Прогулянка владною площею Ужгорода: куди зникають мільярди гривень з міського бюджету (відео)

13.10.2020 13:57 РАТУША

Наприкінці 2019 року, чиновники Ужгородської міськради, яку очолює пан Андріїв, спробували покарати одного з підприємців за облаштування пандусу до його установи. Така позиція чиновників викликала зрозуміле обурення містян і пандус для маломобільних громадян залишився на місці і виконує свою функцію.

І тут варто згадати, що з подачі поки що мера Андріїва, з кишень ужгородців виділено 12 мільйонів гривень на ремонт кабінетів посадовців і будівлі міськради. Водночас, вони «забули» звернути увагу, як дістатись до будівлі або ж просто на площу Поштову маломобільних громадянам,   або ж мамам з дитячими візочками – більшість пандусів знаходяться у плачевному стані, а один з них взагалі заблоковано фотозною.

Ужгородці стали свідками того, як нинішня влада міста на чолі з Богданом Андріївим, в умовах нової організації фінансових відносин, отримала у розпорядження багатомільярдний бюджет. У той же час, ця влада надто нераціонально витрачає народні кошти. Перевитрати фінансів майже у всьому.

Як бачимо, на комфорт чиновників мерії Андріїв витратив з бюджету майже 12 мільйонів гривень, а щоб хоч трохи підремонтувати пандуси біля Ужгородської міськради у Андріїва не знайшлося кілька десятків тисяч гривень з того ж таки бюджету наповнюваного містянами.

З царського плеча, напередодні виборів, мер згадав за міську лікарню і побіг писати піар-пост про співфінансування з бюджету міста 4,2 млн. грн. на реконструкцію приймального відділення. Додатково з державного бюджету передбачено 8 млн. грн.

Якщо підняти всі витрати на благоустрій мерії, то за 5 років вже витрачено 10 млн., та ще закладено 2 млн. грн. на цей рік.

Міськрада могла вже давно, без допомоги держави, відремонтувати приймальне відділення міської лікарні, але власний комфорт чиновникам важливіший.

Тепер зрозуміло, що має на увазі мер та його команда чиновників, коли пишуть на рекламних бордах: «Жити в Ужгороді — це комфортно».

Ну а перелік вулиць, яким навіть 1 млн. не виділили на благоустрій, ремонт дороги, каналізації, не помістився би на всіх агітаційних щитах Андріїва.

Коментарі :


13.10.2020 11:19 Марія

Жителька Ужгорода, інвалід 2 гр. з дитинства, захворювання опрно-рухового апарату, з обмеженням рухів на одній нозі, обмежені рухи в правий і лівий бік, з за відсутності кульшових суглобів, та до   того пандуса я ся не доберу, бо за боком, а щей ногу вверх підняти я не змзі, із-за аномалій, що поразили моє здоров"я.Але до тої надто невеселої "краси"   я люблю Ужгород, я відвідувала міськвиконком 9 вересня, і сходила по пандусу з тротуару і виходила рядом зі сходами в будівлю міськвиконкому.А тепер ВСЕ..для мене стежка перекрита, не знаю чи хтось зможе мене на руках знести і винести, бо не молода в 70 років,старші люди не звертають увагу, а молодь надто іронічно відноситься до калік.Про те я жити хочу!


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат