Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31000, 20

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 27 квітня. Оскільки позитивні емоції — доволі нетривка річ, що періодично зникає через занурення у буденні проблеми, притримайте їх біля себе хоча б під час насолодження улюбленим ранковим напоєм. Аромат свіжозвареної кави обов’язково забезпечить активність у всіх майбутніх справах. Також пам’ятайте, що варто хоча б зрідка відпускати власні думки у вільне плавання. Тоді вони неодмінно повертатимуться до вас з новими ідеями!

22-річний син запалив зв'язану маму й пішов на дискотеку

Пізно ввечері 21 квітня в селі Нижній Студений Міжгірського району Закарпаття, 22-річний місцевий мешканець під час сімейної сварки зі своєю 42-річною матір'ю зв'язав їй руки за спиною, кинув на підлогу, після чого прикрив ще живу неньку простирадлом, ковдрою та подушкою і кинув на все це недопалок цигарки та запалений сірник.

Ужгородський "Квас Тарас" -- переміг в міжнародному турнірі з петанку "Сакура"

У рекреаційному комплексі "Воєводино" на Перечинщині відбувся крупний міжнародний турнір з петанку "Сакура-2012".

Королю (Ray) Іспанії — Хуану Карлосу

Su honor, mis fe­li­cita­ci­ones y solo: mu­chas gracias!
(Ваша честь, моє шанування і просто   велике спасибі!)

Народу підвищать комунальні тарифи. Чиновникам —   витрати на комфорт

Новина цього тижня — тарифи на тепло і воду зростатимуть, оскільки вартість енергоносіїв буде підвищуватися. Про це заявив представник Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Станіслав Захаров.

Влада Ужгорода відверто нехтує необхідністю проведення дератизаційних заходів...

...у той час, як у місті зафіксовано новий випадок захворювання на лептоспіроз.

Володимир Якимець: «Я завжди прошу Бога, щоб він виділив нам якнайбільше часу для спільної роботи»

«Піккардійська Терція» відсвяткує своє 20-річчя концертами в Ужгороді та Мукачеві.

Прокуратура скаржиться що не спроможна розстежити справу на 32 млн. Заважають постраждалі вкладники?

Справа кредитної «Централь-Старт» останніми днями набула чималого резонансу. Розстеження триває вже три роки. Вкладників ошукали на 30 мільйонів грн. Загальна кількість постраждалих сягає 700 осіб.

Ужгородського міськуправління міліції більше не існує

Воловецьких та великоберезнянських правоохоронців ... також уже нема.

Генеральний консул України загострив скандал із пресою

Громадянин Великобританії одружився з ужгородкою та вирішив жити в Україні — на Закарпатті. Та, попри привітність українців, британець нещодавно зіткнувся зі зневажливим ставленням, незрозумілою ціновою політикою на візи для іноземців і банальним хамством у… Генеральному консульстві України в м. Ніредьгаза, до якого звернувся для оформлення візи.

Аналітика мовою оригіналу: Медведчук пытается вернуться на Банковую

В последнее время политикум с неподдельным интересом наблюдает за N-ной попыткой Виктора Медведчука вернуться во власть.

ЗОШ № 5 перемогла у багатоборстві серед ужгородських шкіл

В Ужгороді відбувся Чемпіонат Ужгорода із силового багатоборства серед шкіл. Змагання проводилися в ЗОШ № 5. Учасники ЗОШ № 19 (Лінгвістична гімназія ім. Т. Шевченка), ЗОШ № 2, ЗОШ № 3, ЗОШ № 4, ЗОШ № 5, ЗОШ № 20.

Родина заступника мера Ужгорода заробила мільйони, однак чиновник не відмовився від матдопомоги

Перший заступник Ужгородського міського голови Віктор Трикур минулого року заробив 931 тисячу 616 гривень, а його родина – дружина, донька та син – 1 мільйон 371 тисячу 53 гривні. Такі суми пан Трикур вказав у декларації про доходи за 2011 рік, котра опублікована у газеті «Ужгород».

У ДТП потрапила «швидка», яка везла породіллю до лікарні

15 квітня о 21:50 до оперативно-рятувальної служби Тячівського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду.

Аналітика від "ВВ": Вибори. Оточення. Фальш.

(далі — мовою оригіналу) Власть расставила сети, в которые рискует попасть сама. Конституционный суд Украины признал нелегитимной норму, позволяющую одновременное баллотирование в мажоритарном округе и по партийному списку.

Ужгородка Ангеліна Моняк вийшла у півфінал конкурсу «Голос країни»

Повернення до ліричного амплуа продемонструвала на вчорашньому вокальному шоу ужгородка Ангеліна Моняк з композицією "Moon river", яку можна почути в кінофільмі "Сніданок у Тіффані".

Шановні краяни!

При народженні кожної ідеологеми в основу кладеться одна або кілька основоположних тез-постулатів, на яких, власне, і вибудовується все вчення. Так і в створенні доволі молодої християнської релігії були взяті за основу неплотське зачаття життя — місія з чудотворствами і, як головне, ВОСКРЕСІННЯ після смерті Ісуса з Назарета.

«Братки» гвалтівників-балогівців збирають для них гроші й погрожують «бидлу»

Друзі головного підозрюваного у справі про згвалтування і вбивство Оксани Макар зібрали вже 100 тисяч гривень на адвоката. Прихильники гвалтівників організували у мережі цілий рух на їх підтримку, пише «Комсомольская правда в Украине».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат