72 родини в Ужгороді живуть без світла, з відключеними електроплитами

27.09.2013 12:21 РАТУША

Будинок № 10, що на вул. Верещагіна, залишився без електропостачання, повідомили редакцію мешканці гуртожитку. Світло відключили через борги дочірнього підприємства Ужгородського мехзаводу, яке обслуговує цей будинок. Раніше воно обслуговувало три будинки, але після створення на базі двох інших ОСББ й переведення на баланс міста та відмови від обслуговування дочірнім підприємством, їхні борги... перекинули на гуртожиток на Верещагіна, 10.


У гуртожитку мешкає 72 родини, у багатьох є малі діти, яким ніде приготувати їсти, оскільки плити в будинку електричні. До того ж не всі мешканці мають борги за електрику, однак змушені страждати і вони. Власні борги мешканців гуртожитку становлять 80 тис. грн., це також борги за квартплату і воду. А ось із чужими боргами сума значно більша — понад 340 тис. грн.

Як вихід із критичної ситуації Закарпаттяобленерго пропонує мешканцям гуртожитку укласти індивідуальні договори й погасити власні борги гуртожитку (про заборгованість інших гуртожитків обіцяє забути), й готове провести договір реструктуризації боргів на два роки. Мешканці тим часом налаштовані також створити власне ОСББ, сподіваючись, що, маючи таке об’єднання, більше не потраплять у подібну халепу, а їхні діти не залишатимуться тижнями без гарячої їжі.

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат