Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12080, 20

Генріх Розман: Закарпатці навіть не уявляють, у якій сміттєвій небезпеці перебувають

Закарпатське сміття готові переробляти фіни, китайці та поляки. Закарпатці проти.

Лист у редакцію: Чому місцева влада руйнує красу Ужгорода?

Публікуємо листа від ужгородця Івана Чонки. Далі — пряма мова.

Вишуканість Dior та Chanel: як одягався Ужгород у п’ятдесяті-сімдесяті

Світлини оповідають і історію моди. Маємо кілька фото 1950—1970 років із сімейних альбомів ужгородців. На знімках — елегантні люди, вбрані стримано-офіційно. Їхні образи асоціюються з інтелігентністю і демонструють смак.

На благоустрій Ужгорода спрямують 77 млн. 931 тис. 326 грн.

Ужгородці хронічно нарікають на незадовільний благоустрій свого міста й докоряють владі за нехлюйство та нераціональне розбазарювання коштів.

До безвізу не готові - що гальмує будівництво переходу на кордоні зі Словаччиною

Нашою "слабкою ланкою" залишається питання пунктів перетину кордону між Україною та державами   Євросоюзу. Наразі це не менш актуально, ніж питання видачі віз або отримання безвізового режиму.

Пріматор Кошице Ріхард Раші взяв участь у робочій зустрічі в мерії Ужгорода

Мер словацького міста Кошице Ріхард Раші з міським головою Ужгорода Богданом Андріївим провели робочу зустріч із визначення напрямків для підготовки спільних проектів у рамках транскордонної співпраці із залученням європейських фінансових механізмів

DNI UKRAJINY V KOŠICIACH

DNI UKRAJINY V KOŠICIACH
19. - 27. Apríla 2017, Košice

Новий керівник ДФС Продан оформив LEXUS на 70-річну маму. Скажете, совпаденіє?

Як у нас підбирають на "хлібні" посади? Тенденція очевидна! Дивіться: на пристарілу мати виконувача обовязків голови ДФС Мирослава Продана - 70-річну Світлану Миколаївну - 2015 року - оформили LEXUS RX 350 (2012 р.в.). Одним словом, продано — куплено.

Скеровано до суду резонансне кримінальне провадження про корупцію в Ужгородській міській раді

7 березня обвинуваченим: першому заступнику Ужгородського міського голови Іштвану Цапу, депутату Ужгородської міської ради Станіславу Пономарьову, посереднику Олегу Громадському та їх захисникам вручено обвинувальні акти

Для чиновників потрібен ще один паспорт

Закарпатці вважають, що чиновникам потрібен ще один паспорт, щоби втечи

Чехія може виступити проти безвізу з Україною

Одна з найпопулярніших серед українських заробітчан країна висловила побоювання щодо можливого збільшення потоку нелегальних мігрантів після ухвалення безвізу.

Рівень злочинності в області є п’ятим найменшим показником по державі

В прокуратурі Закарпатської області відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів краю на якій обговорили стан протидії злочинності

Закарпатський театр драми та комедії переходить до Хуста ставити драму "Брати Балоги"

Після того, як Мукачівська міськрада без будь-яких попереджень і погоджень із управлінням культури ОДА вилучила будівлю Закарпатського обласного театру драми та комедії з оперативного управління цього закладу...

Найстарішому футболісту краю — 94

Сьогодні 94–ту весну на життєвому календарі зустрів найстаріший футболіст Закарпаття, екс-гравець ужгородських команд «Русь» та «Спартак», київського та мінського «Динамо» Георгій Михайлович Лавер.

Ужгородець увійшов до складу журі, яке обиратиме гурт, що представить Україну на Sziget 2017

Конкурсний відбір серед українських гуртів для виступу на сцені наймасштабнішого музичного фестивалю Європи розпочався 1 березня

15 березня на Закарпатті — вихідний день на честь відзначення Карпатської України

Середа наступного тижня, коли відзначатиметься річниця Карпатської України, на Закарпатті буде вихідним днем. Відповідне розпорядження підписав голова ОДА Геннадій Москаль.

Він ніколи не був високої думки про Насірова, який ізнасіровав країну у збоченій формі

Геннадій Москаль: Моя думка про Насірова давно відома, я завжди оцінював діяльність цього персонажа відверто й прямолінійно.

ТМ «Львівське» - офіційний спонсор «Євробачення-2017»

ТМ «Львівське» підтримує проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017» в Україні в статусі офіційного спонсору.   Конкурс проходитиме в травні 2017 року в місті Києві.

Ні дня без скандалів

Антикорупціонери мають претензії до голови податково-митного відомства країни Романа Насірова. Кажуть, той завдав збитки державі на 2 мільярди. Мало хто думав, що таку велику   рибу, яка налагодила фінансові потоки в приватні засіки багатьох можновладців, хтось може вибити з крісла.

«Затичок на задню кишку», або Дещо з історії аптек Ужгорода

Навіть у молодого міста є загадки. А тим більше в Ужгорода, що в тисячолітньому вирі подій не раз мандрував із однієї держави до іншої, повсякчас не лише змінюючи своє лице, але й накопичуючи на ньому ознаки минулих епох. Лише за останні 150 років історичний калейдоскоп трансформував картинку міста з австро-угорської на чехословацьку, потім на угорську, на радянську і ось на нинішню.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат