Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31440, 20

Ужгородка Ангеліна Моняк вийшла у півфінал конкурсу «Голос країни»

Повернення до ліричного амплуа продемонструвала на вчорашньому вокальному шоу ужгородка Ангеліна Моняк з композицією "Moon river", яку можна почути в кінофільмі "Сніданок у Тіффані".

Шановні краяни!

При народженні кожної ідеологеми в основу кладеться одна або кілька основоположних тез-постулатів, на яких, власне, і вибудовується все вчення. Так і в створенні доволі молодої християнської релігії були взяті за основу неплотське зачаття життя — місія з чудотворствами і, як головне, ВОСКРЕСІННЯ після смерті Ісуса з Назарета.

«Братки» гвалтівників-балогівців збирають для них гроші й погрожують «бидлу»

Друзі головного підозрюваного у справі про згвалтування і вбивство Оксани Макар зібрали вже 100 тисяч гривень на адвоката. Прихильники гвалтівників організували у мережі цілий рух на їх підтримку, пише «Комсомольская правда в Украине».

УБОЗ затримав погорєловського чиновника-хабарника (ДОПОВНЕНО)

У понеділок, 9 квітня, в Інтернеті з’явилася інформація: у приміщенні мерії правоохоронці затримали керівника одного з управлінь.

Напередодні Великодня регіонали вітають українців з Різдвом

Депутати привітали громадян з наступаючими святами.
Так лідер фракції ПР Олександр Єфремов на брифінгу в п'ятницю привітав усіх "з Різдвом Христовим", повідомляє кореспондент "Української правди".

30 фільмів, що змінюють життя (ОПИТУВАННЯ)

За останні роки кількість фільмів, що з’являється на наших екранах, невпинно зростає. Тим не менш, вибрати серед цього різноманіття щось дійсно достойне та варте уваги стає все важче. Не зважаючи на це, існують десятки фільмів, що надихають, змушують задуматись і навіть мотивують нас змінити щось у своєму житті.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 12 квітня. Бадьорий ранок забезпечить чашечка свіжозвареної кави, а приємні емоції з’являться з першою посмішкою, подарованою вам у цей день. Не відкладайте важливі рішення надовго, щоб потім не шкодувати про втрачений час. Тож швиденько допивайте улюблений напій і нехай усе удасться!

12 квітня відбудеться судове засідання щодо Ужгородського коньячного заводу (ЛИСТ)

Завтра, 12 квітня у приміщенні Закарпатського окружного адміністративного суду відбудеться слухання справи за позовом засновника ОП Ужгородський коньячний завод до державного реєстратора Ужгородської РДА. Лист до редакції "Rionews".

За 5 місяців влада обіцяє притулок для тварин в Ужгороді

Для його будівництва і функціонування кошти планують виділяти частинами – по 200 - 250 тисяч гривень на рік.   У цьому журналістів переконав заступник міського голови Віталій Семаль. Притулок буде функціонувати для тимчасового утримання тварин. Він одночасно зможе помістити 70 особин.

В Ужгородській мерії на хабарі затримали начальника ЖРЕР? (ВЕРСІЯ)

Вчора, 9 квітня о 17.40   проводилось затримання начальника ЖРЕР № 4 Поповича Я.М. та проводились слідчі дії відносно начальника департаменту міськго господарства Касперова О.П, та його заступника Сабовчика Д.М., які вимагали хабаря 10000$ через посередника Поповича, за погодження документації на реконструкцію приміщення.Про це повідомляє джерело Rionews.

Анатолій Гриценко: В Україні можуть бути дострокові президентські вибори

(мовою оригіналу)Неужели, Янукович не планирует второй срок? Но ведь в Раде не исключают того, что в Украине могут быть досрочные президентские выборы. Так говорит народный депутат Анатолий Гриценко.

Мукачівського суддю посадять?

Напередодні, Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти колишнього судді Мукачева Заборовського Віктора Степановича. Справу порушили по факту перевищення службових повноважень у цивільній справі № 2-796.10. від 23.10.2010 року.

Чутки з політичних кіл: Віктор Медведчук нібито зустрічався зі Степаном Деркачом

Досить цікаву інформацію отримало наше видання з достовірних джерел, які близькі до ВВМ. Напередодні в Києві Віктор Медведчук зустрічався з Степаном Деркачом.

Від подвійного громадянства закарпатці більше втратять, ніж отримають  

У лютому цього року на розгляд Верховної Ради України внесено урядовий законопроект про запровадження штрафів за подвійне громадянство. Його розробниками пропонується внести змiни до низки законiв у частинi встановлення обмежень для осiб, якi є громадянами України та одночасно перебувають у громадянстві іншої держави.

Балога виправдовується, мовляв, корупційних схем у чорнобильских проектах — ані на копійку

(мовою оригіналу) Упреки о коррупции при реализации чернобыльских проектов безосновательны. Об этом в интервью изданию «Зеркало недели. Украина» заявил министр чрезвычайных ситуаций Виктор Балога, сообщает пресс-служба МЧС.

Аналітика мовою оригіналу: Будут ли выборы выборами или опять купят сколько нужно?

В последнее время политическая жизнь Закарпатья скорее пассивная, нежели активная. В медиа это нарекли авитаминозом власти. Можно добавить — и оппозиции. Но руководитель области в недавнем телеинтервью сказал, что ждать осталось недолго — вскоре «начнется».

Як балогівці округи під себе наділили

Центрвиборчком «нарізатиме» округи на парламентські вибори під конкретних кандидатів.

І як їм сідниці не злипнуться?

Тоді як більшість українців ледь перебиваються від зарплати до зарплати, від пенсії до пенсії, депутати Верховної Ради продовжують жирувати. Обід у їдальні Верховної Ради депутатам обходиться у 20—25 гривень. Про це пише газета «Комсомольська правда в Україні».

Балогівські фірми кинули око на землі УжНУ

Раніше ЗМІ вже повідомляли про зловживання в Ужгородському Національному університеті. Як виявилося, це триває й далі.
Днями стало відомо, що у збереженні Миколи Вегеша на посаді ректора УжНУ балогівська команда має не тільки моральний чи передвиборний інтерес, а й суто матеріальний.

Тимошенко і Луценко все таки братимуть участь у виборах (ДОПОВНЕНО)

(мовою оригіналу) Но не как реальные кандидаты в списке оппозиции, а в качестве политических образов

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат