Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-07-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31740, 20

Фан-зона чи ділянка під дерибан?..

Упродовж кількох останніх тижнів увагу ужгородців привертає виняткова жвавість робіт у Боздоському парку. Мешканці обласного центру є свідками того, що тут вирубують не тільки сухостій, кущі чи тонку поросль, а й цілком здорові дерева та, що не менш дивує, тут-таки спалюють їх. Під пилку, за свідченнями обурених очевидців, йдуть також старі платани.

Закарпаття перетворюють   на сміттєзвалище

Як вирубуються столітні дуби та відкривається сміттєзвалище...

Із легкого «УДАРу» закарпатські КВНники вирушили на оглядини   до Маслякова (ДОПОВНЕНО)

2 січня в Сочі стартував XXIII Міжнародний фестиваль команд КВН «Ківін-2012». Виступивши на ньому успішно, команди мають шанси потрапити у прем’єр-лігу, вищу українську чи першу лігу КВН. Вперше за майже 10 років на сочинську сцену вийшла і команда із Закарпаття   «Тяп-Ляп».

«Підвішена кава» і далі буде в Ужгороді!

Як стало відомо, у Харкові (перше місто України, де започаткували традицію «підвішена кава») акція поширена у 18 кав’ярнях, а в маленькому Ужгороді — у 16 закладах. Ми і надалі у році Дракона продовжуватимемо залучати нові кав’ярні до акції з гаслом «Віддай, якщо можеш. Візьми, якщо хочеш».

Аналітика мовою оригіналу: "Вокруг Тимошенко появляется героический и жертвенный ореол"

Украинские политологи спорят о том, как повлияет освобождение Юлии Тимошенко из тюрьмы на оппозиционные силы.

Терміново викликати міліцію на Закарпатті стало простіше...

У великих магазинах, кафе, автозаправках та інших подібних закладах останнім часом звертає на себе увагу велика наклейка жовтого кольору. Напис на ній — «Терміновий виклик міліції»

Балога покине посаду міністра, бо хоче йти в депутати?

Нещодавно опубліковані матеріали про готовність міністра МНС брати участь у виборах до Верховної Ради України дали основу для розмов про те, що Віктор Балога найближчим часом залишить свою посаду.

На Ужгородщині земельні махінатори попались "на гарячому"

Днями на хабарі в 9000 гривень попався молодий юрист однієї з сільських рад в Ужгородському районі, причому сам хабар він одержав не з рук в руки, а через посередника...

Йолка про Ужгород, батьків, друзів і майбутнє материнство

Про те, хто чекає співачку в її рідному місті, ставлення до кулінарних шоу і майбутнє материнство

«Бліц» започаткував Зимовий танцювальний табір за участі зірок сучасної хореографії(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вперше, завдяки старанням «бліцівців», а зокрема керівниці студії сучесного танцю «Бліц» Олени Камінської, Ужгород відвідав і поділився досвідом із закарпатськими танцівниками, лідер сучасної хореографії в Україні — креативний продюсер СТБ, режисер-постановник першого на теренах України танцювального 3D мюзиклу «Барон Мюнхгаузен» Костянтин Томільченко.

Аналітика мовою оригіналу: "Сколько стоит заказать убийство и откупиться от закона"

Где нанять наемника, у кого купить противопехотные гранаты, как закрыть уголовное дело и вообще забыть о существовании закона за относительно небольшую сумму? На всякий случай: обратный выкуп потрепанной души, глупых принципов и неликвидных моральных ценностей обойдется значительно дороже. Все данные взяты из Государственного реестра судебных решений.

Мовою оригіналу: Ющенко и Балогу обвинили в убийстве бабы Параски

Народный депутат Геннадий Москаль удивлен рядом украинских СМИ, которые растиражировали сообщения о якобы причастности экс-министра внутренних дел Юрия Луценко к смерти Параски Королюк.

Аналітика: Біг по колу, або якими будуть вибори-2012?

Щоб відповісти на це питання, слід враховувати суто українські реалії, особливо ж ті, котрі склалися після перемоги Януковича на президентських перегонах 2010. Не можна ізолюватися і від європейського світу, де проблеми стрімко накопичуються.

Незаконність регламенту Ужгородської міськради - завтра розглядатимуть у судді

Чи прозора Ужгородська міська рада, Феміда продовжить виясняти завтра.

Ужгородець Юрій Чижмарь —   можлива кандидатура у губернатори Тернопільщини?

Для голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна новорічні свята пройшли не так, як звикло обласне начальство.

На білборді в Іршаві замість зіпсованого Януковича вигулькнув Попович

У місті Іршава Закарпатської області зіпсували білборд з привітанням Президента України Віктора Януковича. Про це повідомив очевидець.

Аналітика: Майбутня дестабілізація Росії стане жахом для України

Як і очікувалось ще 2008 року, перша глобальна економічна криза спровокувала тектонічні зсуви в геополітичному устрої світу. Наприкінці 2010-го – початку 2011 року світ здригнувся від народних протестів, які розпочалися в Тунісі, а потім перекинулися на Єгипет, далі – на Лівію, Сирію, Ємен та низку інших країн Близького Сходу й Північної Африки...

Як позбутися варикозу за 20 хвилин

У Британії набирає популярність нова швидка і мінімально інвазивна система лікування варикозу вен під назвою ClariVein, пише The Daily Mail.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 9 січня. Починати новий тиждень після тривалих святкувань не так легко, тому перш за все збадьоріть свій організм чашечкою ароматної кави. Вона пришвидшить сприйняття нової інформації, і день матиме легкий та приємний початок. Гарного вам старту і позитивного завершення вже розпочатих справ!

Аналітика: 86% українських «інвестицій» на Кіпр пішли з Донеччини

Дані щодо обсягів прямих іноземних інвестицій в Україну за останній квартал минулого року і, відповідно, за весь минулий рік будуть оприлюднені Державною службою статистики ще не скоро. Проте певні підсумки можна підбити, відштовхуючись від нерадісних показників за 9 місяців і деяких негативних тенденцій в цій сфері, що чітко виявилися минулого року.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат