Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12020, 20

Якою буде вартість оформлення нових паспортів для закарпатців

У звичайному (нетерміновому) порядку вартість оформлення внутрішнього паспорта становитиме — 87 гривень, закордонного — 253 гривні. Але це не стосується закарпатців, які оформлятимуть паспорт вперше. За законом для них плата відсутня.

Не залишаймося байдужими! Давайте допоможемо півторарічній Катеринці одужати!

Звертається до Вас мати півторарічної Катеринки Лісовець - Юлія Ігорівна, мешканка м. Ужгорода, яка проживає за адресою вул. Маресьєва, 9 кв. 35.

Прокурор Закарпаття по завданню Генпрокуратури перевірить діяння влади Іршави

Генпрокуратура доручила прокурору Закарпатської області розібратися з регламентними порушеннями в Іршавській міськраді та відсутністю реагування на ці порушення місцевого прокурора

Схоже, що Порошенкові з народом не дуже пощастило. Бо все йому не так...

Україна опустилася в рейтингу найщасливіших країн світу і Україна різко впала у рейтингу ООН з людського розвитку. Порошенко, навіть москалі і то помітно вище. Хто ж винуватий? Народ чи президент?

Ужгородський літератор Андрій Любка : Як перетнулися інтереси Медведчука і націоналістів

Голова Громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук (праворуч) та радник президента Росії Сергій Глазьєв, якого Генпрокуратура України підозрює у воєнних злочинах і причетності до так званої «русской весни» (архівне фото)

Де отримати грант: ТОП крутих можливостей для закарпатських студентів

Закарпатські студенти скаржаться, що не можуть реалізувати себе тут, удома. Часто для реалізації того чи іншого проекту їм просто не вистачає грошей. Втім, хтось опускає руки та нічого не робить, а хтось – шукає можливості та способи, як ті гроші знайти.

Львівське сміття “подорожує” Україною: куди і коли вивозили відходи (ІНФОГРАФІКА)

Тонни львівського сміття продовжують захоплювати Україну. Днями кілька фур вивантажували відходи аж у Криничках, що в Дніпропетровської(!) області.

Через подвійне громадянство заступник Чопського міського голови Оскар Балог подав у відставку

За останні роки наше життя тісно переплітається із шпигунськими історіями. Росія перед окупацією «нашпигувала» наші державні органи зрадниками.

Закарпаття відвідає Левенте Мадяр

На Закарпаття з офіційним візитом приїде Левенте Мадяр, держсекретар міністерства зовнішніх економічних зв’язків та закордонних справ Угорщини.

Україна-Словаччина: В Ужгороді обговорять співпрацю громади, влади та ЗМІ

23 березня, о 10.00 в Ужгороді, культурно-історичному центрі «Совине гніздо» — конференція Ужгородського прес-клубу спільно із словацькими колегами у рамках програми «Словаччина – Україна: співробітництво через кордони».

Президія обласної ради розглянула 55 питань, актуальних для Закарпаття

Вони вносяться 23 березня п.р. на розгляд обласних обранців у ході другого пленарного засідання шостої сесії.

В Угорщині виступили за автономію для угорських меншин за кордоном

Інтереси угорців, що мешкають за кордоном, будуть захищені, якщо етнічні угорські партії будуть представлені в місцевих парламентах.

У рамках фешн-базару в Ужгороді відбудеться фольк-шоу, аналогів якому немає в Україні (ВІДЕО)  

16 березня в редакції Медіацентру УжНУ відбулася прес-конференція, під час якої мова йшла про фешн-базар, що триватиме в Ужгородському культурно-історичному центрі «Совине гніздо» 1 та 2 квітня.

Угорщина відкрила на кордоні військову базу, щоб зупиняти мігрантів

Угорщина відкрила невелику військову базу на південному кордоні, щоб перешкодити проникненню мігрантів на територію країни. Про це повідомив міністр оборони країни Іштван Сімічко.

Він що лорд, сер, пер, хєр? Нащо йому англійський паспорт? – Москаль про Насірова (ВІДЕО)

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль емоційно прокоментував інформацію про британський та угорський паспорти відстороненого голови ДФС України Романа Насірова.

Аналітика: Закрите акціонерне товариство Україна і його власники

Про те, як п'ять осіб фактично монополізували економіку України і чим це загрожує, розповідає тижневик «Новое время». Експерти видання підрахували – сумарні активи Ріната Ахметова, Ігоря Коломойського, Віктора Пінчука, Петра Порошенка і Дмитра Фірташа станом на 2016 рік склали 8,1 мільярда американських доларів.

Аналітика: Привілей «кількох паспортів» буде скасовано

Планується, що в разі прийняття відповідного законопроекту існування подвійного громадянства в Україні буде підірвано

Як вийти з тюрми за 5 % від вкраденого

Комічний серіал про казнокрада Насірова триває.

На Закарпатті почалася виборча кампанія

Уже 30 квітня в Україні відбудуться вибори голів та депутатів 47 об’єднаних територіальних громад. У Закарпатті такі вибори відбудуться в Перечині та Іршаві.

Чому знищення кінотеатру «Ужгород» є архітектурним вандалізмом

Я розумію, що новому поколінню це буде важко пояснити. Але спробую.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат