Хто веде людей під кримінал

19.10.2013 13:16 ПОЛІТИКА

Втрачаючи вплив у Закарпатті, Балоги вдалися до брудних провокацій. Діяльність клану спрямована на підбурювання людей до протиправних дій. Це стосується і реконструкції площі Народної. Суди штрафують активістів і навряд чи Балоги, які підбурювали людей до протестів, штрафи цим активістам компенсують.

Але до ще більшого криміналу Балоги штовхають на Іршавщині. Як відомо, тут селяни перекривали дорогу державного значення. Балоги чудово розуміють, що це кримінал і декому доведеться за такі дії відповідати, однак вони спокійні, бо не світяться офіційно в цих протестах, а лише стоять за їх організацією. Сайт «Новини Закарпаття» навіть повідомив, що деякі протестувальники вже штурмують Балог, бо ці не дають по 150 гривень, як обіцяли перед акціями протесту.

Що стосується причин акцій протесту в селі Довге на Іршавщині, то вони доволі буденні — незадовільний стан доріг. І дійсно, дороги обласного підпорядкування перебувають у хорошому стані, однак дороги місцевого підпорядкування подекуди жахливі. І тут уже питання до місцевих рад та адміністрацій. Ситуація, яка склалася на Іршавщині, обурила ке­рівника краю Олександра
Ледиду.

«Ситуація в Іршавському ра­йоні мені добре відома й перебуває на контролі обласної влади. Хочу запевнити мешканців населених пунктів, що з приводу стану доріг у районі мав особисту розмову з головою Іршавської РДА Василем Ковбаском. Керівник району повинен оперативно реагувати на подібні події. А головне, і керівництво району, і ті, хто безпосередньо відповідає за ремонт автошляхів, повинні працювати так, щоб люди не виходили на вулиці, аби привернути увагу до цього питання. Наразі ситуація перебуває на контролі правоохоронців. Тож відповідальні за бездіяльність у питанні ремонту автошляхів у районі будуть покарані», — повідомив Олександр Ледида нашому виданню.

Як стало відомо з його слів, для ремонту доріг у населених пунктах Іршавщини вже використано 38 тонн асфальту. Працюють 3 організації, загалом на об’єктах задіяно 30 працівників. Наразі здійснюється ремонт на напрямках Луково—Довге, Довге—Кушниця та Керецьки—Кушниця. У найближчі дні роботи розпочнуть на напрямку Довге—Липча.

Цілком очевидно, що конфлікт можна вирішити оперативно. Достатньо, щоб представники влади на місцях не протирали штани, а дійсно контролювали ситуацію в підпорядкованих районах.

Тим не менше, закони в нашій країні ніхто не відміняв і провокатори, які підбурювали людей до протизаконних дій із перекриттям дороги державного значення, мали би нести покарання. І якщо люди покажуть пальцем на Балог, то і їм відповідальності не уникнути.

До речі, якщо раніше про діяльність Балог мало хто насмілювався говорити правду, то останнім часом клан перебуває під прицілом центральних телеканалів. Зокрема «5 Канал» розповів про Балог у програмі «Дорогі депутати». Журналісти телеканалу навіть намагалися знайти в Хусті бруківку, яку нібито подарував місту перед виборами Павло Балога. Ці пошуки були дуже важкими і нічим не закінчилися.

А от «Перший національний» узагалі розповів про апетити мукачівського клану, який приватизував на Рахівщині 19 тисяч гектарів угідь. Телеканалу також було цікаво, яким чином Балоги організували такі розкішні весілля своїм дітям, на яких подарунком спокійно є найдорожчий «Мерседес». Розпо­відаючи про земельні угіддя клану на Рахівщині, журналісти телеканалу могли би також висвітлити давню аферу Балог із землями поблизу «Синяка». Там уже дійсно світить кримінал років так на 10 за гратами. Але можна не сумніватися, що у клану завжди є підставні особи. Самі ж вони себе від в’язниці «відмажуть», а сидіти доведеться наївним обдуреним простакам.

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


19.10.2013 20:50 Диба

Активісти куплені балгами і пірятьчя доки їх не гепнуть у буцеарню.


19.10.2013 20:18 Анця

Балога сподівається, швидше за все, вигризти собі крісло губернатора. Але його час давно минув. Його безпредєл Ледиду не посунуть. Регіонали йому не попустять. Вони йому не по зубах, а от він їм.... І перші результати, як то кажуть, на ліцо.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат