Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31780, 20

Посадовці обласної екологічної інспекції безпідставно не нараховують збитки за порушення

Прокуратурою області вживаються заходи щодо дотримання законності при проведенні перевірок органами контролю у сфері охорони навколишнього природного середовища.  

Тренінги для прийомних батьків на Закарпатті проводять спеціалісти США з 20-річним стажем

На Закарпатті триває вже третій етап навчання для вихователів-батьків дитячих будинків сімейного типу та батьків прийомних сімей. Навчання тривають за сприяння Асоціації "Закарпаття без сиріт" та Закарпатського центру соціальних служб для сімей дітей та молоді.

Смачного настрою з Rionews!

Нехай різкі й непередбачувані зміни погоди не псують вам настрою, особливо на початку нового тижня. Прохолодне нагадування про осінь стане значно приємнішим, якщо докласти до власного настрою трохи кулінарних зусиль. Пропонуємо приготувати коктейль, який крім смачних приємностей його куштування нагадає вам і про назву нашої газети :)

Директор лялькового театру розкаже про початок сезону і нове приміщення "Бавки"

За кілька днів у Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Бавка» — відкриття нового сезону. Щоправда, його уже називають «незвичайним», адже маленькі глядачі приходитимуть не, як звично, у приміщення на Театральній, 8.

На Закарпатті оздоровили активних гуртківців центру туризму

З 12 до 26 серпня 2012 року на базі ТОК «Нарцис» ( м.Хуст) Закарпатським центром туризму був проведений табір   туристсько-краєзнавчого активу учнів Закарпаття. Протягом двох тижнів сорок найкращих активістів туристсько-краєзнавчого руху, що представляли міста Ужгород, Мукачево, Перечин, Ужгородський та Перечинський   райони, оздоровлювались   та цікаво проводили час.

Охочих поселитися в гуртожитки УжНУ у два рази більше, ніж запропонованих місць

Перед початком нового навчального року звичною процедурою для студентів нашого університету залишається поселення в гуртожитки. У розпорядженні молоді УжНУ є чотири гуртожитки, три з яких розташовані на набережній Ужгорода, і ще один — на «БАМі», по вулиці Університетській. Сьогодні стартувало поселення першокурсників.   Цього року кількість охочих значно перевищує можливості вільних місць — 934 проти 436, утім керівництво університету запевнило, що додаткові кімнати шукатимуть і постараються поселити всіх.

Цього року в УжНУ надійшло близько 11 тисяч заяв, державне замовлення виконано майже на 100 %

Ужгородський національний університет провів 68-й у своїй історії набір студентів. Напередодні приймальна комісія розіслала більше 2 тисяч персональних запрошень усім медалістам шкіл Закарпатської області та учасникам обласних олімпіад. У числі перших УжНУ підключився до Єдиної державної електронної бази з питань освіти, через яку оформлялися всі накази на зарахування. Загалом від вступників було прийнято близько 11 тисяч заяв.

Рахівщина запрошує скуштувати гуцульської бринзи

Щиро запрошуємо Вас прийняти участь у святкових заходах з нагоди ХІІI-го фестивалю – ярмарку   “Гуцульська бринза”,   який відбудеться 1- 2 вересня 2012 року.


Біометричні паспорти: корупції боятися - до Європи не потикатися

Навіть якщо вже завтра ЄС підпише з Україною безвізовий режим, не варто післязавтра очікувати потоку співгромадян до західних країн. Невидимий оку "внутрішньоукраїнський кордон" надійно захищатиме ЄС навіть в умовах безвізового режиму - відсутність в українців біометричних паспортів.

В Ужгороді відбудеться фестиваль органної музики

13-27 вересня в Ужгороді триватиме міжнародний фестиваль органної музики. 7 днів у рамках фестивалю даватимуть концерти органісти-лауреати міжнародних конкурсів з України, Угорщини та Словаччини.

ЦВК затвердила персональний склад окружних виборчих комісій Закарпаття

Центральна виборча комісія утворила 225 окружних виборчих комісій (ОВК), а також затвердила їхній керівний склад. Відповідне рішення ухвалене 26 серпня на засіданні ЦВК.

Прокуратура притягнула до відповідальності посадовців Державної екологічної інспекції

Прокуратурою області вживаються заходи щодо дотримання законності при проведенні перевірок органами контролю у сфері охорони навколишнього природного середовища.  

Павло Федака очолив Закарпатську федерацію тхеквондо

Днями відбулися загальні збори Закарпатської обласної федерації тхеквондо (ВТФ) на яких головою федерації було обрано Павла Федаку.

Через різку зміну погоди на Закарпатті оголосили штормове попередження

Як повідомили у   Закарпатському обласному центрі з гідрометеорології, 27-го серпня передбачаються сильні дощі, місцями сильні зливи, град та шквалисте посилення північно-західного вітру – 17-22, подекуди 25-30 м/с.

Українські заробітчани можуть залишитися без роботи

Багато українських мігрантів можуть залишитися без роботи через підвищення рівня безробіття в єврозоні.   Оскільки рівень безробіття в країнах єврозони підвищився до 15-20%, значна частина українських трудових мігрантів припинять або зменшать свої грошові перекази до України.

Аналітика мовою оригіналу: Економіки більше нема

"Грешно быть бедным и не знатным, когда в стране есть путь. Грешно быть знатным и богатым, когда в ней нет пути" (Конфуций)

Оголошується конкурс для малечі від BEREG FEST 2012  

Цього року оргкомітет фестивалю пропонує малечі долучитися до творення часточки історії BEREG FEST. А саме - самим створити історії про пригоди талісману фестивалю Чігабіги та його друзів.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 27 серпня. Заряд бадьорості та позитивні емоції запозичте в ароматної ранкової кави. Нехай вдаються всі справи, а початок нового тижня порадує приємними знайомствами та несподіваними сюрпризами. Драйвового вам понеділка, смачного кавування й солодких сюрпризів протягом дня!

В Ужгороді триває свято їжі на вогні (ФОТОРЕПОРТАЖ)

На площі Поштовій другий день поспіль відбувається IV-ий Міжнародний кулінарний фестиваль-змагання з кулінарного мистецтва «Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!». Організатори вже традиційної для обласного центру події доклали всіх зусиль, аби створити для відвідувачів незабутню затишну атмосферу.

Футбол. "Говерла": сім турів - сім поразок

"Говерла" програла у матчі сьомого туру в Маріуполі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат