Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31700, 20

Україна не погодилася на ультиматум Угорщини

Вперше за 18 років між Україною та Угорщиною не було підписано протокол щодо прав національних меншин. Як повідомляє "Дзеркало тижня. Україна", це сталося через вимогу угорців створити на Закарпатті Притисянський адміністративний район з компактним проживанням угорців.

Як мер Ужгорода "регіоналом" став (КОМЕНТАРІ)

"Тому що послідовний". Заттятий єцунішка та балогівець, мер Ужгорода Віктор Погорєлов вступив до Партії регіонів. У суботу на XVI конференції Закарпатської облорганізації Партії регіонів його вітали серед нових партійців, повідомляє Мукачево.net.

В Ужгороді - краса - багато снігу! (ФОТО)

Раді написати нашим читачам, що неділя, 22 січня в Ужгороді - просто казкова! Ми дочекалися снігу, дітлахи катаються на санчатах, надворі - приємно і білосніжно, температура - нище нуля! Гарної вам неділі та наснаги для завтрашнього понеділка! :)

Балозі не подобається, що його хочуть об’єднати з МВС (КОМЕНТАРІ)

Наразі актуальним є питання об'єднання МВС із МНС. Звичайно, що Балога бачить себе на чолі об'єднаного Міністерства, але нинішнього міністра МВС Захарченка вважають членом «сім'ї», тому Балога змушений доводити свою прихильність Януковичу.

Проти ужгородського «мажора», який стріляв у кафе, порушено кримінальну справу

Як ми вже повідомляли 16 січня до Ужгородської прокуратури з заявою звернувся власник кафе «Рrаvа», що на вул. Л. Толстого. В ній підприємець писав про інцидент, який стався у його закладі 14 січня, а саме про постріл із пістолета одного з відвідувачів закладу.

У пенсіонерки з... пральної машини вкрали всі заощадження  

63-річна мешканка Мукачева ховала гроші у пральній машині. Її заощадження складали 4000 доларів та 1000 євро.

Аби кров не була бізнесом

Хто в Закарпатті здає кров і чи слід нам чогось боятися?

У мешканців Володимирської, 28 украли... двір

Донедавна дуже хотілося вірити, що рейдерські захоплення дворів, дитячих майданчиків, повідомленнями про які часто-густо рясніють центральні телеканали, принаймні для європейського Ужгорода є явищем чужорідним.

Аналітика від "Форбс": Схема інвестицій по-українськи це "влада — бюджет — офшор — приватизація"

Компанії на Кіпрі чи яких-небудь Віргінських островах має кожен поважаючий себе олігарх. Номінально кіпріоти часто володіють в Україні найбільшими підприємствами. Про це знає офіційна влада, однак нічого з цим не робить. Очевидно, сама ж і користується.

"Комсомольская правда в Украине": Переписав наново Конституцию, Януковичу будут готовить второй срок

(Мовою оригіналу) У президента собрались менять Конституцию. В ближайшие дни в Администрации президента заработает Конституционная ассамблея, главой экспертной группы по подготовке которой ранее был назначен первый президент Леонид Кравчук.

Священики радять українцям бути обережними під час купань на Водохреща

Українські православні церкви Московського та Київського патріархату закликають віруючих дотримуватися правил безпеки під час купання й освячення води з нагоди Богоявлення Господнього (Водохреща), яке відзначають 19 січня.

За минулий рік закарпатки народили 5 трійнят і зробили понад 200 абортів

Приблизно на однаковому рівні залишається статистика переривання вагітності у закарпаток. За минулий рік було зроблено 238 абортів. Близько від 11 дітей відмовилися батьки.

Чого чекати українцям від нового Кримінально-процесуального кодексу?

Президентський проект Кримінально-процесуального кодексу, схоже, стане черговим документом, який помахом руки проголосують в парламенті. Він передбачає, зокрема, що суд присяжних, право на який є в чинній Конституції, надаватиметься тільки щодо злочинів, за вчинення яких передбачено довічне ув’язнення.

Аналітика мовою оригіналу: На каком языке говорила Русь?

Никто, сохранивший здравый рассудок, не будет спорить с тем, что сегодняшняя Украина это Русь или Киевская Русь, как ее назвали позднее историки.

Аналітика від Тетяни Монтян: У більшості політсил — порожня "лава запасних"

З наближенням виборів конфлікти всередині партій стають жорсткішими, а внутрішньовидова боротьба - запеклішою, тож важче прогнозувати майбутнє великих і дрібних політичних партій.

Черговий земельний скандал розгортається в Ужгороді

Від людей забирають дерева, від дітей — майданчик. В Ужгороді розгорнувся черговий земельний скандал – цього разу на подвір’ї вулиці Володимирської, 28.

Аналітика: Число звіра 666 є у прізвищах усіх наших президентів

А "хохол" означає птаха, який згоряє та відроджується з попелу, — вважає мовознавець Юрій Кобзенко

Принци і жебраки

За рівнем розриву між доходами громадян Україна опинилася серед країн третього світу.

Рік паркувального щастя

Попри те, що на папері ужгородські паркування збиткові, чиновники чомусь уперто підтримують їхню роботу. Навіть якщо це незаконно.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат