Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11780, 20

За що київська поліція евакуювала автомобіль Балоги

У центрі Києва на Печерську, неподалік готелю «Національний» і Верховної Ради України, поліція затримала представницький позашляховик «Land Rover» моделі «Range Rover» із номерними знаками АО 2255 ВН. Дорога машина 2013 року випуску з допомогою ева­куатора доставлена на штрафмайданчик.

Маленькі історії з глибоким змістом на подушках Лариси Чмельової

Якщо роздивляєшся їх з відстані кількох метрів, здається, що це картини з кольорової тканини. А коли береш до рук, то спочатку не віриш побаченому — що це подушки з кольорової шкіри, до дрібниць продумані, зі своїми маленькими філософськими історіями, продовження яких хочеться домислити чи навіть написати. Їх створює дизайнерка і колекціонерка Лариса Чмельова.

Бетонні дороги побудують в трьох областях. На Закарпатті також

Альтернативи бетонним дорогам немає, вважає міністр інфраструктури. В Україні почнуть будувати бетонні дороги

Рух по колу: В Ужгороді зміниться проїзд транспортними колами!

Із 28 травня в Ужгороді на площах Б.Хмельницького та Дружби народів (відповідно до вимог ч.2 ст.41 Закону України «Про дорожній рух») буде змінено організацію дорожнього руху на транспортних колах.

Ендре Саліпскі: Які зміни чекають закарпатців по перетину кордону після ведення безвізу (ВІДЕО)

З огляду на коментар Генерального консула Угорщини у місті Берегово пана Ендре Саліпскі, можна сказати, що старі правила перетину кордону більш надійні, ніж біометричні паспорти без візи.

30 травня в Ужгороді відбудеться велике свято футболу

О 17:00 на стадіоні "Авангард" розпочнуться урочистості з нагоди святкування 25-річчя першого футбольного матчу Національної збірної – Дня футболу України.

На Виноградівщині відкриють меморіальну дошку полеглому в АТО Віктору Маркусю

Сержант 128-ї гірсько-піхотної бригади Віктор Маркусь загинув 18 лютого 2015 року під Дебальцевим на Донеччині

На завтрашнє пленарне засідання Закарпатської облради винесено 34 питання

Чергове пленарне засідання сесії Закарпатської обласної ради відбудеться у четвер, 25 травня. В порядку денному 34 питань.

Поліція: Балога їздить на машині з номерними знаками, на які зареєстрована машина-двійник

У вівторок (23.05) у центрі Києва на Печерську, недалеко від готелю «Національний» і Верховної Ради України, поліція затримала представницький позашляховик «Land Rover» моделі «Range Rover» із номерними знаками АО 2255 ВН.

Слава героям: Загиблим в АТО мукачівцям Штолцелю та Кісу встановлять меморіальні дошки

Відкриття та освячення меморіальної дошки відбудеться 26 травня, у п’ятницю, о 10.00 в Мукачівській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. №4.

Відомі імена затриманих екс-податківців — всі подробиці найбільшої спецоперації силовиків України

Спецоперація, що почалась о 6 ранку, триває досі. Понад 2 тисячі силовиків і досі проводять общуки, затримують, доправляють до Києва в ГПУ та в суд затриманих у 15-ти областях України. Подейкують, що податкових злодіїв Матіосу здав... Насіров): Жесть

Чому Держприкордонслужба посилить роботу у всіх пунктах пропуску на кордоні

В 12 основних пунктах пропуску працюватимуть європейські офіцери. Порошенко заявив, що з початком безвізу потік людей на кордоні зросте на 20%

Українською книжкою року оголошена “Лад” Мирослава Дочинця

Президент Петро Порошенко нагородив щорічною премією “Українська книжка року” Мирослава Дочинця.

В Ужгороді освятили відновлене колишнє єврейське кладовище

Сьогодні в Ужгороді провели церемонію освяти відновленого колишнього єврейського кладовища у мікрорайоні Радванка – одного з тих, які були знищені під час та після Голокосту і десятиліттями занедбані.

Близько 90% закарпатських доріг потребують капітального ремонту

За рік на Великоберезнянщині з боку Львівської області відремонтували 100 км дороги. Тут понад 30 туроб’єків, тож стан автошляху для туризму неабияк важливий, каже голова районної ради Ярослав Шукаль.

Рашка, геть утсіль: Демократична спілка угорців України вимагає дій проти провокаторів

Президія Демократичної спілки угорців України відреагувала на чергову провокацію в Закарпатті:

Москаль: "Мені дивно, що ФСБ працює настільки непрофесійними й примітивними методами»

Поширена російськими ЗМІ «качка» про арешт співробітниками СБУ голови Берегівської районної ради за сепаратизм свідчить про вкрай низький професіоналізм ФСБ. Так вважає голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Ужгородцям Андріїв пропонує об’їзд суцільними ямами (ВІДЕО)

Як ми вже повідомляли, 20 травня в Ужгороді будуть проводитися роботи з ремонту   зливової каналізаційної мережі по вул.Тімірязєва. В зв’язку з цим буде перекрито рух

Українські заробітчани: від вугільних копалень Пенсільванії до нафтових родовищ Сибіру

В усі часи, мандруючи континентами, люди завжди шукали, де краще. Нині число мігрантів у світі наближається до чверті мільярда чоловік. І при цьому важко на світовій мапі знайти країну, де би ви не зустріли громадян українського походження. За кордонами власної країни вони чи не найчисельніша національна діаспора світу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат