Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31500, 20

Закарпатські священики зіграють у футбол з журналістами

У неділю, 16 вересня, о 16.00 в Ужгороді на стадіоні «Спартак» відбудеться футбольний матч між командою священиків Мукачівсько-Ужгородської єпархії Української православної церкви та збірною представників мас-медіа області.

Справу грузина, котрий нелегально переправляв в ЄС своїх співвітчизників, направили до суду

Прокуратурою Закарпатської області   вже направлено до суду кримінальну справу стосовно громадянина Грузії, котрий організував незаконне переправлення чотирьох співвітчизників через державний кордон України(ч.2 ст.332 КК України -   караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з конфіскацією засобів вчинення злочину).

Закарпатка ледь не довела дитину до смерті

З диким випадком стикнулися лікарі й правоохоронці на Перечинщині. В районну лікарню «швидка» доставила з с.Зарічево цього району у вкрай важкому преагональному стані однорічного хлопчика.

Хірурги та ангіологи з усієї України три дні працюватимуть на Закарпатті

У середу, 12 вересня, в облмуздрамтеатрі відбулось урочисте відкриття ІV з’їзду судинних хірургів та ангіологів України. Привітав поважних гостей і голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида.

Завтра в Ужгороді стартує Міжнародна ярмарка

У п’ятницю, 14 вересня, відбудеться прес-конференція, присвячена Дням туризму на Закарпатті та ХІ Міжнародній виставці-ярмарку «Тур’євроцентр-Закарпаття-2012».

Закарпатські митники і прикордонники найчастіше ловлять контрабандистів із цигарками

На нараді в облдержадміністрації були також керівники правоохоронних та контролюючих органів області, підрозділів Державної прикордонної служби та митної служби України.

Майже 10% надходжень місцевих бюджетів Закарпаття складає єдиний податок

Частка надходжень єдиного податку у структурі місцевих бюджетів зросла вдвічі –   торік   цей показник складав лише 4,5%.

Заборгованість із виплат зарплат зменшилася на 1,6 млн.грн.

У середу, 12 вересня, відбулася селекторна нарада під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича. На порядку денному - стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах, установах, організаціях області.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 13 вересня. Будьте зранку в курсі найважливіших подій і не знехтуйте компанією бажаних людей під аромат улюбленої кави. Філіжанка бадьорого напою збадьорить організм та зробить прокидання удвічі приємнішим. З хорошими емоціями та небуденним поглядом на життя розпочинайте новий день, і нехай все те, чого не було до сьогодні, стане вмить близьким і здійсненним!

Житель Польщі намагався провезти травматичний револьвер, який придбав для відлякування звірів у лісі

Вчора на митному посту «Малий Березний», що на українсько-словацькому кордоні, чопські інспектори попередили незаконне ввезення до нашої держави громадянином Польщі револьвер травматичної дії, споряджений шістьма набоями,   275 гумових куль та 80 набоїв.

На Закарпаття хотіли ввезти незадекларований товар вартістю 1,3 млн. грн.

Вчора чопські митники під час оформлення вантажівки із Угорщини виявили незадекларований товар, вартістю понад 1,3 мільйона гривень.

Чоловік хотів покінчити з життям, стрибнувши з даху багатоповерхівки

Учора, 11 вересня, о 19:15 надійшло повідомлення про можливість скоєння самогубства з даху багатоповерхового житлового будинку, за адресою: м.Ужгород, вул. Л.Толстого.

198 ужгородських квартир тимчасово залишилися без газу

Служба внутрішньобудинкових мереж ПАТ «Закарпатгаз» продовжує роботи з планово-технічного обслуговування в Ужгороді.

Військові пенсії збільшили на 11 %

Як повідомляє прес-служба Національного форуму профспілок України, з 1 липня 2012 року основні розміри   військових пенсій підвищено до 11 %, що   в середньому становить 176, 04 грн,   з 1 вересня 2012 року це підвищення буде збільшено до 23 % (216 грн) з 1 січня 2013 року – до 35 % (237 грн).

У З’їзді судинних хірургів   і ангіологів візьмуть участь близько 400 медиків

Сьогодні в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів З’їзду судинних хірургів і ангіологів, що розпочався цього ж дня в Ужгороді.

У закарпатського УБОЗу новий начальник

До Закарпаття з робочою поїздкою прибув начальник Головного управління по боротьбі із організованою злочинністю МВС України генерал-лейтенант міліції Валерій Коряк.

На утеплення шкіл витратять 25 млн.грн.

В області реалізуються інвестиційні проекти, пов’язані з виконанням зобов’язань Кіотського протоколу. Роботи з енергозбереження вже розпочали у п’яти школах краю. Загалом, до кінця 2012-го на утеплення навчальних закладів витратять 25 мільйонів гривень.

"Мильні бульбашки" політкоманди "Єдиного Центру"

Останнім часом навколо політичне життя в Закарпатті помітно пожвавішало. Воно й не дивно – на носі вибори до Верховної Ради і кожній з політичних сил кортить «проштовхнути» в омріяне крісло під аварійним куполом якнайбільше «своїх людей». І загальна тенденція при цьому – називати навіть ситуативне об’єднання маленької купки людей «потужною політичною командою».

Суд визнав протиправними дії трьох закарпатських газет

Свалявський, Воловецький та Перечинський суди визнали дії видань «Вісті Свалявщини», «Голос Верховини» та «Народне слово» протиправними відносно кандидата в народні депутати України, – пише ОПОРА.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат