Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11760, 20

Чопський міський голова розпочав голодування

З моменту свого затримання, розпочав голодування міський голова м. Чоп Валерій Самардак (на фото), якого затримано нібито за вимагання хабара від підприємця. Про це в мережі Фейсбук пише журналіст Лариса Ступак.

Тротуарні пастки на вулиці Собранецькій в Ужгороді (ВІДЕО)

Більше шести місяців на вулиці Собранецькій в Ужгороді розриті тротуари. В рамках масштабної реконструкції там проводили ремонт – покриття проїжджої частини вже відновлено, а от долю пішоходів – відклали на невизначений термін.

Закарпатські КПП у жахливому стані та не готові до безвізового режиму з Європою

Закарпатські КПП у жахливому стані та не готові до безвізового режиму з Європою, на відео недобудований КПП «Вілок» - «Тісабеч»,який з’єднує Україну з Угорщиною.

Москаль відстояв для Закарпаття більше сімдесяти проектів, що фінансуватимуться з ДФРР

Голова Закарпатської ОДА під час відрядження до Києва особисто захистив у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України проекти, що фінансуватимуться з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР).

Митниця клянеться, що вилучає лише контрафактну продукцію

У ДФС пояснюють, що вилучають не всі брендові товари, а лише контрафактні

Скандальні арешти в прикордонному Чопі - що ж сталося насправді

У прикордонному Чопі скандальні затримання на хабарі. Причетні керівники міста. Департамент захисту економіки Нацполіції України дав скупу інформацію про затримання в Чопі.

Марія Повч – одне з найвідоміших паломницьких місць Західної Європи

Про чудотворну Марія-Повчанську ікону розповідали мені земляки, які неодноразово здійснювали паломництво до відомої християнської святині задля фізичних та душевних зцілень.

Знову змінено пільгові норми споживання газу та електрики - юрист із Закарпаття

Уряд вкотре змінив пільгові норми споживання газу та електроенергії для населення.

Власників угорських сім-карт закликають оновити свої персональні дані

1.Постачальники даних повідомлять своїх клієнтів про те, які кроки тим потрібно зробити, до 30-го червня 2017-го р., щоб їхні номери збереглися.

Ужгородські Лісоруби "наваляли" київським Бандитам

Як ми повідомляли, сьогодні, 28 травня відбулася принципова зустріч з американського футболу між командами "Лісоруби" (Ужгород) та "Бандити" (Київ).

Закарпаття поринуло у Середньовіччя: яскраві моменти видовищного свята

Сьогодні, 27 травня, у с. Чинадієво на Закарпатті розпочався фестиваль середньовічної культури "Срібний татош". У замку Сент-Міклош зібралися сотні туристів та учасників свята.

Василь Кузан про математику, спецслужби, інтимну лірику… та «фийсу у пличі»

Василь КУЗАН – людина добре відома далеко за межами Закарпаття. Поет-романтик і в той же час реаліст, автор багатьох поетичних збірок та прозових видань, пісняр, журналіст,   лауреат Міжнародного конкурсу «Гранослов»,

Кольорових ужгородців розважала Верка Сердючка

Сьогодні Ужгород став дуже барвистим. Містом ходили кольорові люди, із різнобарвним   волоссям, одягом,   навіть взуттям.

Закарпатська "фішка": навіть після безвізу малий прикордонний рух діятиме без проблем

Угоди про малий прикордонний рух, укладені з Польщею, Угорщиною, Словаччиною та Румунією, діятимуть і після запровадження безвізового режиму з країнами ЄС. Про це повідомив Департамент консульської служби МЗС.

В Ужгород на форум з’їхалися дипломати ЄС та губернатори п’яти областей України

27 травня, о 10.00 в Закарпатській облраді відбудеться презентаційний форум Європейського об’єднання територіального співробітництва (ЄОТС) ТИСА.

Автівкам з іноземною реєстрацію можуть ввести плату за перетин кордону і перебування в Україні

Власники машин з єврономерами проти, а представники влади риторично питають: чому одні мають платити за розмитнення, а інші – ні

В Ужгороді збунтувалися студенти-іноземці

Студенти-іноземці медичного факультету УжНУ обуренні цьогорічним іспитом "КРОК", який складали 23 травня

Як Росія розпалює міжнаціональну ворожнечу в Закарпатті

Цього тижня у Закарпатті стався штучний скандал. Спочатку деякі ЗМІ Росії та їхні закарпатські сателіти розповсюдили інформацію про нібито встановлення у Берегівському та Виноградівському районах стел угорською мовою, на яких було написано, що у цих районах розмовляють угорською мовою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат