Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31680, 20

В Ужгороді шукають машину, що скидала будівельне сміття на необладнаний під це контейнерний майданчи

Мерія просить допомогти відшукати автомобіль, з якого скидали будівельне сміття на необладнаний під це контейнерний майданчик. Це дозволить притягнути до адміністративної відповідальності водія, а також організацію (ТОВ "Комфортбуд"), на яку він працює.

На Перечинщині свято Незалежності відзначали спортивним турніром

З нагоди 21-ої річниці Незалежності України, у Перечині відбувся Турнір серед жителів району. Програма змагань була поділена на два дні - 25 серпня завдяки сприянню народного депутата України Сергія Мошака, спортсменів приймав Туристиний комплекс «Воєводино», а наступного дня спортивні баталії розгорнулися на стадіоні «Зоря» у місті Перечин. Всього, з п’ятнадцяти сільських рад району, участь у спортивному заході взяли представники чотирнадцяти.

У Виноградові відзначили 750-річчя з дня заснування

У вівторок, 28 серпня Виноградово відзначило ювілейну 750-річницю. В урочистостях з нагоди свята взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступник Антон Громовий, голова Виноградівської райдержадміністрації Тетяна Граб, міський голова Виноградова Степан Бочкай, очільники закарпатських міст, інші поважні гості.

Вибори-2012: Чи довірятимуть українці новому парламенту?

Ось і почалася осінь, а разом з нею набирає обертів і виборча кампанія. Політичні сили зі шпальт газет та екранів телевізорів гаряче обіцяють відстоювати у парламенті інтереси своїх виборців, тільки б їх туди обрали. А електорат у відповідь лише недовірливо гмикає, пригадуючи парламентаріям усі промахи, бійки та іншу «непарламентську» поведінку.

Закарпатська обласна рада залишається сиротиною

У понеділок, 27 серпня, стало відомо, що перший заступник, і вже кілька тижнів виконуючий повноваження голови облради Володимир Закурений, іде у відпустку.

Історична аналітика: Дещо про «особливе бойове побратимство» УПА й угорської окупаційної армії

Українська минувшина здатна інколи здивувати не менше, аніж майстерно написаний авантюрний роман про витівки сильних світу цього.

У суботу в Ужгороді покажуть перфоманс у стилі сюрреалізму

У середу, 29 липня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів незвичного перформансу у стилі сюрреалізму, що відбудеться в Ужгороді на Театральній площі цієї суботи.

Майстриня hand-made Ліна Ісак створює прикраси у вигляді швейної і друкарської машинки

Кожна дівчина хоче бути особливою, у цьому нам допомагають прикраси, які віддзеркалюють особистість та додають родзинку в наш образ. І ось у цьому нам допомагає біжутерія від Ліни Ісак!
Отож привіт усім шанувальникам Hand-made!

Щороку у закарпатську міліцію надходить близько 400 заяв про зникнення людей

30 серпня відзначається Міжнародний день розшуку зниклих безвісти людей

Схоже, Балога вкотре зраджує своєму керівництву?

Дешевий популізм дволикого чиновника. Нібито державний чиновник Балога збирає сільських голів Мукачівщини й добровільно-примусово наказує їм підтримувати... опозицію

Що для Закарпаття дасть договір про вільну торгівлю з країнами СНД

Минулого тижня Президент Віктор Янукович підписав Закон України «Про ратифікацію Угоди про зону вільної торгівлі». З тих пір ця тема не зникає з вітчизняного медіа-простору: журналісти роблять припущення, експерти підраховують можливі вигоди, а скептики традиційно намагаються розкритикувати новоприйнятий закон

Ще одного ужгородського чиновника взяли на хабарі

Заяву про вимагання хабаря у розмірі трьох тисяч доларів написав учора до міліції 21-річний громадянин Сомалі, котрий майже рік мешкає на Україні.

Закарпатці не можуть отримати візу Чехії

З країн колишнього Радянського Союзу знову почала надходити інформація про нелегальний бізнес із чеськими візами. У цих країнах за реєстрацію в системі Visapoint посередники беруть від 250 до 2500 євро. Такі дані оприлюднив тижневик Insider.

Сьогодні, 29 серпня, шаховий Кубок Закарпаття-2012 визначить свого переможця

28-29 серпня проходить традиційний турнір "Кубок Закарпаття - 2012". На відміну від попередніх років учасниками цьогорічних змагань є виключно закарпатські шахісти.

Закарпатцям розкажуть про візову політику Угорщини та Словаччини

Чутливість візової тематики в Україні зумовлює стабільно високий інтерес до практики видачі Шенегнських віз – переважно з огляду на проблеми, що виникають у заявників під час візових процедур і загалом звужують можливості українських громадян вільно подорожувати Європою. Процедура видачі віз державами-членами ЄС та Шенгенської зони вже п’ятий рік поспіль – головний предмет уваги та аналізу експертів Міжнародної громадської ініціативи «Європа без бар’єрів», до складу якої входить і Центр стратегічного партнерства в м. Ужгороді.

На Іршавщині та Воловеччині нові начальники РДА

У вівторок, 28 серпня, голова обласної адміністрації Олександр Ледида представив новопризначених керівників районних адміністрацій Іршавщини та Воловеччини.

Українські прикордонники викрили черговий канал переправки економічної контрабанди повітряним шляхом

Прикордонниками викрито чергову спробу налагодження каналу переправки економічної контрабанди. Сьогодні вранці, о 10.15. прикордонний наряд Мукачівського прикордонного загону на напрямку населених пунктів Боташ (Румунія) – с. Нове Климове Виноградівського району Закарпатської області (Україна) зафіксував проліт на територію України легкомоторного літака.

Сьогодні відбудеться судове засідання у справі КС «Централь-Старт»

Сьогодні , 29 серпня, о 10-й годині, в Закарпатському апеляційному суді відбудеться розгляд резонансної справи по розкраданню понад 30 мільйонів гривень керівництвом кредитної спілки “Централь-старт”.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 29 серпня. Постарайтеся зробити сьогодні якомога більше корисних справ: екватор тижня якнайкращий час для успішних починань і не менш плідних завершень. Нехай вже зранку вам буде солодко і приємно від аромату і смаку свіжозвареної кави. Подаруйте ранкову посмішку своєму оточенню і воно теж не забариться відповісти вам приємними враженнями прийдешнього дня!

Алергія на амброзію найсильніша в кінці серпня

Алергія на амброзію поширена з кінця липня до середини вересня, поки рослина цвіте. Найсильніше проявляє себе у кінці серпня. Директор столичного центру "Алерголог" Марина Борисюк каже, амброзія — один із найсильніших алергенів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат