Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11800, 20

Travel-блог: Місто, яке ніколи не спить

Я ніколи не мріяла про Рим. Свої італійські канікули я планувала у Флоренції, однак в останній момент подорож відмінилася. Тоді я вирішила податися у Венецію та Верону, але й ці міста сказали, що ще не час. Залишався Рим, який зробив усе, аби я приїхала саме до нього. У своєму блозі не хочу розповідати про історію й архітектуру, бо цього достатньо в Інтернеті. Напишу більше про побутові моменти й певні туристичні нюанси.

Відставку міського голови на сесії не розглядали

Спрогнозованої деякими інформаційними ресурсами відставки міського голови Ужгорода Богдана Андріїва на сесії міськради у четвер 18 травня не відбулося. Багато депутатів цього дня прийшли у вишиванках, а після сесії голова міста навіть запропонував усім сфотографуватися навпроти будівлі мерії.

Як міська влада позбавляє ужгородських підприємців бізнесу

МПП «Рута», що розташоване за адресою м. Ужгород, пр. Свободи, 58 ще у 1989—1990 рр. збудувало на привокзальній площі автовокзалу торговий павільйон, проект якого було погоджено з міською архітектурою, Закарпатським обласним об’єднанням автобусних станцій та відповідними службами. На об’єкті автономно підвели всі необхідні комунікації, зокрема, опалення, водопостачання та водовідведення.

Закарпатець у петиції до президента просить повернути експропрійовану комуністами землю колишнім вла

Закарпатець Євген Гулачі зареєстрував петицію до Президента України Петра Порошенка з проханням до того, як зняти мораторій на продаж землі, повернути незаконно експропрійовані комуністами землі колишнім власникам.

На ці вихідні в Ужгороді буде несподівано багато культурно-мистецьких подій

Окрім звичних культурно-мистецьких подій в Ужгороді будуть також акції "Ніч в музеї"

Закарпатський «король Артур», або Матяш Корвін – «простий хлопець з Оріховиці»

Король Матвій Корвін або Матяш Гуняді (угор. Hunyadi Mtys та Mtys kirly) – постать у європейській історії 15-го століття не просто велична, а в прямому сенсі слова – легендарна.

Москаль: Закарпаття отримало другий транш від дорожнього експерименту – понад 6,4 мільйонів грн.

У четвер (18.05) в обласний бюджет Закарпаття надійшли 6 мільйонів 489,8 тисяч гривень від перевиконання Закарпатською митницею ДФС щомісячних планових надходжень за квітень (так званий «дорожній експеримент»).

В Ужгороді пройде унікальний семінар для діток з ДЦП

Протягом 24-25 червня в Ужгороді в рамках міжнародного благодійного проекту “Чужих дітей не буває” відбудется безкоштовний семінар для батьків з дітьми, які мають   діагноз ДЦП. Це — навчальний семінар з унікальних корекційних методик китайського майстра Му Юйчуня. Про це повідомив керівник Асоціації культури Китаю на Закарпатті Барнабаш Шомоді.

Перший пішов. Vodafone вже заблокував доступ до ВКонтакте

Оператор мобільного зв'язку компанія Vodafone Україна вже заблокувала доступ до соціальної мережі ВКонтакте.

Біля будівлі Закарпатської облради висаджують з квітів прапор України

Квіткову композицію – український прапор висаджують сьогодні біля пам’ятника Тарасу Шевченку на площі Народній в Ужгороді.

Традиційна виставка "Книга-Фест 2017" пройде в Ужгороді

24-25 травня 2017 року в архітектурно-історичному комплексі «Совине гніздо» (вул. Ф. Ракоці, 2) пройде шоста виставка «Книга-фест-2017».

ЄС офіційно підписав рішення про безвізовий режим для України

У середу в Європарламенті відбулася урочиста церемонія підписання законодавчого акту, яким буде запроваджений безвізовий режим для громадян України.

Севлюш перемагає Середнє, а Минай – Ужгород: усі результати 3-го туру

3-й тур першості Закарпаття з футболу у Вищій Лізі запам'ятається відразу 2-а надпринциповими двобоями, і в обох випадках господарі святкували перемогу.

Підрядник неякісно зробив ремонт, тож дорогу зробить за свої, — сказав Андріїв і зашарівся

На виконання доручення Ужгородського міського голови комісія у складі працівників відділу технагляду міськради та представника фірми-підрядника "КБК" обстежила стан дорожнього покриття після капітального ремонту

З середини червня можна буде їздити в Євросоюз без віз

Рада міністрів Євросою­зу затвердила безвізовий режим для громадян України. Тепер це рішення буде опубліковане і через 20 днів набуде чинності. Тобто з 11 червня українцям не потрібні будуть шенгенські візи.

Древо стогне на світанні…

Смерті найменше
бояться ті люди,
чиє життя має
найбільшу цінність.
І. Кант

Через зміну ціни на газ квитанції закарпатці отримають пізніше

Закарпатцям повідомили про нову ціну на газ. Тож клієнтам ТОВ "Закарпатгаз Збут" не варто панікувати з приводу неотримання рахунків у звичні терміни

Аналітика: Життя після «безвізу». Провал самозваних «експертів» і нові цілі для українців

Рішення Ради ЄС про візову лібералізацію для українців – це однозначно перемога України, але й також і самого ЄС, який продемонстрував, що навіть в умовах кризи і внутрішньої політичної турбуленції здатен виконувати обіцянки.

Наймолодші гандболістки Закарпаття визначили кращих в Дитячій лізі

12 травня в Ужгороді пройшов четвертий фінальний тур Чемпіонату області з гандболу «Дитяча ліга» серед дівчат 2004-2005 років народження.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат