Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-21') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31800, 20

У футбольному матчі до Дня незалежності перемогла команда облдержадміністрації

  У четвер, 16 серпня, на ужгородському стадіоні «Спартак» провели турнір з міні-футболу. Спортивний захід присвячено 21-й річниці Незалежності України.

Волонтери з Закарпаття взяли участь у   пошуковій експедиції на Волині  

На території Любешівського району Волинської області успішно завершилася пошукова історико-краєзнавча експедиція «При’пять - Стохід I».   Десять серпневих днів волонтери зі Львівської, Закарпатської та Волинської областей провели у Волинському Поліссі, вивчаючи сторінки історії Першої світової війни, пов’язані з цим мальовничим краєм.

Податкова міліція припинила незаконний обіг тютюнових виробів більш ніж на півмільйона гривень

Контрафактну продукцію виявлено працівниками податкової міліції спільно з працівниками прокуратури та СБУ у Закарпатській області   у рамках порушеної кримінальної справи у жителів Виноградівського району неподалік прикордонної смуги. Усього вилучено 138 ящиків (69 тисяч пачок сигарет) з марками акцизного податку з явними ознаками підробки. Загальна вартість вилучених сигарет складає понад 500 тис. грн.

Закарпатські підприємці за 7 місяців спрямували до бюджету 46,4 млн. грн. єдиного податку

Це перевищує минулорічні надходження цього податку майже на 29 млн. грн.
Пожвавлення економічної активності малого бізнесу сприяло також збільшенню обсягів сплати податку на доходи фізичних осіб. За січень-липень 2012 року   надходження від цього податку до Зведеного бюджету області склали 504 млн. грн., що на 49 млн.грн. більше від минулорічних результатів.

Закарпатський лісник застрелився у ванній

Як повідомив головний лікар Жденїївської лікарні Воловецького району Володимир Андришин, 16 серпня біля 20.15 в селі Верхня Грабівниця, у ванній кімнаті свого будинку покінчив життя самогубством вистрілом в голову з гладкоцівкової рушниці 54-річний лісник Підполозянського лісництва державного підприємства «Воловецьке лісове господарство», – повідомляє Uzhgorod.in

Закарпаття на 8 місці в Україні за обсягами будівництва

Головне управління статистики у Закарпатській області розповсюдило інформацію щодо введення в експлуатацію житла у регіонах України. Загалом, у 2012 році збудовано 4240,6 тис. м2   загальної площі житла.

У багатоповерхівці на Легоцького тимчасово відключать газ

У понеділок, 20 серпня, ПАТ «Закарпатгаз» розпочинає роботи з планово-технічного обслуговування багатоповерхівки на вул. Легоцького, 17, в обласному центрі.

У Мукачеві можна будне спостерігати за чергами на кордоні (ФОТО)

У Мукачеві запрацює електронне табло, що показуватиме черги на кордоні.

В Ужгороді через пожежу згорів диван

17 серпня о 2.50 була пожежа в квартирі, власник встановлюється, за адресою: м. Ужгород, вул. Станційна, 14/5. Пожежею пошкоджено диван. Прямі збитки та причина пожежі – встановлюються.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 17 серпня. Наповніть філіжанку улюбленою кавою, а свої думки — приємними емоціями і сподіваннями на краще. Дозвольте собі порелаксувати наприкінці тижня, але й не розслабляйтеся остаточно, щоб побутові питання не зачіпали вас на вихідних. А також не забувайте хоч іноді відпускати мрії у вільне плавання, і вони обов’язково повернуться з новими ідеями. Гарної вам п’ятниці!

В Ужгороді продаватимуть освячений мед

З п’ятниці по неділю включно в Ужгороді буде солодко – триватиме ярмарок "Медовий Спас", що розгорнеться на набережній Незалежності (від Лінгвістичної гімназії ім. Т. Шевченка у напрямку пам’ятника Августину Волошину). Розташовувати намети із солодким ароматним крамом пасічники (а запланована участь понад 20 бджолярів) почнуть вже з 8-ї ранку у п’ятницю, 17 серпня, і працюватимуть до 18-ї години.

Альбом SUE DENIM вийшов на українському лейблі «ХХХ Waves» (ВІДЕО+ФОТО)

Сьогодні, 16 серпня, на українському інді-лейблі «XXX Waves», охопивши 13 країн Східної та Центральної Європи, відбувся реліз першого сольного альбому британської співачки Sue Denim.
Sue – бунтівна фешн-принцеса із «Robots In Disguise», зірка культового комедійного шоу Великобританії «The Mighty Boosh», учасниця проектів харизматичного Кріса Корнера «Sneaker Pimps» і «IAMX».

В Ужгороді у хлопця вкрали гроші, коли він був у кафе

17-річний ужгородець відпочивав в одному з міських кафе, як до нього причепився незнайомець та відібрав гроші в сумі 300 гривень.

День незалежності в Ужгороді святкуватимуть тиждень (Програма)

Ужгород долучається до святкування Дня незалежності України, Дня Державного Прапора та пропонує програму культурно-мистецьких та спортивних заходів.

Стрес і депресія "з’їдають" мозок - вчені

Традиційними симптомами депресивних розладів є погіршення пам’яті та притуплення емоційних реакцій. Але тепер вчені довели, що депресія і хронічний стрес можуть зменшити об’єм мозку, бо блокують утворення нових зв’язків у головному мозку.

В Ужгороді тимчасово перекривають дві вулиці

Департамент міського господарства інформує: від завтра, п’ятниці, 17 серпня, буде перекрито рух вулицею Швабською в зв’язку з проведення ремонтів вводів водогону. Швабську повністю перекриють з 6-ї ранку у відтинку від проспекту Свободи та до вулиці Жемайте.

Готуйте з Rionews!

Для того, щоб покращити продуктивність цього дня і в доброму гуморі продовжити свої справи, не забувайте про короткі відпочинки у компанії бажаних співрозмовників та смачних страв. Rionews обіцяє шукати для вас легкі та корисні рецепти. Якщо ви будете готувати їх ще й у доброму гуморі, одержите не лише смачний ланч, а й хороший настрій від кулінарного процесу! )

Закарпатським школам подарували 13 автобусів

13 нових транспортних засобів, якими доставлятимуть дітей у школи краю, уже сьогодні роз’їдуться по Закарпаттю. Ключі від автобусів сьогодні отримали представники районів. Відтепер на Міжгірщині,   Іршавщині, Виноградівщині – по три нові шкільні автобуси, на Рахівщині – два, на Свалявщині та Берегівщині – по одному. Транспорт придбано за рахунок коштів держбюджету, вартість одного автобуса 355 тисяч гривень.

Сьогодні на "Спартаку" зіграють у міні-футбол

У четвер, 16 серпня, відбудеться турнір з міні-футболу, присвячений 21-й річниці Незалежності України. У турнірі візьмуть участь команди «Держслужбовець», «Депутат», «Динамо» та команда Федерації футболу Закарпаття.

Фото совеняти, якого рятували МНС-ники у Закарпатті

У Закарпатті, в селі Баранинці Ужгородського району рятувальники визволили совеня. Дивіться відео. :)

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат