Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31460, 20

Аналітика: Саботаж та репресії у митниці (ДОПОВНЕНО)

У розпорядженні "Економічної правди" опинилися документи і свідоцтва, які підтверджують, що на митницях у зв'язку розпорядженням Віктора Януковича збільшити збори не тільки утворилися черги і не тільки штучно завищуються платежі для суб'єктів ЗЕД, - в митних органах з'явилися "саботажники" та почалися кадрові чистки.

У закарпатського фермера вкрали 18 свиней

В селі Велика Добронь Ужгородського району розташоване фермерське господарство, в якому вирощують поголівя свиней. І от невідомі зловмисники поцупили звідти аж 18 тварин.

Справу про вбивство власника кафе «Піт-стоп» перекваліфікували і скерували до суду

2 квітня прокуратура Закарпатської області скерувала до суду кримінальну справу за обвинуваченням молодика, від удару якого помер бізнесмен, повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Українці – одні з найнещаcніших у світі

У рейтингу 155 країн світу Україна – на 91 місці. Білоруси, росіяни, пакистанці, іранці і мешканці Нікарагуа і то щасливіші.

У «ПАДІЮНІ» покажуть як власноруч можна прикрасити великодній кошик

«Креатив студія» при обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» розкриває секрети пасхальної творчості.

Аналітика: Влада пропонувала Тимошенко уїхати за кордону в обмін на закриття кримінальної справи

(мовою оригіналу) Как уже сообщалось, вчера генеральный прокурор Виктор Пшонка поручил обеспечить лечение экс-премьера Юлии Тимошенко за пределами Качановской колонии.

Тігіпко після податку на розкіш візьметься за пасивні доходи

Після введення податку на розкіш, в уряді можуть почати думати над оподаткуванням пасивних доходів, що становлять основу добробуту найбагатших людей.

Відомий ужгородець поскаржився міліції на агресивних і непорядних дівчат

Відомий на Закарпатті візажист, стиліст Юрій Абросімов подав скаргу до міліції після інциденту, що стався сьогодні у його під’їзді.

Аналітика мовою оригіналу: Без идеалов, без принципов, без царя в голове

Несмотря на «ненаучность», идеология выполняет ряд важных и полезных функций. Она отвечает на вопросы, почему нужно быть сознательным гражданином, ради чего переносить ограничения, временные и постоянные трудности. Наконец, она призвана сплачивать членов общества для решения исторических задач.

Юлія Льовочкіна (сестра голови АП): при вступі до ЄС Україна зазнає мільярдних втрат

Європейський союз підпише парафований договір про асоціацію з Україною, бо він економічно вигідний європейському об'єднанню. Таку думку озвучила депутат від Партії регіонів Юлія Льовочкіна в п’ятницю в Польщі, повідомляє УНІАН.

У список "200 найбагатших людей України-2012" потрапили двоє "закарпатців"

(мовою оригіналу) В Рейтинг Фокуса "200 самых богатых людей Украины 2012" года попали только двое бизнесменов связанных с Закарпатьем.

Балога й далі клеїть із себе бідняка

Міністр із надзвичайних ситуацій Віктор Балога у 2011 році заробив 209 тисяч 669 гривень. Таку суму доходу він указав у своїй декларації, оприлюдненій на сайті МНС.

Жертва гвалтівника-балогівця померла

Жертва резонансного злочину в Миколаєві Оксана Макар померла у Донецькому опіковому центрі у четвер вранці.

Помаранчевий уряд Януковича

Вже фактично неможливо назвати нинішній уряд блакитним. Чим далі, тим більше він стає помаранчевим. І що головне — колишнім помаранчевим революціонерам дістаються доволі ключові посади.

Яка ціна спаленої трави?

Весна та ще й свята незабаром. Закарпатці активно взялися до прибирання своїх угідь. Спалюють суху траву, чагарники та сміття. Однак ці прибирання зробили перший квартал цього року особливо багатим на пожежі. Ба, більше, ціною такого прибирання було і людське життя.

Чому вже у березні Ужгород задихається?..

На вулицях Ужгорода діють «чистильники». Себто комунальники взялися «чистити» від старих дерев вулиці Собранецьку, Швабську, Мукачівську та Православну набережну. Чистити огульно.

Закарпаття: 60 % розтинів   були непотрібними

Ми подали вам історію з Черкащини. «РІО» досліджувала ситуацію і в Закарпатті. У процесі наткнулися також на публікацію у виданні «Високий замок».

У Берегові чупакабра знищила півсотні курей, кролів, котів

У Берегові невідома істота протягом тижня нападає на свійських тварин. За цей час виїла півсотні курей, кролів, котів. Уранці берегівчани знаходять на подвір'ї лише сліди лап, зубів та шерсть.

Аналітика: Смертельна сутичка за ресурси планети

Якщо подивитися на сучасну розробку родовищ, будь то глибоководна видобуток в Арктиці або сланцевий газ і сланцева нафта, то стає зрозумілим, що інвестиції і пов'язані з видобутком ризики для навколишнього середовища вийшли на безпрецедентний рівень.

Завтра до Ужгорода приїде Юрій Костенко

У суботу, 7 квітня 2012 року, обласний центр Закарпаття відвідає Народний депутат України, лідер Української Народної Партії (УНП) - Юрій КОСТЕНКО.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат