Прикордонники вилучили автівку за 590 тисяч гривень у Закарпатті

admin 24.09.2013 10:12 КРИМІНАЛ

Вчора, в пункт пропуску “Дякове” на в’їзд в Україну по смузі руху «зелений коридор» для проходження прикордонного контролю прибув легковий автомобіль марки «BMW X 6 X DRIVE 35 I», (держава реєстрації - Болгарія), під керуванням   громадянина Казахстану.  


Під час проведення заходів контролю прикордонним нарядом було встановлено спрацювання індикаторів ризику, а саме,   категорія та реєстрація транспортного засобу не відповідала багатьом критеріям. По даному факту прийнято рішення про проведення заходів контролю другої лінії та надано відповідну заяву старшому чергової зміни митниці. До огляду транспортного засобу було залучено експерта з виявлення викраденого автомототранспорту.

Під час спільного огляду транспортного засобу було виявлено, що первинний ідентифікаційний номер був змінений на інший номер, а номерне позначення кузова було нанесено не заводським способом. Складено протокол про порушення митних правил, а легковий автомобіль вилучено встановленим порядком, сума оцінки становить майже 590 тисяч гривень.

admin


За матеріалами Державної прикордонної служби України

ТЕГИ : КонтрабандаприкордонникиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат