На Рахівщині відкрито вже 5-й спортмайданчик

Прес-центр ОДА 19.10.2013 13:48 СПОРТ

 

Цього разу новеньке міні-поле зі штучним покриттям отримали учні Чорнотисянської загальноосвітньої школи. Привітав дітей та педагогів з цією подією керівник краю Олександр Ледида.

У місцевій школі навчається 431 учень – деякі на навчання їздять з сусідніх сіл. Більше половини школярів – займаються у творчих та спортивних секціях. До сьогодні, юним спортсменам доводилось вправлятися у приміщенні старенького шкільного спортзалу, який, до слова, теж нещодавно відремонтовано.

– Я вже бачу, що на цьому полі буде дуже класно грати у футбол. Хлопці вже у чергу шикуються – аби поганяти м’яча на справжньому, майже професійному, майданчику, - розказав семикласник Юрій.

Цей майданчик став найвисокогірнішим, адже село Чорна Тиса знаходиться на висоті 800 метрів над рівнем моря. Міні-поле, за традицією, зводили зусиллями місцевої громади з використанням коштів обласного бюджету.

– Цього року за таким принципом заплановано встановити 14 спортивних майданчиків зі штучним покриттям, - наголосив голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида. – А 18 жовтня, відбудеться урочисте відкриття цілого «спортивного містечка» на території ужгородського СК «Юність», де, до слова, будуть встановлені 2 майданчики з надсучасним поліуретановим покриттям.

Аби на новому полі гралося легше, очільник краю вручив місцевим спортсменам комплект спортивного інвентарю.

Прес-центр ОДА

ТЕГИ : олександр ледида

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат