Сесія перед виборами: Дерибан землі не вдався

16.10.2020 13:19 РАТУША

У четвер, 15 жовтня, відбулося останнє засідання сесії нинішнього скликання міської ради. На цій «дерибанній» сесії депутати та міський голова планували вкрасти у громади і передати в приватні руки під забудову 5000 кв. метрів землі на вулиці Богомольця, яка, згідно з генеральним планом, призначена під будівництво дитячого садочка.

Крім того, так само в приватні руки хотіли передати понад 13 гектарів території колишнього заводу в мікрорайоні Боздош біля гіпермаркету «Епіцентр», землю біля аеропорту та 10 гектарів під нібито сільське господарство — 1,9 га біля об’їзної дороги в районі кар’єру, ще 8 га — на березі річки Уж неподалік парку «Підзамок» (вверх течією). Землю виділяють безкоштовно на підставних осіб.

Та на сесію завітали десятки ужгородців, аби вимагати у влади зняти з розгляду всі земельні питання, винесені на сесію. Юристи, громадські активісти, підприємці з числа тих містян, що прийшли на сесію, впевнені: міська рада під завершення своєї каденції вирішила наостанок «роздерибанити» те, що ще встигає. Зокрема, на розгляд сесії пропонувалося остаточно «віджати» землі колишнього «Ужгородприладу».

Однак після вимог містян зняти з розгляду всі земельні питання, аби з ними вже давала раду міська рада нового скликання, міські депутати голосуванням таки ухвалили відповідне рішення. Отже, близько 40 земельних питань було знято з розгляду нинішньої сесії Ужгородької міської ради.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат