Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11860, 20

В Ужгороді керівники аеропорту Кошице презентують нові маршрути

4 травня в Ужгороді відбудеться прес-конференція представників словацького міста Кошице

В університеті Ніредьгази відновили кафедру української мови і культури

В університеті Ніредьгази відновили кафедру української мови і культури. Запрацює вона вже цьогоріч

Прокуратура почала провадження через незадекларовані $400 тис. у "Maserati"

Прокуратура Закарпатської області розпочала кримінальне провадження за фактом зловживання владою або службовим становищем службових осіб МП "Солотвино" Закарпатської митниці ДФС

До відома роботодавців Закарпаття: інспектори праці можуть прийти без попередження

Інспектори праці зможуть без попередження перевіряти роботодавців на предмет неоформлених працівників.

80% заробітчан готові повернутися в Україну

80% заробітчан шукають сезонну або короткострокову роботу. Лише 15% готові залишитися за кордоном і розглядають пропозиції по довгостроковому працевлаштуванні.

Європейські ворота: повноцінний рух потягів Бескидським тунелем розпочнеться наступного року

Новий двоколійний залізничний Бескидський тунель, що розташований на межі Львівської та Закарпатської областей, повноцінно запрацює вже наступного року.

Чергова втрата на фронті: у зоні АТО загинув закарпатець Віктор Афанасев

Користувач соцмережі Фейсбук Михайло Роман на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив про те, що в зоні АТО від ворожої кулі загинув наш земляк

На виборах голови Перечинської ОТГ з великим відривом лідирує міський голова Перечина Іван Погоріляк

За інформацією отриманою “Трибуною” про попередні підрахунки з усіх дільниць на виборах голови Перечинської ОТГ з великим відривом лідирує міський голова Перечина Іван Погоріляк.

Чому в Іршаві вибори на голову ОТГ виграв друг Медведчука

У закарпатській Іршаві несподіванки не сталося. Вибори голови об’єднаної територіальної громади виграв нинішній мер міста Іршава Степан Бобик.

До Ужгорода з концертом приїде польський ансамбль пісні й танцю «Явір»

5 травня ансамбль пісні і танцю «Явір» Природничого університету в Любліні завітає з концертною програмою до Ужгорода.

Лише 14 % українців Закарпаття готові отримати громадянство Угорщини – дослідження

26 квітня у Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці ІІ відбулася презентація попередніх результатів соцопитування "Tandem 2016", яке мало за мету показати відносини між українцями та угорцями Закарпаття.

Орієнтування. Мукачівець переміг на Чемпіонаті України та здобув путівку на Кубок світу

Чудовий подарунок собі у день народження зробив вихованець мукачівської ЗОШ № 10 та клубу спортивного орієнтування “Товариш» Сергій Бабич. На чемпіонаті України, що проходив на Черкащині, 34-річний вихованець Олександра Цепурдея виборов найвищі нагороди у майстерській категорії та виборов право представляти Україну у складі національної збірної   на Кубку світу у Фінляндії.

Корупціонерів у Україні або відмиє суд, або вони втечуть за кордон

Час від часу новостворені структури, покликані боротися з корупціонерами, когось таки ловлять. Так було з Насіровим, так було з Охендовським чи от зараз із Мартиненком. Це люди, які мають величезні статки доволі сумнівного походження.

Репортаж із саду-колекції ужгородського ботаніка і мандрівника

Тут почуваєшся зовсім не так, як будь-де на Закарпатті. При вході тебе огортає солодкувато-цитрусовий запах ранньоквітучої жимолості. Через кілька метрів він губиться, але захоплює вже інше — цвітіння рослин, кущів, дерев, які тут на кожному кроці, і ростуть, наче в природному середовищі.

В Ужгороді показали діалог почуттів за оповіданням Маркеса

П’ятий фестивальний день у Закарпатському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. братів Шерегіїв запам’ятається ніжною, меланхолійною, направду весняною виставою «Кохання з присмаком дощу» за мотивами оповідання Габріеля Гарсіа Маркеса «Очі блакитного собаки».

Фотографія життя від Томі Бодова

Фотографи ловлять невловиме, фіксують наші миті, матеріалізовують спогади. Мабуть, фотограф — це не той, хто сто разів клацає на кнопку, аби потім обрати вдалий кадр. І не той, хто майстерно редагує зображення. І не той, хто робить нас ідеальними. Фотограф показує те справжнє, що ми не помічаємо у своїй реальності. І в Закарпатті формується крута команда фотографів, погодьтеся. Один із них — Томі Бодов, тож про нього невеличка замальовка.

Як в Ужгороді видали в оренду метри ліквідованого КП

Йдеться про приміщення на площі Корятовича, 33, де донедавна працювало комунальне підприємство «Служба пасажирських перевезень», а нині — паркан. Видача в оренду муніципальної нерухомості без відкритого обговорення та без широкого інформування про сам конкурс може свідчити про корупційні ризики цієї справи, повідомляє Ярослав Гулан («Ні корупції!»).

Ghetto Groove запрошує на хіп-хоп вечірку

У рамках святкування «Сакура-фест», Студія сучасного танцю «Бліц» вдруге організовує Міжнародний хіп-хоп фестиваль «Ghetto Groove». 6 травня о 20:00 у Спорткомплексі «Юність» організатори фестивалю запрошують на запальну вечірку у стилі хіп-хоп.

Міністр озброїв ужгородського полісмена особисто

В акції від Арсена Борисовича пощастило ужгородському майорові. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков продовжує роздавати нагородні «стволи».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат