Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31360, 20

Аналітика: Українські пенсіонери живуть краще, ніж радянські

Часто від батьків та колег чув думку, що ціни в СРСР були нижчі, ніж зараз.

Чому українці не можуть дивитися матчі Євро-2012?

Так сталося, що трансляція матчів поділена між телеканалами Перший національний, «Україна» та «Футбол». Перший національний є державним телеканалом і утримується на кошти народу.

Як захоплювали та знищували історичну споруду в обласному центрі

Про те, як кілька років поспіль у самому «серці» Ужгорода на площі Театральній під носом у міліції і прокуратури було по-рейдерськи захоплено, а відтак і знищено історичну будівлю, написано десятки публікацій. Нині, коли на місці знищеної будівлі вже стоїть нова 4-поверхова споруда, з’ясовується чимало цікавих фактів щодо привласнення майна в центрі Ужгорода таким собі підставним ПП «Кросмарк».

"Вітіна тисяча" мала б становити 20 710 гривень

Виплата вкладникам Ощадбанку СРСР з розрахунку 1 тис. грн за 1 тис. крб — не коректна, вважає економіст Українського аналітичного центру 48-річний Олександр Охрименко.

Аналітика мовою оригіналу: Реформы как неизбежность, или Почему Украине придется стать Грузией

Начало украинской предвыборной кампании отмечено привычной повесткой дня: власть забросила в парламент очередную обманку «языкового вопроса», оппозиция — при всем очевидном нежелании подыгрывать провокаторам из ПР — вынужденно втянулась в обсуждение раскалывающей общество темы...

Роми у центрі Ужгорода (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ + ФОТО)

До редакції надійшов лист.
Доброго дня шановна редакція! Хотілося б Вам розповісти, а точніше запитати, куди дивиться наша міська влада і що саме вона виконує на своєму робочому місці?. Мова от про що: наше місто одне з найстаріших в Україні, має цікаву історію, гарну архітекуру, смачну каву і хороших людей — так кажуть всі туристи, які приїжджають до нашогог міста, але в них
залишається певний гіркий осад — це бомжі і цигани, які окупували всі лавиці, сходи і бордюри вулиць Театральної, Корзо, та Волошина, яким немає проходу, і які завжди пиячать, сплять, сваряться і засмічують наше затишне місто.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 21 червня. Запрограмуйте хороший настрій вже зранку, і нехай усе задумане удасться. Підтримуйте гармонію зі своїм оточенням: не забувайте запропонувати чашечку улюбленого напою найдорожчим людям. Ранкова посмішка, аромат свіжозвареної кави і впевненість у власних силах — найлегший рецепт успішності цього дня!

Газопроводи Ужгорода і району просять передати на баланс "Закарпатгазу"

Правління ПАТ «Закарпатгаз» звернулося з листами до міського голови м. Ужгорода Віктора Погорєлова та голови Ужгородської райдержадміністрації Руслана Чорнака з проханням посприяти позитивному вирішенню питання передачі на безоплатних умовах на баланс товариства газопроводів, які наразі на цьому балансі не перебувають. Газопроводи передаються на баланс (а не у власність) товариства, залишаючись у державній чи комунальній власності.

Декана економічного факультету УжНУ затримали на хабарі

Із заявою про вимагання від них грошей за успішну здачу сесії в УБОЗ звернулися двоє студентів УжНУ. Вжитими заходами працівники УБОЗу затримали під час одержання хабара в сумі 1200 доларів декана одного з факультетів університету в його службовому кабінеті.

Аналітика від сайту "Дурдом": Так кто же такие украинцы и россияне?

(мовою оригіналу) Статью напишу на русском языке, так как тут буду писать и о россиянах, так что корректнее было бы сделать этот текст понятным и для них. Сразу скажу, не нравится — ставте свою любимую двойку и не портите настроение. Спасибо.

Футбольна аналітика: «Англійці набагато слабкіше французів», але... (ДОПОВНЕНО)

(мовою оригіналу) Бывший нападающий киевского «Динамо» и сборной СССР Игорь Беланов на страницах издания «Спорт-Экспресс в Украине» назвал причины поражения сборной Украины в матче Евро-2012 с Францией (0:2) и рассказал, чего ждет от завтрашнего поединка «желто-синих» против Англии

На Київщині презентують свої книги молоді сучасні письменники

Вночі і до ранку на «Трипільському колі» читатимуть нову поезію під сітар, флейту і тібетські чаші — 30 червня субота, м. Ржищів, Київська обл.

Євро-2012 ми вже програли

Коли чотири роки тому Україна разом із Польщею виграла право проведення головного континентального футбольного чемпіонату, ми раділи. Раділи, бо сподівалися, що за ці чотири роки підготовки до Євро-2012 у нас нарешті з’являться сучасні автомагістралі, буде розвинена транспортна система з сучасними вокзалами, аеропортами, парківками, заправками тощо. Сподівалися на реконструкцію історичних частин міст, на розвинену систему комунальних та побутових послуг. А ще ми сподівалися, що Європа дізнається, яка в нас чудова країна, і ми добряче заробимо на туризмі.

«Общественное движение» чи п’ята колона?

(Стосовно маніфесту «Общественного движения «Украинский выбор» Медведчука)

В Ужгороді на транспортному мості невідомий на авто зніс огорожу (ФОТО)

15 червня вночі в Ужгороді на транспортному мості невідомий на авто зніс огорожу. Про це Rionews повідомили в правоохоронних органах.

У словацькій школі, де не вистачає туалетів, ще й відкривають стоматкабінет для сторонніх осіб?..

На rionews.com.ua надійшло повідомлення про те, що у словацькій ЗОШ № 4 балогівці «вибили» у Погорєлова місце... для приватного стоматологічного кабінету і вже наприкінці цього тижня тут мали встановити медичне обладнання. Тому з медкабінету навіть виселили шкільних медсестру і психолога.

Футбольна аналітика мовою оригіналу: Пять аргументов в пользу Украины и Франции

Перед матчем между хозяевами турнира и сборной Франции обозреватели «СЭ» оценивают положительные стороны каждой из команд. Кстати, этом матч по мнению Украинского гидрометеоцентра, скорее всего, будет идти под дождем.

Послуги закарпатських ріелторів можуть подорожчати у десять разів

Кабмін готує зміни на ріелторському ринку, які боляче вдарять по кишені продавців і покупців квартир. Про це розповіла віце-президент Ліги експертів України Світлана Бовсуновська.

Аналітика: Що чекає Юлію Тимошенко після ЄВРО-2012 (ДОПОВНЕНО)

(мовою оригіналу) Сегодня в Париже запланирована акция солидарности с Юлией Тимошенко. А через неделю в Украине, накануне финала ЕВРО-2012, возобновятся отложенные в мае судебные процессы по делам экс-премьера

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат