Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11700, 20

Геннадій Москаль – про виконання повноважень свого заступника Олександра Петіка

Заступник голови ОДА Олександр Петік через тиждень повертається з відпустки й приступає до виконання посадових повноважень

Як Порошенко в Закарпатті «Двері в Європу» відкривав

Візит Президента України Петра Порошенка доволі довго ніде не афішувався. Було зрозуміло, що 11 червня Порошенко повинен взяти участь у якійсь символічній акції щодо введення безвізового режиму для українців. Зрозуміло також було те, що це відбуватиметься на якомусь із кордонів із Євросоюзом. Однак на якому саме — ніхто не знав.

Солотвинський солерудник: від Римської імперії до занепаду наших часів

Солотвинський солерудник експлуатується з часів Римської імперії. А 239 років тому, в 1778-му, тут, на шахті «Крістіна», почалося промислове добування солі. Всього на родовищі пройдено дев’ять шахт. Про його історію яскраво розповідають експонати Музею солекопалень, який розташований в окремому будинку на пагорбі.

На Перечинщині відбудеться обласний фестиваль етнічного мистецтва «Лемківська ватра»

16 липня у селі Ворочово Перечинського району відбудеться обласний фестиваль етнічного мистецтва «Лемківська ватра».

На Закарпаття зїдуться провідні майстри айкідо з Європи та України

Заходи відбудуться в рамках Традиційного Міжнародного Фестивалю «Айкі ФЕСТ Карпати 2017» у селі Пилипець.

В Ужгороді Анатолій Гриценко запропонував пожиттєву тюрму для корумпованих суддів та правоохоронців

Лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко в Ужгородському прес-клубі дав прості і ефективні рецепти подолання олігархату та корумпованості правоохоронних органів та судів.

5 тисяч угорських вчителів на Закарпатті отримають по 26 000 гривень допомоги. Від Угорщини

Віце-прем’єр міністр Угорщини Жолт Шем'єн заявив, що близько п’ять тисяч угорських вчителів на Закарпатті, отримають по 26 000 гривень (270 тисяч форинтів) одноразової щорічної допомоги.

Закарпатцям, які мають старі угорські форинти, варто їх позбутися

Із 1 серпня 2017 року банкноти 2000 і 5000 форинтів, випущені до 2000 року, Національний банк Угорщини (MNB) вилучає з обігу.

В Ужгороді Анатолій Гриценко зустрінеться з журналістами

У четвер, 15 червня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі   відбудеться прес-конференція Анатолія Гриценка, лідера політичної партії «Громадянська позиція».

Закарпаття затверджуватиме План реалізації у 2018 – 2020 роках Регіональної стратегії розвитку

Депутати облради затверджуватимуть План заходів з реалізації у 2018 – 2020 роках Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2020 року

Як керівництво Ужгорода звітувало перед журналістами

Керівники Ужгорода вирішили провести спільну прес-конференцію. Це викликало ажіотаж, бо важко пригадати, коли востаннє мер Андріїв давав прес-конференції. Цього ж разу у мерії пообіцяли, що подібні заходи проводитимуться щомісяця.

Ужгородський міськрайонний суд очолить Тамаз Деметрадзе?

13 червня 2017-го року, на засіданні Вищої ради правосуддя відбувся розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення суддів на посади до місцевих судів, серед яких й суддя Ужгородського міськрайонного суду

Заява Геннадія Москаля з приводу сфабрикованої справи міського голови Чопа Валерія Самардака

«Під ширмою боротьби з корупцією Закарпаття хотіли перетворити на СРСР зразка 1937 року, коли людей засуджували не за злочини, а за сфабриковані провокаторами фальшивки»

Викладач УжНУ вимагав від студентки 300 долларів

Викладач УжНУ   вимагав від студентки 300 долларів, аби допустити до іспитів.

Закарпатські пілігріми дійшли до нульового кілометру легендарної дороги Святого Якова

Двоє відчайдушних ужгородців пробігли шлях у понад 1000 кілометрів.

Впродовж літа проведуть додатковий призов закарпатських юнаків на строкову військову службу

Закарпатський обласний військовий комісаріат прозвітував про успішне завершення призовної кампанії. Протягом весни до строкової служби приступило 250 закарпатців.

Йога як спосіб життя?

У 2014 році Генеральна Асамблея ООН офіційно призначила 21 червня Міжнародним днем йоги. З того часу день йоги відзначається на всіх континентах. В Україні, зокрема, в Ужгороді, цей день також буде відзначатися.

Угорщина нарощує допомогу Закарпаттю

Уряд Угорщини продовжує надавати допомогу Закарпаттю. Про це на зустрічі з закарпатськими журналістами повідомив уповноважений уряду з питань координування співпраці між Саболч-Сатмар-Березькою областю Угорщини та Закарпатською областю України Іштван Грежа.

Сергій Ратушняк про те, якою ціною Україні дістався безвіз

Відомий закарпатський політик прокоментував те, якою ціною Україні дістався безвізовий режим

Глава МЗС України Клімкін "безвізово" перетнув кордон з ЄС на КПП "Тиса"

Сьогодні, у перший день запровадження безвізового режиму з країнами ЄС, Міністр закордонних справ України Павло Клімкін протестував новацію і перетнув українсько-угорський кордон.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат