Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11840, 20

Москаль та Мойжіта обговорили перспективи Ужгородського летовища

Москаль та Мойжіта обговорили перспективи Ужгородського летовища та співпраці Закарпаття з сусідніми регіонами Словаччини

На Закарпатті відзначать українсько-словацький День добросусідства

У суботу, 13 травня, в міжнародному пункті пропуску «Убля – Малий Березний» на Великоберезнянщині відзначать українсько-словацький День добросусідства. Зустріч офіційних делегацій на кордонному переході відбудеться о 9.45, а саме урочисте відкриття почнеться о 10.00.

Аналітика: США послали Росії чіткий сигнал по Донбасу – "розходимося по домівках"

Американці відходять убік від проблем Східної Європи. У стратегічному відношенні Трамп перекладає відповідальність за європейську ситуацію на ЄС. Конкретно - на Ангелу Меркель. А тему Донбасу він дозовано заморожує

Українська митниця перетворилася на прохідний двір, – Москаль (ВІДЕО)

Українська митниця перетворилася на прохідний двір, через який можна виносити все, що заманеться. Про це заявив Геннадій Москаль в ефірі телеканалу «Тиса-1».

А як там у грузинів з Європою за перший місяць безвізу?

За місяць після запровадження безвізового режиму між ЄС і Грузією у в’їзді до Європейського союзу відмовили лише 26 грузинам.

Аналітика мовою оригіналу: Путін провалив два плани по Україні, тож палацовий заколот вже близько

Владимир Путин провалил два плана по Украине, в том числе так называемый проект «Новороссия», в связи с чем в Кремле наблюдается атмосфера дворцового переворота. Как это повлияет на судьбу президента РФ, рассказал российский политолог Андрей Пионтковский.

Балога та його Бобик

У колись здавалося б такого могутнього та впливового закарпатського політика, як Віктор Балога наразі залишилося два форпости: Мукачево та Іршава. Якщо з Мукачевом усе зрозуміло: за тривалий період часу Балозі вдалося пригодувати майже всю бюджетну сферу і розробити сітку, за якою він визначає, хто йому і за що винен, щоб перед виборами натиснути, то з Іршавою все не так. Тут є пригодований Балогою Бобик.

«Стежину ту, що вивела тебе…»

Недавно в ужгородському видавництві Timpani під егідою громадської організації «Товариство верховинців Міжгірщини» вийшла солідна 458-сторінкова книжка «Верховина. Волівщина. Міжгірщина». Про історію цього видання, його структуру, питання, які виникали під час роботи, розповідає уродженець Верховини, кандидат філологічних наук, доцент УжНУ Іван Сенько.

Словаки і турки розповідали в Ужгороді, як літати по всьому світу з сусіднього аеропорту

Уже зранку головний менеджер найближчого від Ужгорода міжнародного аеропорту словацького міста Кошице Юрай Тот разом із представниками найкращої європейської авіакомпанії Turkish Airlines провели воркшоп для представників туристичних агентств Ужгорода.

Ужгород — шостий у рейтингу безпечності міст

Найбільш безпечними обласними центрами України визнано міста: Хмельницький, Тернопіль, Чернівці, Чернігів та Івано-Франківськ. Ужгород посідає шосте місце у рейтингу безпечності. Такі дані оприлюднив Інститут суспільно-економічних досліджень.

У суботу — хіп-хоп-фестиваль «Ghetto Groove»!

У рамках святкування «Сакура-фест» Студія сучасного танцю «Бліц» вдруге організовує Міжнародний хіп-хоп фестиваль «Ghetto Groove». 6 травня о 20.00 у спорткомплексі «Юність» організатори фестивалю запрошують на запальну вечірку у стилі хіп-хоп.

Економічний факультет УжНУ пропонує якісну освіту випускникам шкіл та коледжів

Економічний факультет ДВНЗ «Ужгородський національний університет» запрошує Вас на навчання. Якщо ви бажаєте отримати якісну економічну освіту за європейськими стандартами і в подальшому високооплачувану роботу та перспективу професійного кар’єрного росту, приєднуйтесь до лав студентів економічного факультету ДВНЗ «УжНУ».

В Ужгороді відкривають Ситуаційний центр поліції

5 травня об 11:00 в приміщенні Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відбудеться урочисте відкриття Ситуаційного центру Головного управління Національної поліції в Закарпатській області

На Закарпатті військові застерегли від провокацій поряд з частинами

Оперативне командування «Захід» та Закарпатський обласний військовий комісаріат застерігають від провокаційних дій поруч з військовими частинами, які дислокуються на території Закарпатської області.

Аласанія: «Тиса FM» перетиснула своїми листами до влади щодо загрози закриття радіостанції»

Шеф Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія сказав, що сітка мовлення, в яку потрапила «Тиса FM», буде переглянута. Він порадив колективу філії Національної суспільної телерадіокомпанії «Закарпатська регіональна дирекція» не робити помилок із листами до влади.

Вже скоро: з Кошице до Тель-Авіву та Кельну можна буде долетіти дешевим лоукостом

4-го травня в Ужгороді маркетинговий директор аеропорту "Кошиці" Юрай Тот розповіли про нові рейси з міжнародного аеропорту.

У словацькому Кошіце зварили понад 100 літрів борщу на Днях України в Словаччині

Про це сьогодні під час прес-конференції в Ужгороді розповів радник мера міста Кошіце, організатор Днів України в Словаччині, Едуард Бураш.

Угорщина зацікавлена у функціонуванні єдиного в Україні гірського міжнародного аеропорту «Ужгород»

Днями керівники Закарпаття – Геннадій Москаль та Михайло Рівіс – приймали угорську делегацію, яку очолив мер Дебрецена Лосло Поп.

Депутатський корпус Закарпатської облради підтримав збереження радіомовлення «Тиси ФМ»

Закарпатські обласні обранці на пленарному засіданні сьомої сесії підтримали ініціативу очільника ради Михайла Рівіса, який пообіцяв лобіювати інтереси візитівки закарпатського радіоінформаційного простору

Через 2-3 місяці в Ужгороді можуть з’явитись біотуалети. А поки що, панове туристи, терпіть!

Нині Закарпаття і, зокрема, Ужгород дуже багаті на туристів. В обласному центрі заброньовані всі місця в готелях. Гості з різних куточків України та з-за кордону визнають: Ужгород гарний, але не завжди прибраний. А ще – бракує громадських вбиралень

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат