Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12100, 20

Цап: «Зайшло — голосують. Не зайшло — знімають із голосування»

Попри те, що Цап підкреслено бадьориться та зверхньо іронізує над правоохоронцями й ситуацією загалом, цього тижня було оприлюднено оперативні відеозаписи щодо його кримінальної справи.

Профспілковий «Титанік» сідає на дно

Навіть на 26-му році своєї незалежності Україна так і не позбулася структури з комуністичного минулого. Мова піде про профспілки, які в не найкращі часи себе йменували «школою комунізму», а сьогодні продовжують вдавати успішну діяльність під дахом Федерації профспілок України.

Які програми схвалила сесія

28 лютого відбулося чергове засідання сесії Ужгородської міської ради. Першим розглядалося питання мешканців вул. Міцкевича, 9, які за 10 років заборгували 115 тис. грн. за воду. При цьому тут помінялися власники кварир, колишнє керівництво кооперативу не перерахувало кошти за спожиті послуги Водоканалу, відтак відкрито кримінальне провадження, а мешканці не можуть створити ОСББ і просять депутатів списати їм борг.

Актуально: Гучні події навколо Закарпатської дирекції «Укрпошти»

У вівторок, 28 лютого, чималий резонанс викликало повідомлення про те, що в адміністративній будівлі «Укрпошти» відбуваються незрозумілі події.

Через халатність комунальників в Іршаві затопило цілу вулицю

У закарпатській Іршаві повністю підтопило вулицю Коцюбинського через халатно виконані роботи комунальників

Сьогодні у Великому Березному поховають воїна Руслана Сабова

Зі Сходу України до рідного селища Великий Березний привезли тіло загиблого Героя АТО,нашого земляка, бійця 128 гірсько-піхотної бригади Сабова Руслана Миколайовича.

Геннадій Москаль назвав закарпатське місто, яке "псує показники" бюджету (+)

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на офіційному сайті опублікував оперативну інформацію про виконання доходів загального фонду місцевих бюджетів станом на 1 березня.

Молодий піаніст з Ужгорода здобув 3 медалі на престижному міжнародному конкурсі в Франції

Адріан Ерп, студент Ужгородського державного музичного училища імені Д.Є. Задора, взяв участь в популярному ХХІІ міжнародному конкурсі піаністів, що відбувся у Франції.

Угорські правоохоронці продовжують чистку кадрів на українсько-угорському кордоні

Слідчі Генеральної прокуратури Угорщини вчора допитали 14 митників, які працюють на українсько-угорському кордоні, а саме на КПП "Лужанка-Берегшурань". Їх підрозрюють у хабарництві.

Українсько-словацька виставка дісталася Ужгорода. Локація — атріум ОДА

В атріумі будівлі Закарпатської облдержадміністрації та облради представили виставку творів митців з України та Словаччини, інформує Управління культури Закарпатської ОДА.

Українцям відкриють базу даних для досліджень родоводу

Де українцям шукати інформацію про забутих предків, про своє коріння. На фото — Ігор Гошовський із тіткою вивчають родинне дерево

Програма "Гроші" показала, як в Ужгороді можна стати громадянином Угорщини

Чимало українців мріють стати громадянинами Європи. І за це готові віддати будь-які гроші. Навіть той факт, що це незаконно, людей не зупиняє.

Скандал в Ужгороді: Чому бунтує колектив “Укрпошти»

Колективи «Укрпошти» виступають різко проти команди «реформаторів» Смілянського. Ужгород не виключення

На Закарпатті викрито фінансову схему на 7 млн дол.

Шляхом завищення вартості майна керівництво підприємства отримало кредит на 7 млн дол. Ці кошти були виведені через офшорні рахунки іноземних держав. Про це УНН повідомляє із посиланням на прес-службу Нацполіції.

Букети з фруктів ужгородської умілиці не лише гарні, але й смачні

Квіти   люблять усі. Однак букети можуть бути не лише естетично привабливими, але й апетитними. Останнім часом фруктовий креатив набуває все більшої популярності.

Українська письменниця Оксана Забужко приїде на Закарпаття

24-26 березня Оксана Забужко вперше приїде в Ужгород у рамках фестивалю «Березневі коти ХІІ». Оксана Забужко – провідна українська письменниця, поетеса та есеїстка. Її твори перекладено багатьма мовами.

Москаль прокоментував чергову «сенсацію» про сепаратизм на Закарпатті

Москаль: Випадково натрапив у інтернеті на «роздуми» дитячої письменниці й громадської діячки Лариси Ніцой, котра понаписувала про Закарпаття такі жахіття, що якби в мене на голові було волосся, воно точно стало б дибки!

На Закарпатті нині "роздержавлена" лише одна газета

Всі інші – готуються до другого етапу, тобто протягом 2017-2018 років.

Всеукраїнський рейтинг визнав закарпатську юридичну компанію «Товстий і партнери» - «Лідером року»

Союз Національних бізнес-рейтингів завершив загальноукраїнський аналіз фінансово-економічної діяльності підприємств та компаній України і визнав «Лідером року» у юридичній галузі закарпатську юридичну компанію з Іршави «Товстий і партнери».

У повітрі пахне смаженим

В Україні діється щось дивне і ситуація виходить з-під контролю. Після затишшя в АТО на гражданку повертаються фронтовики. Злі й ображені. Час від часу відбуваються якісь дивні напади з перестрілками. А в Харкові взагалі між собою влаштували перестрілку дві озброєні групи хлопців із АТО.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат