Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-21') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31820, 20

На Рахівщині вже готують "Гуцульську бринзу" (ПРОГРАМА)

Традиційний гастрономічний фестиваль–ярмарок “Гуцульська бринза” відбудеться 1- 2 вересня 2012 року.

Мукачівські прикордонники виявили 16 ящиків сигарет біля річки

Прикордонники Мукачівського та Чернівецького прикордонних загонів у двох випадках виявили поблизу Державного кордону партії контрабандних сигарет.

Сьогодні в Ужгороді пройде студентський флеш-моб

Завтра, 16-го серпня, о 14:00 відбудеться флешмоб на площі Театральній. Запрошуються всі бажаючих взяти участь.

Закарпатські МНС-ники врятували совеня (ВІДЕО)

У Закарпатті рятувальники визволили совеня. Дивіться відео. :)

Скільки втратили закарпатці через контрабандні цигарки

Попри те, що Чопська митниця постійно закликає громадян та перевізників дотримуватися митних правил при перетині кордону, знаходяться «кмітливці», які свідомо ігнорують вітчизняне законодавство. Приміром, український водій намагався розмитнити вантажний автомобіль марки «Мерседес-Спрінтер 416 СDI” у двічі дешевше за його справжню ціну. В іншому випадку, також наш співвітчизник позбувся на кордоні свого «RENAULT TRAFIC» ціною майже 100 тисяч гривень через приховані у тайниках 800 пачок сигарет…

У Закарпатті вручать шкільні автобуси

У четвер, 16 серпня, відбудеться вручення шкільних автобусів представникам районів Закарпаття.

Вступна кампанія на Закарпатті пройшла без порушень

15 серпня в Ужгородському прес-клубі відбулася підсумкова прес-конференція представництва Громадянської мережі ОПОРА в Закарпатській області на тему «ЗНО-2012. Підсумки громадського спостереження у Закарпатській області».

В Ужгороді оприлюднили результати перших передвиборчих опитувань

Результати соціологічного опитування по виборчому округу №68 (м.Ужгород та район) оприлюднив сьогодні Віктор Пащенко, керівник Закарпатського інституту політичних досліджень у прес-центрі “Закарпаття”.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 16 серпня. Якщо ви досі не приготували собі ароматної кави, значить, даремно втратили активну частину нового дня. Не гайте часу задарма, насолоджуйтесь смаком улюбленого напою і нехай навколишній світ відкриє сьогодні для вас багато приємних таємниць. Гарного настрою, зустрічних посмішок та успіху в усіх починаннях!

У Закарпатті за 7 місяців виявили 2400 неоформлених працівників

Усі вони вже належним чином працевлаштовані. Крім того, до державної реєстрації залучили 513 громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без державної реєстрації. До бюджету додатково надійшло понад 390,4 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

Закарпатки взяли срібло на чемпіонаті Європи

У столиці литовського баскетболу Каунасі проходив 7-й чемпіонат Європи з баскетболу. Нашу країну представляли 2 жіночі команди к Києва та Мукачева.

На День незалежності ужгородців частуватимуть кулінарними шедеврами

У четвер, 16 серпня, о 15.00 у салат-барі «Олів’є» відбудеться прес-конференція організаторів IV-го Міжнародного фестивалю-змагання з кулінарного мистецтва «Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!». Свято відбудеться на пл. Поштовій в Ужгороді 25-26 серпня 2012 р. і стане центральним місцем масових гулянь з нагоди відзначення 21-ї річниці Незалежності України.

На Закарпатті відкрили десятий сервісний центр обслуговування платників податків

Він обслуговуватиме платників податків Ужгородського, Великоберезнянського та Перечинського районів. Сервісний центр розпочав свою роботу 14 серпня при Ужгородській міжрайонній державній податковій інспекції.

Екологічна інспекція за порушення під час рубки дерев притягнула до відповідальності 19 посадовців

Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ДП “Воловецьке ЛГ”. В ході перевірки виявлено незадовільне та несвоєчасне очищення місць рубок від порубкових залишків, пошкодження дерев до ступеня неприпинення росту.

Ледида вирішив політичний конфлікт між вчителькою та керівником Ужгородського району

У середу, 15 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся з керівником Ужгородського району Русланом Чорнаком та директоркою Чабанівської загальноосвітньої школи Ларисою Сарваш.

За пред’явлення недостовірних документів водій залишився без вантажу вартістю 2 млн. грн.

Чопські митники задокументували порушення митного законодавства з незаконного переміщення вантажу, вартістю майже 2 мільйони гривень.

"Шаянську" воду продавали за завищеними цінами

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ДП «Санаторій «Шаян» на 25 тис. грн за зловживання монопольним становищем.

Дитина з Виноградова потребує негайного лікування раку крові

Чотирирічна Наталочка із Виноградова потребує допомоги закарпатців. Близько місяця тому лікарі діагностували у дівчинки гострий лімфообласний лейкоз. На щастя, це початкова стадія онкозахворювання, тому у дитини є всі шанси після лікування повернутися до повноцінного життям. Однак для цього слід пройти через тривалі та серйозні випробування.

У закарпатців проблем з паспортами нема

З 1 серпня Головне управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області розпочало роботу з видачі паспортів громадянина України, реєстрації місця проживання фізичних осіб, а також виконання інших функцій, визначених законодавством України про громадянство та імміграцію. До тепер ці функції виконувало управління громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС в області.

Ужгородку виганяють з гуртожитку (ВІДЕО)

Колишня вихованка Часлівської школи-інтернату Етела Волошин стверджує, що її із неповнолітньою дитиною виганяють на вулицю з гуртожитку на Загорській, 26. Кілька років тому за розпорядженням управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ужгородської міськради вона вселилася туди, але через постійний брак роботи жінка не спроможна платити за житло.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат