Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-06-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31600, 20

Аналітика: 20 признаков того, что Европа проваливается в полномасштабную экономическую депрессию

Увеличение налогов и сокращение бюджета, которые осуществляются сейчас в Европе, будут ощущаться в течение многих последующих лет. Невероятное экономическое процветание, которое финансировалось огромными объёмами долгов, теперь уступает место невероятным экономическим страданиям.

Управління МНС України   у Закарпатській області ліквідовують

Надалі воно називатиметься територіальне управління МНС України у Закарпатській області.

Апеляційний суд відмінив вирок «свободівцю», засудженому за «ватру пам’яті» на Верецькому перевалі

2 лютого 2012 року Апеляційний суд Закарпатської області розглянув апеляційну скаргу Ярослава Кузіва – захисника «свободівця» Руслана Поливка на вирок Воловецького районного суду від 25 жовтня 2011 року, яким член Закарпатської організації ВО «Свобода» був засуджений до обмеження волі строком до 3-х років із звільненням від відбування покарання з встановленням строку випробування на 1 рік і 6 місяців.

Хто наніс смертельний удар власнику ужгородського кафе "PIT STOP" (ОНОВЛЕНО)

Про це у коментарі rionews повідомило джерело в міліції. Нині ж влада активізувала безглузду дискусію на тему, чи є ця особа, наближена до органу міського самоврядування, нинішнім або колишнім і штатним або позаштатним функціонером.

В обласному центрі знову діє басейн "Буревісник"

2 лютого, очільник Закарпаття Олександр Ледида разом з в.о. голови облради Андрієм Сербайлом та ректором Ужгородського Національного університету Миколою Вегешем перерізали символічну стрічку під час відкриття оновленого басейну спорткомплексу "Буревісник".

В Ужгороді вбили власника кафе "PIT STOP" (ФОТО, мовою оригіналу)

Сегодня, приблизительно в 15.00, в центре Ужгорода произошел трагический случай: на глазах прохожих погиб владелец одного из кафе, расположенных на улице Корзо.

Аналітика: Интернет и политика. А если бы в 37-ом был Фейсбук?

«Интернет меняет общество, неся в массы подлинный демократизм. Недалек тот миг, когда интернет-сообщество превратится в мощную общественно-политическую силу, которая отправит традиционную политику на свалку истории, предложив взамен подлинно свободное общество равных индивидов, выражающих политическую волю посредством Сети.

Аналітика мовою оригіналу: Админресурс-2012 — могучий, но не всесильный  

Власть на выборах-2012 задействует мощный админресурс за смешные деньги. Но если оппозиция отключит страх и включит фантазию, система может дать сбой

Сім'я Балоги думає, що вона визначилася з мажоритарними округами на Закарпатті

Після заяви закарпатської організації Партії регіонів, що вони «беруть» всі шість мажоритарних округів по виборам до Верховної Ради України. Балога і його партія «Єдиний Центр» через свій інтернет ресурс, оприлюднила своїх кандидатів по всім шістьом Закарпатським мажоритарним округам.

Аналітика від Newsweek: Багата Америка, бідна Америка

Існують “дві нації, між якими немає ані зв’язку, ані симпатії; вони мають настільки слабке уявлення про звичаї, думки, та почуття одна одної, ніби живуть на різних планетах; вони утворюються різним способом відбору, харчуються різною їжею, керуються різними манерами, а одні й ті самі закони стосуються їх по-різному... Це БАГАТІ Й БІДНІ”.

Завтра, 2 лютого українські політики їстимуть та молитимуться з Обамою

Їсти й молитись з Обамою записались півтора десятки наших недоторканих.

Аби все було вчасно

Не нехтуйте профілактикою, вчасно виявляйте рак.

Володимир Кличко поступився Андре Ворду

Американська асоціація журналістів, які пишуть про бокс (BWAA) підвела підсумки голосування з вибору найкращого боксера 2011 року.

Аналітика: Україна і Європа. Санкції чи безвізовий режим?

Українські експерти вважають, що запровадження санкцій проти українських чиновників, а також згортання співпраці із правоохоронними органами можуть стати реальністю, якщо українська влада не виконуватиме вимог Євросоюзу та Парламентської Асамблеї Ради Європи.

У пункті обігріву в Ужгороді за один день обслуговували близько 40 людей

У пункті обігріву, розгорнутому силами "надзвичайників" на площі Фенцика, щоночі притулок знаходять кільканадцять безхатченків. Як повідомлялося раніше в Ужгороді відкрила пункти, де в морози можуть зігрітися люди, а в разі потреби отримати не лише гарячий чай, а й медичну допомогу і притулок.

Актуально: Як пережити люті морози?

Їжте м`ясо. Не пийте спиртного. Припиніть дієти.

Смертельне ДТП в Ракошині: Mercedes збив на смерть 13-річного хлопця

Трагедія сталася цієї суботи, 28 січня. Водій Mercedes-Benz Kompressor на шаленій швидкості збив юнака, жителя сусіднього села, прямо на пішохідному переході біля Свято-Покровського чоловічого монастиря.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 30 січня. Все те, що ви не встигли завершити минулого тижня наздожене вас у цьому, тому не відкладайте прийняття важливих справ та рішень. За чашечкою ароматної кави обмізкуйте майбутні дії, і нехай усе удасться! Гарного понеділка!

«Регіонали» вже передумали ділитися з балогівцями

Парламентські вибори відбудуться цього року і половину крісел у Раді займуть люди за партійними списками, а за іншу половину будуть боротися персонально. Парадоксальна ситуація: через відсутність нормальної опозиції в Закарпатті влада спокійно ділить між собою шкуру не вбитого ведмедя.

Стосовно головлікаря   перинатального центру   порушать кримінальну справу

А затриманому Доктору прокуратура готова висунути кінцеве звинувачення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат