Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31020, 20

Інформація про ультиматум С.Тігіпка щодо В.Балоги є спецоперацією проти лідера "силовиків" - В.Бала

Інформація про ультиматум лідера "Сильної України" Сергія Тігіпка Партії регіонів стосовно того, що до ПР увійде або він, або В.Балога, може бути спецоперацією, направленою проти лідера "Сильної України". Про це в ексклюзивному коментарі УНН сказав політтехнолог Віталій Бала.

Тігіпко попрощався з однопартійцями, закликавши їх працювати на авторитет Партії регіонів

Лідер партії "Сильна Україна", віце-прем'єр Сергій Тігіпко оприлюднив прощальне відеозвернення до однопартійців, у якому закликав їх вступати до Партії регіонів.

Аналітика від Андрія Магери: Дехто роздає гречку не тим виборцям

Чим ближче до виборів, тим гострішими стають суперечки навколо нарізання мажоритарних округів. Вже 10 квітня ЦВК має оголосити, скільки їх має бути в кожному регіоні, проте поки що виборча комісія не поспішає з рішенням.

В Ужгороді представили нового голову Апеляційного суду

Вчора Голова Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Леонід Фесенко представив суддівському корпусу Закарпаття новопризначеного голову Апеляційного суду Закарпаття Миколу Крегула.

В ужгородських боржників відключають воду

Відключення води злісним боржникам триває. Йдеться наразі винятково про юридичні особи. Так, у четвер водопостачання відімкнули гуртожитку на вул. Бородіна, 14 та в будівлях обласного військкомату і піхотного полку на вул. Другетів (як уже повідомлялося раніше, державний бюджет за об’єкти військових боргує Водоканалу Ужгорода понад 200 тисяч гривень).

ДАІ озвучили 12 підстав для зупинки авто

У Державтоінспекції назвали 12 підстав для зупинки транспортних засобів, працівниками ДАІ. Про це повідомляє прес-служба ДАІ МВС України.

Що би це значило: Партія регіонів назвала першу п'ятірку списка опозиції...

(мовою оригіналу) Первую пятерку лидеров объединенной украинской оппозиции должна возглавить Наталия Королевская. Такое мнение высказал заместитель главы фракции Партии регионов Михаил Чечетов.

Аналітика посівного сезону: Отрута для ваших садів та городів

Українці масово використовують для вирощення овочів і фруктів фальсифіковану високотоксичну агрохімію. Налякані ГМО українці вже навчились ретельно перевіряти інформацію на упаковках і замість "глянцевих" закордонних яблук чи картопельки обирають хоч і не такий ефектний, але рідний «натуральний» продукт. Та чи завжди це правильно?

В Ужгород приїздять повчитися нейрохірурги з усіх регіонів України

Кипіти робота починає вже на «п’ятихвилинці». Щоранку медики Обласного клінічного центру нейрохірургії та неврології збираються, аби спланувати день й розібрати всі випадки, що трапилися упродовж останньої доби.

ЗМІ: 16 березня Тимошенко офіційно звинуватять у державній зраді

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради зібрала докази, які нібито вказують на вчинення екс-прем'єром Юлією Тимошенко державної зради, пише Коммерсант-Україна в статті під назвою Комісія виявила особистий інтерес.

Закарпатський SPA-догляд презентують на чемпіонаті з масажу в Ужгород

“Тут буде і молоко, і мед, і тісто”, — розповідає автор методики масажист Іван Паук. Щоправда, особливість закарпатського SPA-догляду полягає, перш за все, у процедурах, що проводяться у чанах із водою, багатою на сірководень.

Геннадій Москаль просить голову СБУ та міністра МВС перевірити кричущі факти контрабанди та корупції

На адресу Геннадія Москаля надійшов лист із Закарпаття, в якому наводяться конкретні факти корупції, а також ознаки організованої групи за участі силових структур, втягнутих у контрабандну діяльність. Наводимо текст листа без редагування.

Аналітика: Кому вигідне зняття депутатської недоторканості?

Яка ж перспектива скасування недоторканності народних депутатів, про яку роками говорять представники різних політичних сил. Про це Радіо Свобода розпитувало в Ірини Бережної, депутата від ПР, і Сергія Соболєва, заст. голови фракції БЮТ.

МЗС обіцяє «серьйозно» розібратися з німцями, які затримали українців через "погані" візи

(мовою оригіналу) МИД Украины намерено «серьезно» разобраться с причинами аннулирования шенгенских виз 6 гражданам Украины в Германии.

Футбол. Сьогодні визначаться ще два чвертьфіналісти Ліги чемпіонів

Сьогодні відбудуться два матчі у відповідь у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. «Інтер» і «Баварія» у статусі господарів будуть відігравати мінімальні поразки з попередніх матчів з «Базелем» та «Олімпіком».

Шоколадний музей буде в Закарпатті (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Таку ідею взялися втілювати двоє ужгородських митців – найкращий український шоколадьє Валентин Штефаньо та скульптор Михайло Колодко.

Аналітика: Кожен "маленький" українець може ускладнити життя чиновникам-корупціонерам

(мовою оригіналу)Главным вопросом для людей, которым не нравится то, что происходит в государстве, стал извечный «что делать?» Как правило, после него добавляют пессимистическую тираду: «Прокуратура — у них, суды — тоже, журналисты пишут — караван идет».

Балога — фаворит чи лузер?

Після ряду останніх подій у закарпатському політикумі заговорили про те, що Балога у фаворі президента Януковича і отримав від нього повний карт-бланш на контроль за областю. При цьому місцева влада від Партії регіонів має бути також підконтрольна Балозі й виконувати його забаганки.

Вуж на пательні

Ректор Ужгородського Національного університету Микола Вегеш вживає всіх заходів, аби утриматися на посаді.

Історія моєї мами

Найкраща художньо-публіцис­тична стаття та, що від щирого серця. Написана на одному подиху, мов невеличкий прозовий твір... Написана емоційно, душевно, коли гра слів, поєднання епітетів та метафор створюють щось справді грандіозне, а головне — справжнє! Годі вже про політику, економічну кризу, майбутні вибори... Час почитати щось, що йде з самого серця, коли читаєш і проймаєшся цим... Людська доля, щастя материнства, клаптики з минулого... У ці святкові дні нам хочеться запропонувати вам статтю дочки про її... маму... І це справді щось неймовірне... Принаймні не таке, про що повсякденно пишуть журналісти... Віримо, це те, що нагадає дітям, що маму треба оберігати, любити й шанувати...

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат