Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 08.10.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 8 жовтня. Запрограмовуйте хороший настрій, не   губіться у дрібницях, й оточуйте себе позитивними речами. Нехай сонце світить яскраво, ранкова кава смакує, а співрозмовники заряджають приємними емоціями. Гармонії на початку нового дня й смачного кавування!

Цитата дня:   Не шукай в натовпі. Нічого. Нікого. Все, що по-справжньому важливо - поруч з тобою.     (Ельчин Сафарлі "Мені тебе обіцяли")

08 жовтня 2013 року   по Закарпатській області: Невелика хмарність. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 15-20° тепла, у горах місцями вночі 0-2° морозу, вдень 7-12° тепла.
По м. Ужгород: Невелика хмарність. Вітер слабкий. Температура вночі 2-4°, вдень 18-20° тепла.

За православним календарем 8 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Панас, Герман, Євгеній, Євстафій, Евфросиния, Максим, Микола, Павло, Пафм, Пафнутйи, Прохор, Роман, Руф, Савиниан, Сергій (Сергий), Татта, Феодосій, Феодулия й Феофіл.


Сьогодні також:
• День юриста в Україні



Цей день в історії

1085 — у Венеції освячений Собор Святого Марка
1596 — Підписано Берестейську унію, створено греко-католицьку Церкву.
1886 — Харківська міська публічна бібліотека прийняла перших відвідувачів.
1895 — прояпонський переворот в Сеулі, вбивство королеви Мін



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Бавка
8—10 жовтня — Міжнародний фестиваль театрів для дітей «Інтерлялька».  


«Доміон»
До 17 жовтня — «Іван Сила». Поч. о 15.20, 17.20. «Літачки”. Поч. о 12.00, 13.40, 17.00. «Озброєні та небезпечні». Поч. о 20. 20, 22.20.

Художній музей імені Бокшая
Виставка з нагоди Дня художника (живопис та скульптура).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди Дня художника (графіка та прикладне мистецтво).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. На тебе чекає нелегкий робочий день, тому намагайся розпланувати все заздалегідь. Твій колега попросить про послугу, постарайся допомогти. У другій половині дня можуть виникнути ускладнення на переговорах із партнерами. Не варто приймати близько до серця несправедливу критику. Тобі необхідно відновити сили і зняти нервову напругу за допомогою масажу або релаксації.
Телець Вранці доведеться змінити намічений план, можуть виникнути непередбачені обставини. Тобі варто серйозно і відповідально поставитися до прохання керівника. Не варто обговорювати з колегами свої плани і наміри. У твоєму оточенні багато заздрісників, будь обачнішою. Увечері вирушай по магазинах, зроби приємну покупку, яка підніме настрій.
Близнюки. У першій половині дня стережись людей, які приховують свої справжні наміри. У твоєму колективі є недоброзичливець, який приносить шкоду. Поговори з керівництвом про додаткові привілеї. Сьогодні вдалий день, щоб подавати прохання і вирішувати юридичні питання. Вільний час присвятити спілкуванню з близьким другом.
Рак.Цей день принесе гарні результати фахівцям у сфері фінансування. Керівник оцінить твої професійні досягнення і надасть додаткові можливості. У діалозі з партнерами використовуй свою чарівність і поводься м'якше. У другій половині дня тобі доведеться відволіктися від важливої справи через прохання впливової особи. Не варто будувати плани на вечір, можливо, доведеться затриматися на роботі.
Лев У першій половині дня тобі варто зайнятися роботою з інформацією. Аналіз статистики підкаже, як виправити існуючі недоліки. Намагайся не перевтомлюватися, інакше твоє здоров'я може дати збій. У другій половині дня можливі складнощі у спілкуванні з керівництвом. Тобі не варто сперечатися, краще проявити поблажливість і згладити конфлікт.
Діва. Цей день принесе гарні звістки. Твої старі ідеї воскреснуть і реалізуються з новими партнерами. Не варто відволікатися на дрібниці, займися чимось одним. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки та електричних приладів. Пора навести порядок на робочому місці і розібрати документацію.
Терези Сьогодні тобі доведеться боротися з безліччю перешкод. Не варто витрачати сили даремно, краще відразу звернутися по допомогу. У другій половині дня ти зможеш вирішити важливе фінансове питання. Постався з розумінням до жорсткої поведінки керівника. Не варто зупинятися на досягнутому, почни рухатися вперед.
Скорпіон Цей день принесе удачу в нових починаннях. Завдяки твоєму нестандартному підходу, ти зможеш завоювати довіру і прихильність впливової особи. У другій половині дня ти отримаєш прибуток із нового джерела доходу. Постарайся збільшити свою продуктивність, щоб досягти більшого. Вільний час варто присвятити оновленню гардеробу і купівлі нових аксесуарів.
Стрілець. Сьогодні твій емоційний стан може бути пригніченим і нестабільним. Візьмися за виконання тих справ, які у тебе добре виходять і легко вдаються. У другій половині дня тобі варто звернути увагу на поведінку конкурентів. Знайди спосіб, щоб просунутися далі і обігнати суперників. Увечері тобі не варто зловживати спиртним і гострою їжею.
Козеріг У першій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію про співпрацю. Намагайся дізнатися більше інформації про своїх нових партнерів. Використовуй старі ділові зв'язки, щоб прискорити вирішення питань. У другій половині дня керівник відзначить твої заслуги і досягнення. Використовуй вдалий момент, щоб поговорити про премії або підвищення.
Водолій. Сьогодні ти зможеш надолужити згаяне. Довірившись своїй інтуїції, ти приймеш правильне рішення. Настав час, щоб об'єднатися з опонентами заради спільної вигоди. У другій половині дня твої партнери попросять про додаткову послугу. Не варто підганяти події, зважуй кожен свій крок, щоб не потрапити у скрутне становище.
Риби Цей день сприятливий для влаштування на роботу і отримання нової посади. Всі зміни, які відбуватимуться, несуть позитивний заряд. У другій половині дня тобі варто звернутися за порадою до керівника. Не бійся приймати кардинальні рішення, використовуй вдалі можливості. Увечері тобі варто зайнятися доглядом за волоссям і шкірою голови.


А зараз — усміхніться :)

Якщо ви не матюкаєтеся за кермом, значить ви не стежите за дорогою ..



— Татку, а коли я виросту великий, то зможу робити все, що захочу?
— Ні, синку. Тоді ти будеш уже одружений...


- Як з особистим життям?
- Не питай, це починається на П і закінчується на Ц!
- У тебе з'явився принц?
- ТАК, саме Він!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат