Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 30980, 20

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 9 травня. Нехай буденні турботи та пов’язані з ними розчарування не псують вам приємних думок за чашечкою ранкової кави. Пам’ятайте, що навіть найбільша поразка наближає до перемоги, якщо ви, звісно, не опускаєте рук, а продовжуєте йти далі. Успішних справ, віри у власні сили та гарного настрою у середу!

Експерти радять інвестувати у віскі

Американська компанія радить інвестувати власні заощадження в рідкісні шотландські віскі.

Яку нову Швабську за два мільйони нам обіцяє влада?

Швабська сьогодні — серед «найрозбитіших» у місті. Аварійно небезпечне покриття: кам’яна бруківка та асфальтобетон із глибокими вибоїнами. Постійне скупчення транспорту. Відсутність належно облаштованих пішохідних переходів. Загазованість. Такі ж розбиті тротуари. Умовне освітлення та обмаль паркувальних місць для автотранспорту.

Ужгородського суддю Сочку вимагають звільнити за свавілля з гуртожитком на Богомольця, 20

Звільнити суддю Ужгородського міськрайонного суду Віталія Сочку у зв’язку із порушенням ним присяги просить Вищу ква­ліфікаційну комісію суддів України та Вищу раду юстиції народний депутат України від БЮТ Володимир Філенко. Напередодні травневих вихідних він надіслав відповідну заяву.

Новообраний Президент Угорщини теж не приїде на саміт в Ялту

Новообраний Президент Угорщини Янош Адер не братиме участі у саміті лідерів країн Центральної і Східної Європи у Ялті, що запланований на 11-12 травня.

Тягнибок пророчить ще одні вибори до Верховної Ради у 2013 році

(мовою оригіналу) Верховная Рада, которую украинцы изберут этой осенью, проработает недолго, поэтому в следующем году могут состояться еще одни парламентские выборы. Об этом в комментарии Gazeta.ua заявил лидер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Аналітика: Присмак ізоляції, або Сподівання Банкової на Євро-2012 не виправдовуються

Всупереч розрахункам Банкової перетворити чемпіонат на демонстрацію своєї «європейськості» та козир у передвиборчій кампанії, європейська сторона таки зробить усе аби продемонструвати, що за нинішньої влади в України немає європейської перспективи

Ротарійці висадили сакури при закарпатському онкодиспансері (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В Ужгороді в обласному онкологічному диспансері за ініціативи ротарійців «Ужгород-Скала» та «Ужгород» закладено парк із сакур. За словами президента Ротарі клубу «Ужгород-Скала» Ігоря ФАРТУШКА цей парк й надалі збільшуватиметься:

Закарпатський екс-в'язень намагався побитися з правоохоронцями

У прикордонному Чопі по телефонній лінії «102» у чергову частину міськвідділу міліції звернулася громадянка про те, що відвідувач бару погрожує фізичною розправою.

Полуниці і лохина допоможуть зберегти гострий розум - вчені

Споживаючи ягоди, такі як лохина та полуниці, можна відстрочити старіння мозку.

23 мукачівських комуністів підняли прапор та згадали Леніна

Лідери місцевого осередку Комуністичної партії України розповіли малочисельній групі прихильників про розруху в країні та комуністичний рай.

Аналітика: Друг олігархів, Яценюк не демонструє готовності зламати олігархічний устрій

Претендуючи на роль альтернативи чинній владі та головного борця з режимом, політик обмежується лише декораціями

Мошак переконував Москаля подружитися з “регіонами” і “ЄЦом”?

Нардепи-опоненти поговорили під сакурами Ужгорода

Про нашу сміттєву перспективу, або Погорєлов приписує чужі результати до власних заслуг

Цього тижня міська влада в особах мера Віктора Погорєлова і його заступника Віталія Семаля демонструвала перед ЗМІ своє турботливе ставлення до вирішення «сміттєвого» питання і журналістів навіть вивезли на екскурсію на сміттєвий полігон, що за 2 км від Ужгорода в с. Барвінок.

Куди подівся світлофор із вулиці Толстого?

До редакції продовжують телефонувати схвильовані ужгородці, запитуючи, куди подівся світлофор, який стояв на переході через вул. Толстого (поблизу м-ну «Таллінн»).

Де зростає злочинність

Ростислав Шапошников почав із себе. Ще у 2008 році, коли після підняття штрафів київські ДАІшники влаштували проти неправильно припаркованих на забитих столичних вулицях машин операцію «Оштрафуємо на 255 гривень». Ростислав сів тоді у свій Daewoo Lanos і прослідкував за однією з патрульних машин. Результатом став фоторепортаж під назвою «Патруль ДАІ за годину порушив правила на 1000 гривень».

Як правильно підморгнути за кермом

Серед відомих й звичних правил дорожнього етикету на наших автомобільних теренах є два   класичні, втілення яких залежить від справності освітлювальних приладів автомобіля, вашого виховання та реакції: два короткі «далеким» світлом — «увага, попереду небезпека», коротко «аварійкою» — «дякую за послугу».

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 27 квітня. Оскільки позитивні емоції — доволі нетривка річ, що періодично зникає через занурення у буденні проблеми, притримайте їх біля себе хоча б під час насолодження улюбленим ранковим напоєм. Аромат свіжозвареної кави обов’язково забезпечить активність у всіх майбутніх справах. Також пам’ятайте, що варто хоча б зрідка відпускати власні думки у вільне плавання. Тоді вони неодмінно повертатимуться до вас з новими ідеями!

22-річний син запалив зв'язану маму й пішов на дискотеку

Пізно ввечері 21 квітня в селі Нижній Студений Міжгірського району Закарпаття, 22-річний місцевий мешканець під час сімейної сварки зі своєю 42-річною матір'ю зв'язав їй руки за спиною, кинув на підлогу, після чого прикрив ще живу неньку простирадлом, ковдрою та подушкою і кинув на все це недопалок цигарки та запалений сірник.

Ужгородський "Квас Тарас" -- переміг в міжнародному турнірі з петанку "Сакура"

У рекреаційному комплексі "Воєводино" на Перечинщині відбувся крупний міжнародний турнір з петанку "Сакура-2012".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат