Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 11720, 20

У в'їзді до країн ЄС без віз відмовили лише 4 особам – МЗС України

Про це повідомив в коментарі "Українській правді" керівник Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев (ДОПОВНЕНО).

Москаль: «За перші 8 годин безвізу через Закарпаття в Євросоюз потрапили рівно 100 українців

Москаль: «За перші вісім годин безвізу через Закарпаття в Євросоюз потрапили рівно сто українців. Найпопулярніший напрямок – Угорщина»

Як цієї ночі в межах Закарпаття запрацював безвізовий режим: перші враження

На 2-х найбільших пунктах пропуску, а це Чоп – Захонь на кордоні з Угорщиною та «Ужгород – В.Нємецьке» на кордоні з Словаччиною, великого напливу чи черг з огляду на скасування віз у момент запровадження безвізу не спостерігалося.

Завтра в Закарпатті очікують президента Порошенка

Про візит Порошенка говорили всі, але адміністрація президента мовчала.

Єврейський діапазон Закарпаття: від «не дочекаєтеся» до «пам’ятати і не забувати»

У Берегові та Виноградові з 8 по 11 червня проходить фестиваль «Єврейські дні на Закарпатті», де і євреї, і неєвреї не лише насолоджуються смачною випічкою та кошерним вином, без утоми слухаючи різножанрову музику на концертах, але й гуртом переглядають оскароносну угорську кінострічку «Син Саула», вражаюча дія якого відбувається в Освенцимі 1944 року, а також небайдужо згадують і світлі, і драматичні сторінки єврейської історії Закарпаття.

Жіночий простір у квартирці на Корзо

Інколи дівчатам хочеться бути просто дівчатами. Коли нікуди не поспішаєш, весело теревениш із подругами, розчиняєшся у безтурботності, а поруч із тим — пізнаєш себе, розвиваєшся і розкриваєш свою жіночність. Хіба не кайф бути серед тих, з ким на одній хвилі, вчитися чомусь новому й ділитися власними знаннями? Десь така атмосфера дружелюбності, затишку, навчання і чаювання панує у жіночому креативному просторі у маленькій квартирці на Корзо в Ужгороді.

На Закарпатті до приїзду Порошенка всю ніч малювали дорожню розмітку

У ніч на 10 червня в Закарпатській області працівники "Укравтодору" поспіхом наносили на дорогу свіжу розмітку по шляху, по якому буде їхати кортеж президента Петра Порошенка під час візиту, 11 червня, передає Мukachevo.net.

У Берегові співав єврейський Паваротті

Саме так називають головного дяка Будапештської синагоги Франкела талановитого Гергеля Новграді. 9 червня в рамках Днів єврейської культури на Закарпатті він виступив у Берегівській синагозі.

В УжНУ приймальна комісія працюватиме до 28 серпня

Під час позачергового засідання Вченої ради УжНУ 8 червня внесено зміни до Правил прийому до ДВНЗ «УжНУ», затверджено Правила прийому до Природничо-гуманітарного коледжу університету.

Авторка циклу "Втрачений Ужгород" перемогла у номінації "Кращий журналіст інтернет-видання"

8 червня в ужгородському готелі "Дружба" медійники краю спільно з керівництвом області відзначили День журналіста.

Консультант: Все, що ви хотіли знати про безвіз, але соромилися спитати

Тарас Березовець, політконсультант, президент Фонда національних стратегій розповідає про правила безвізу, яких слід дотримуватися вже з 11 червня 2017 року

Хіба на Закарпатті можна щось показати Президенту не з висоти пташиного польоту?

Днями стало відомо, що 11 червня, в перший день дії безвізового режиму для України з державами ЄС, на Закарпаття приїде президент Петро Порошенко.

Злочинна діяльність Ужгородського автовокзалу проти законної діяльності журналістів Ужгорода

Маємо зафіксований факт перешкоджання журналістській діяльності знімальній групі 21 каналу. Відзначимо, що на території ужгородського автовокзалу відбувається це вже не вперше. Мабуть - від безкарності. Хоча законодавство чітко кваліфікує це правопорушення і визначає відповідальність.

Навіщо 3G

Нещодавно довелося стати свідком досить цікавої сцени. Подружжя пенсіонерів у аптеці побилося об заклад із провізором, що вони знайдуть ліки, які були їм потрібні, за помірнішу ціну. Сіли в куточку, дістали смартфон і без поспіху почали роздивлятися цінові пропозиції.

Москаль не вважає винуватим мера міста Чоп (ВІДЕО)

Про це голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив на зустрічі з небайдужими громадянами

Закарпатські гандболістки йдуть другими на Чемпіонаті з пляжного гандболу

4 червня в Лазурному (Херсонська обл.) завершився другий ігровий день чемпіонату України з пляжного гандболу серед дівчат 2000/01 років народження.

В Ужгороді презентували найдовший в Україні туристичний маршрут

Вчора в Ужгороді стартував Тур Вишиваним Шляхом, який об’єднає унікальні туристичні місця нашої країни від Ужгорода до Слов’янська.

У суботу в Ужгороді збудують «Місто щасливих дітей»

10 червня, у суботу, у парку Підзамковий відбудеться унікальна для Ужгорода подія – форум-фестиваль «Місто щасливих дітей».

Сьогодні День журналіста

Напередодні Дня журналіста Закарпатська обласна організація Спілки журналістів України спільно з Федерацією профспілок працівників культури та Федерацією футболу Закарпаття проводить традиційний футбольний турнір.

Виноград із Чендеєвого саду. Видатному прозаїку-закарпатцю присвячено

Олександр Масляник, журналіст, літератор: Видатний український прозаїк із Закарпаття Іван Чендей зустрів би 95-у весну

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат