В області відзначили 95-річчя Товариства Червоного Хреста

admin 15.10.2013 16:31 СОЦІО

У вівторок, 15 жовтня відбулися урочистості з нагоди святкування 95-річчя Товариства Червоного Хреста України. У святкових заходах, що відбулися в Ужгороді, взяли участь заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, директор Департаменту соціального захисту населення Віктор Мацола, голова Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Іванна Сабо.


Тільки за останні 9 місяців майже 30 тисяч закарпатців отримали адресну допомогу на суму 1,7 млн. гривень завдяки організації благодійних акцій та заходів, співпраці із закордонними колегами Товариства. Реалізовують представники Червоно Хреста і різноманітні профілактичні та освітні програми.

Вітаючи працівників Товариства Червоного Хреста та волонтерських рухів, заступник голови облдержадміністрації наголосив:

- Найблагородніша справа – допомога тим, хто цього найбільше потребує, і радує, що серед нас є небайдужі до біди інших люди. Товариство Червоного Хреста на сьогодні виступає одним з головних партнерів влади в реалізації соціальних ініціатив глави держави щодо охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення. Ви зажди готові прийти на допомогу, за що хочу висловити Вам подяку, та побажати натхнення у подальшій роботі.

Відтак, Іван Качур вручив почесні грамоти облдержадміністрації Олені Кожановій, Вікторії Корлат, Ларисі Кузьмі, Оксані Маргітич, Любові Мілес, Валентині Мітровцій.

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат