Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-06-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31720, 20

Як позбутися варикозу за 20 хвилин

У Британії набирає популярність нова швидка і мінімально інвазивна система лікування варикозу вен під назвою ClariVein, пише The Daily Mail.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 9 січня. Починати новий тиждень після тривалих святкувань не так легко, тому перш за все збадьоріть свій організм чашечкою ароматної кави. Вона пришвидшить сприйняття нової інформації, і день матиме легкий та приємний початок. Гарного вам старту і позитивного завершення вже розпочатих справ!

Аналітика: 86% українських «інвестицій» на Кіпр пішли з Донеччини

Дані щодо обсягів прямих іноземних інвестицій в Україну за останній квартал минулого року і, відповідно, за весь минулий рік будуть оприлюднені Державною службою статистики ще не скоро. Проте певні підсумки можна підбити, відштовхуючись від нерадісних показників за 9 місяців і деяких негативних тенденцій в цій сфері, що чітко виявилися минулого року.

Чоловік Юлії Тимошенко попросив політичного притулку в Чехії

Чоловік колишнього Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко Олександр, який зараз перебуває в Чехії, попросив політичного притулку в цій країні. За даними чеської газети «Право», відповідне прохання він подав ще в останні дні 2011 року.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 6 січня. Святковий настрій вже зранку забезпечить чашечка ароматної кави. Незважаючи на те, що останній день тижня трохи пришвидшує сприйняття інформації та підсвідомо квапить у виконанні будь-яких справ, не йдіть на поклику своїх емоцій та виконуйте задумане сумлінно, тоді й результат не забариться! Гарної вам коляди, смачної куті та лише світлих думок напередодні Різдва!

Щороку чиновники розкрадають близько 7 млрд. доларів державних коштів

За минулий рік чиновники витратили через державні закупівлі мільярди гривень. Багато тендерів були досить сумнівними з точки зору крайньої необхідності. Пропонуємо добірку найоригінальніших держвитрат 2011 року.

Новорічна ніч по-закарпатськи...

Хоча за інформацією відповідних служб Новий 2012 рік Закарпаття зустріло відносно спокійно, не обійшлося без пожеж, ДТП та смертельних наслідків. Традиційні масові гуляння на центральних площах міст залишили на ранок 1 січня купу бруду, порожніх пляшок, сміття.

У Закарпатті в Новорічну ніч першим лелека приніс хлопчика

«Новонароджені скрізь плачуть однаково. Коли ж вони зростають, у них виявляються неоднакові звички. Це результат виховання». Сюнь-цзи.

Аналітика мовою оригіналу: Чем Венгрия напугала ЕС (ДОПОВНЕНО)

Новая Конституция Венгрии фактически провозгласила реализацию идей консервативной революции в Венгрии, которую последовательно воплощает премьер-министр Виктор Орбан. Находясь у власти всего год, Fidesz (Венгерский гражданский союз) успел ввести немало новшеств.

"Унікум" з Ужгорода за мандрівки до інших країн не платить жодної копійки!

31-річний Роман Стецик з Ужгорода за вісім років побачив 40 країн. За подорожі не заплатив ані гривні

Пенсія «народних обібранців» в 14 разів вища за людську

Станом на жовтень 2011 року середній розмір пенсій народних депутатів, що призначаються за Законом "Про статус народного депутата", досяг 15717,10 гривень, повідомили Укрінформ у Пенсійному фонді.

Аналітика: Сколько стоит украинская ГТС?

Цена ГТС в $20 млрд вызывает очень много вопросов. Даже по самым скромным оценкам, стоимость украинской ГТС, вместе с подземными хранилищами, составит более $100 млрд, считает эксперт Института энергетических исследований Юрий Корольчук.

Крадений "Мерседес" міністра Лавриновича має закарпатську історію

Міністр юстиції України Олександр Лавринович підтвердив, що деякий час використовував службовий автомобіль, викрадений у Німеччині. Німецький власник авто заявив, що має правові підстави домагатися його повернення.

Аналітика від Ірини Бекешкиної: Фальсификации наиболее масштабными могут быть на мажоритарных округа

Очевидно, что 2012 год пройдет в нашей стране под знаком парламентских выборов. Именно это явление, к счастью или, к сожалению, будет моделировать ход политических и околополитических событий.

Аналітика: Семейные ценности клана Януковичей

В 2012 году президент сделает ставку на усиление собственного политического клана. Помешать его планам может только недовольное экспансией «семьи» окружение.

9 малят народилися у новорічну ніч в Ужгороді (ДОПОВНЕНО - ФОТО)

В Ужгородському міському перинатальному центрі (УМПЦ) у новорічну ніч першим на світ — о 00.05 з’явився хлопчик. Загалом протягом доби 1 січня народилося 9 малят, з них — 7 хлопчиків та 2 дівчинки. Про це Rionews повідомив головний лікар УМПЦ Андрій Чабан.

Тимошенко вынуждают к сотрудничеству с «лагерной администрацией», - эксперт

В ближайшем окружении лидера БЮТ Ю.Тимошенко сегодня стремятся к подписанию   тайного пакта о ненападении между властью и оппозицией, считает политтехнолог Владимир Цибулько.

Ужгород: Новорічний жах на Театральній

Площа Театральна в Ужгороді, де розташована головна ялинка обласного центру Закарпаття, за останні роки стала місцем святкування зустрічі Нового року для багатьох людей. Переважно це підлітки, які "вичавили" звідси більш статечну публіку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат