Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11820, 20

На Закарпатті працює справжній казковий котячий готель

На Закарпатті працює готель, у якому можна провести час із котами.

УжНУ стане п’ятим серед українських вишів, чий диплом визнає і Королівство Йорданія

Сьогодні в ужгородському виші навчається близько семисот іноземних студентів, зокрема 15-ть студентів із Королівства Йорданія.

Допомога закарпатців українській армії за 4 місяці – майже 64 млн. гривень

На допомогу українській армії протягом січня-квітня 2017 року закарпатці з отриманих доходів перерахували понад 63,9 млн грн військового збору.

Ужгородський хенд-мейд: м’які книжечки від Каріни Вашкеби

Трохи більше року тому молода мама з Ужгорода Каріна Вашкеба почала шити м'які розвивальні книжки для дітей. Так з'явилася її власна марка під назвою "Quiet book", під якою дітвора отримує з рук майстрині унікальні розвивальні книжечки-іграшки.

Економічний факультет УжНУ пропонує якісну освіту випускникам шкіл та коледжів

Економічний факультет ДВНЗ «Ужгородський національний університет» запрошує Вас на навчання. Якщо ви бажаєте отримати якісну економічну освіту за європейськими стандартами і в подальшому високооплачувану роботу та перспективу професійного кар’єрного росту, приєднуйтесь до лав студентів економічного факультету ДВНЗ «УжНУ».

Мрієте про кар’єру в ЄС? – в УжНУ допоможуть

Інформаційний центр Європейського Союзу запрошує на «Дні кар’єри ЄС» від Представництва ЄС в Україні, який відбудеться 18 травня з 10.00 до 15.30 в ДВНЗ «Ужгородський національний університет»: площа Народна 3, зал засідань.

Як сонячні батареї та теплові насоси допомагають закарпатцям економити на комуналці

Родина з Ужгорода на власному прикладі показала чи вигідна еко-енергія.

На Закарпатті можна відвідати "Зелено-блакитну Хорватію"

Унікальну виставку фотографій розгорнули в атріумі Закарпатської обласної ради

Аеропорт «Ужгород» має якнайшвидше відновити повноцінну роботу

У цьому переконаний прем'єр-міністр Опозиційного уряду Борис Колесніков.

Тонкощі безвізу: як діяти на кордоні, щоб уникнути проблем. Відповіді на запитання читачів

Нарешті немає потреби доводити, що безвізовий режим стає реальністю – це підтверджує ажіотаж з отриманням біометричних паспортів останніми тижнями.

У Закарпатті планують відкрити Почесне консульство Хорватії

11 травня у Камінному залі адмінбудівлі ОДА за участі перших осіб Закарпаття – Геннадія Москаля та Михайла Рівіса відбулася зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Хорватії в Україні Томіславом Відошевічем.

Танк з надписом «росіяни – додому» з’явився навпроти парламенту Угорщини. Автор – закарпатець

Нова міні-скульптура вже екс-закарпатця, який нещодавно перебрався до Угорщини, з’явилася цього разу в Будапешті. Це танк зі зламаним дулом.

ЄС завершив схвалення безвізового режиму для України

11 травня Рада Європейського союзу затвердила законодавчу пропозицію про скасування короткострокових віз для громадян України.

Угорщина призупиняє застосування правил ЄС на кордонах

Уряд Угорщини тимчасово призупиняє застосування правил ЄС про систематичні перевірки на своїх кордонах. Про це повідомив Карой Контрат, заступник парламентського комітету Міністерства внутрішніх справ країни.

Чому розсипається Закарпатська обласна філармонія?

Закарпатська обласна філармонія переживає далеко не найкращі часи.

Населення держави-сусідки Закарпаття зросло на мільйон — за рахунок закордонних громадян

За інформацією віце-прем'єра Угорщини Жолта Шем'єна, починаючи з 2010 року, коли власне і була запроваджена спрощена процедура, понад 950 000 осіб стали громадянами Угорщини.

Москаль та Мойжіта обговорили перспективи Ужгородського летовища

Москаль та Мойжіта обговорили перспективи Ужгородського летовища та співпраці Закарпаття з сусідніми регіонами Словаччини

На Закарпатті відзначать українсько-словацький День добросусідства

У суботу, 13 травня, в міжнародному пункті пропуску «Убля – Малий Березний» на Великоберезнянщині відзначать українсько-словацький День добросусідства. Зустріч офіційних делегацій на кордонному переході відбудеться о 9.45, а саме урочисте відкриття почнеться о 10.00.

Аналітика: США послали Росії чіткий сигнал по Донбасу – "розходимося по домівках"

Американці відходять убік від проблем Східної Європи. У стратегічному відношенні Трамп перекладає відповідальність за європейську ситуацію на ЄС. Конкретно - на Ангелу Меркель. А тему Донбасу він дозовано заморожує

Українська митниця перетворилася на прохідний двір, – Москаль (ВІДЕО)

Українська митниця перетворилася на прохідний двір, через який можна виносити все, що заманеться. Про це заявив Геннадій Москаль в ефірі телеканалу «Тиса-1».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат