як відомо, 1 квітня стартувала урядова програма «Доступні ліки». За інформацією відділу охорони здоров’я Ужгородської міськради, в місті ліки від серцево-судинних захворювань, діабету І типу та бронхіальної астми можна отримати безкоштовно або з незначною доплатою.

Пора покути і надії

Спасенна жертва вічної Любові
(Хресна дорога)

Книжковий блог: «У магії сакури»

Коли Ужгород огортається в сакуру, то хочеться і текстів сакурових — поетичних таких, глибоких і життєвих. Сакура будить поезію в душі й таки кортить у ці дні читати вірші, шукати сенси між рядків, знаходити унікальні метафори. Поезія — вона завжди для серця. Проте для серця, яке постійно в пошуку.

Закарпатці зможуть дешево літати із сусіднього Кошице до німецького Кельна

У аеропорту сусіднього з Ужгородом словацького міста Кошице відбулася презентація нового рейсу лоу-кост компанії WIZZ-air з Кошице до німецького Кельна

В Ужгороді виникло писанкове містечко: найяскравіші експонати Закарпаття

7 квітня в Ужгороді відбудеться обласний фестиваль-конкурс «Воскресни, писанко». Проте на площі Народній, перед будівлею Закарпатської ОДА, вже «розквітли» писанкові дерева та інші великодні композиції.

Туристи, збережіть закарпатські сакури! Не ламайте їх заради фотоселфі (ВІДЕО)

Нагадаємо,в   Ужгороді стартувала акція збереження сакур.

Благовіщення Пресвятої Богородиці: Як відзначати одне з найбільших християнських свят

У цей день Архангел Гавриїл був посланий Богом в місто Назарет до Пресвятої Діви Марії і повідомив, що Господь обрав її бути Матір'ю Божою

Закарпатські студенти готові розпочати трудову кар’єру у банківському секторі

З настанням весни почалась гаряча пора для студентів вищих навчальних закладів. Кінець семестру, а отже завершальні лекції, підсумкові атестації, підготовка до іспитів, а у когось уже стартувала заліково-екзаменаційна сесія.

«Якщо країна хоче приєднатися до ЄС, то не прийматиме закони, які суперечать цьому об’єднанню»

Проблема подвійного громадянства актуальна для Закарпаття, бо тут проживає угорська нацменшина. Яке ставлення країни-сусідки до планів заборонити в Україні подвійне громадянство? Про це запитали Генерального консула Генерального консульства Угорщини в Ужгороді Йожефа Бугайла.

Без віз, та не без правил: як працюватиме на практиці безвізовий режим з Євросоюзом

У четвер пообіді Європейський парламент з великим запасом голосів ухвалить рішення про безвізовий режим для України.
Про це можна говорити з певністю ще до голосування: в Європарламенті завжди була переконлива більшість на підтримку візової лібералізації.

Цьогоріч в Ужгороді планують відкрити Чеський дім з візовим центром

А вже наступного року очікується відкриття повноцінного консульства Чеської Республіки в обласному центрі Закарпаття.

Київ та Будапешт засудили акт вандалізму проти угорського прапору у Берегові (+)

Невідомі пошкодили та спаплюжили угорський прапор, що був встановлений на горі Керек в Берегові. Відповідну фотографію акту вандалізму 5 квітня розмістив у мережі Facebook один з місцевих мешканців.

Віктор Щадей: За що мерія Ужгорода дала прокурору квартиру в центрі міста

Мерія дала прокурору квартиру в самісінькому центрі міста. "Так Андріїв рятується від 4 кримінальних справ". — Віктор Щадей

Москаль: За сдачу власти Януковичу Ющенко, Балога и Ульянченко получили миллиард долларов на троих

Чем Путин угрожал Януковичу за ассоциацию с ЕС, как крымская СБУ предала Украину, за что Порошенко "отдал" Балоге Закарпатье, как для "винницких" расчищали дорогу в закарпатской таможне, рассказал в программе Гордона на ТРК "112 Украина" глава Закарпатской ОДА Геннадий Москаль.

У 2017 році місцева влада Закарпаття виділяє гроші трьом телеканалам та муніципальним газетам

Як кажуть закарпатці, "хвали ня ротику, бо я ття роздеру". Обласна рада Закарпаття, а також влада трьох міст обласного значення заклали на 2017 рік немалі народні гроші для своїх власних ЗМІ, аби ті за ці гроші... висвітлювали діяльность цієї самої влади. Ось журналізди і раді старатися...

Світлій пам'яті Михайла Сятині

На 60-му році життя помер видатний закарпатець Михайло Сятиня.

Угорці Закарпаття без автономії та з подвійним громадянством: про що домовилися Порошенко та Орбан

Днями на Мальті відбулася зустріч Петра Порошенка та Віктора Орбана. Вона пройшла на тлі непорозумінь через заяви з Будапешта про автономію угорців. За підсумками зустрічі від Порошенка та від Орбана пролунали різні заяви.

Готуючись до Uzhgorod Open-2017

Кращі пари Закарпаття продовжують шліфувати свою майстерність у міжнародних змаганнях із танцювального спорту перед престижним домашнім турніром, який, між іншим, – єдиний в Україні зі статусом World Open.

Кому із закарпатських нардепів дістався Солотвинський солерудник? Невже, Балозі?

Найбільше родовище кам’яної солі з запасами 1,4 млрд тонн перейшли до компанії, до якої причетний закарпатський нардеп.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат