Топ-5 способів знайти гроші у 2021, щоб почати вкладати

admin 15.01.2021 18:11 СОЦІО



“Кожна людина може вкладати гроші й збільшувати дохід, якщо забажає” - це думка, яка є головною в усіх інтернет-статтях про інвестування. Тому в цій статті ми зібрали 5 найдієвіших способів знайти гроші для вкладень чи для досягнення інших цілей. А також розповімо як за допомогою онлайн кредиту можна збільшити свій інвестиційний бюджет.

Спосіб 1. Накопичення “від 1 до 100”

Якщо ви вже пробували накопичити гроші, але не змогли досягти мети - цей спосіб вам сподобається.

“Від 1 до 100” чи “5050” - це спосіб накопичення, заснований на принципі німецького математика Ф. Гауса. Згідно з ним, якщо скласти числа від 1 до 100 за порядком, вийде 5050. Для вас це може бути 5050 гривень, доларів чи євро - вирішувати вам.

Щоб накопичити цю суму, вам необхідно:

  • завести скарбничку - придбайте її чи користуйтеся для цього звичайною коробкою;
  • скласти графік поповнень скарбнички - на аркуші паперу напишіть числа від 1 до 100, і дати, коли потрібно відкладати гроші. В залежності від ваших цілей це число може бути меншим або більшим за 100;
  • своєчасно поповнювати скарбничку - відкладайте гроші згідно графіку. Наприклад, ви не можете відкласти 10 гривень, поки не відклали 9.

Навіть якщо ви пропустили дату відкладення грошей - не біда. Головне почати, і впевнено йти до цілі.

Спосіб 2. Заробляйте на хобі чи навчаючи інших 

Хтось полюбляє рукоділля, а хтось знає іноземну мову на достатньому рівні, щоб навчати інших. Майже у кожного є таланти, за допомогою яких він може додатково заробляти від 2000 грн на місяць.

Якщо ви хочете мати додаткові гроші для своїх цілей:

  1. Спробуйте давати онлайн уроки - наприклад, іноземної мови чи репетиторства.
  2. Організуйте гурток чи проводьте майстер-класи - наприклад, з рукоділля.
  3. Створіть свій YouTube-канал чи бізнес-сторінку в соцмережах, і заробляйте на рекламі, продаючи предмети своєї творчості, тощо.

Цей список можна довго продовжувати. Головне - створити чіткий план того формату заробітку, що буде зручним для вас.

Але майже завжди для створення умов додаткового заробітку потрібно придбати необхідний інвентар (більш сучасну швейну машинку, камеру для відеозйомок, тощо). І якщо ваш бюджет вже розпланований на інші, більш важливі цілі - оформлюйте кредит онлайн. Вже за кілька хвилин на вашу картку будуть перераховані гроші, що допоможуть почати заробляти швидше.

Спосіб 3. Продати непотрібні речі

В кожного вдома є непотрібні речі. Це можуть бути:

  • майже новий одяг, який давно “чекає”, коли господар схудне чи погладшає;
  • стара побутова техніка, яку ви давно замінили більш сучасними приладами;
  • прикраси з дорогоцінних металів, тощо.

Навіть прилади, що вже не працюють інші люди купують, щоб отримати працюючи запчастини - це виходить дешевше, ніж новіші. Їх можна продати на найближчому радіоринку, чи зателефонувати до майстрів, що скупляють неробочу техніку. Вони самі запропонують приїхати до вас в зручний час, щоб купити її (телефон можна знайти в інтернеті).

Кожна така “ревізія” допоможе отримати невелику суму, яку можна відкласти для досягнення ваших цілей. Але якщо ви живете не сам, важливо погодити продаж речей з іншими членами сім’ї. Інакше, разом з додатковими коштами можна отримати сімейні негаразди.

Спосіб 4. Знайдіть партнера

Це допоможе збільшити інвестиційний бюджет, якщо у вас немає достатньої суми грошей, щоб їх вкладати. Тому що разом ви зможете “скластися” й заробити більше.

Знайти партнера можна:

  • серед своїх знайомих чи рідних - набагато правильніше пропонувати членам сім’ї саме інвестувати гроші, ніж намагатися позичити їх;
  • в інтернеті - на сайтах чи форумах інвестиційної тематики;
  • в інвестиційних асоціаціях - інвестори різного рівня об’єднуються в організації, і шукають нових партнерів.

Не обов’язково шукати бізнес-ангелів чи інвесторів, що пропонують великі кошти для інвестицій. Можна знайти особу, що також має невелику суму для інвестицій. Це допоможе порівну розподілити як ризики, так і прибуток.

Також, шукаючи партнерів ви можете оточити себе потрібними людьми задля майбутніх бізнес-проєктів. Але будьте уважні, і не віддавайте гроші без укладення договору.

Спосіб 5. Візьміть кредит

Можна спробувати отримати кредит в банку. Але не кожен банк схвалить позику інвестору-початківцю. Мікропозика в МФО - це спосіб знайти гроші й почати заробляти.

Ви можете взяти кредит онлайн в Credit365 і отримати до 20’000 грн вже за 15 хвилин. Онлайн кредит - це рішення, тому що:

  • гроші будуть на вашій картці за кілька хвилин;
  • щоб отримати позику потрібен тільки паспорт та ідентифікаційний код;
  • позику можна отримати не виходячи з дому;
  • можна продовжити термін користування коштами на 7,15 чи 30 днів, якщо немає грошей на сплату кредиту до закриття;
  • сплачувати мікропозику можна зручним способом - в Особистому кабінеті, в терміналі чи в банку.

Але з кредитами потрібно бути обережним. Хоч майже всі бізнесмени та інвестори оформлюють кредити, щоб заробити більше - ви не повинні цього робити, якщо не впевнені в позитивному результаті свого інвестування.

Всі ці способи пошуку додаткових грошей можна використовувати разом. Навіть якщо один з них не спрацює так, як ви хотіли - інші майже гарантовано допоможуть знайти необхідну суму для досягнення ваших цілей.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат