Юнака, тіло якого знайшли у каналі, збив автомобіль

05.01.2021 16:30 КРИМІНАЛ

4 січня на Тячівщині у потічку села Ганичі, знайшли тіло мешканця села Підплеша 2004 року народження. Однією з причин загибелі вважали утоплення. Подальше розслідування дало змогу встановити справжню причину - 16-річний хлопець потрапив у ДТП.

Пресслужба ГУНП повідомила, що інформація про зникнення юнака надійшла до поліції ще 3 січня. Родичі хлопця розповіли, що раніше він ніколи не зникав, тому його відсутність дуже насторожує.

Наступного дня в Ганичах біля каналу хлопця знайшли мертвим. При огляді тіла експерти виявили ушкодження, які схиляли слідчих до версії з автоаварією. Провівши перевірку, а також опрацювавши відео з камер спостереження, правоохоронці встановили - юнак загинув 2 січня о 17:45 внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Винуватцем виявився місцевий 32-річний водій мікроавтобусу «Mercedes Sprinter» (на фото внизу), який допустив наїзд на пішохода. У результаті зіткнення потерпілого відкинуло у русло каналу, який в цей день був наповнений водою. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер на місці події.

Поліцейські затримали підозрюваного. Він вже встиг приховати деякі сліди зіткнення на своєму авто, проте повністю знищити докази не вдалося - на транспортному засобі все ж лишилися наявні характерні для ДТП ушкодження (на фото вгорі).

Правопорушнику загрожує покарання у виді позбавленням волі на строк 3-8 років.
_________________________________________________________
5 січня чоловіку оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу.

Коментарі :


05.01.2021 18:15 Гарік

Аж не віриться що так спрацювали. Можуть коли захочуть ( чи ще там щось..). Молодий пацан, життя не видів, жалко....


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат