Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31120, 20

Історія моєї мами

Найкраща художньо-публіцис­тична стаття та, що від щирого серця. Написана на одному подиху, мов невеличкий прозовий твір... Написана емоційно, душевно, коли гра слів, поєднання епітетів та метафор створюють щось справді грандіозне, а головне — справжнє! Годі вже про політику, економічну кризу, майбутні вибори... Час почитати щось, що йде з самого серця, коли читаєш і проймаєшся цим... Людська доля, щастя материнства, клаптики з минулого... У ці святкові дні нам хочеться запропонувати вам статтю дочки про її... маму... І це справді щось неймовірне... Принаймні не таке, про що повсякденно пишуть журналісти... Віримо, це те, що нагадає дітям, що маму треба оберігати, любити й шанувати...

Закарпатські депутати   не хочуть, щоб результати   голосувань відображалися   пофракційно

У минулому номері «РІО» повідомляла про незрозумілу позицію обласних «регіоналів» стосовно підтримки звернення до президента Януковича з проханням залишити «ЄЦуна» Вегеша на посаді ректора УжНУ.

«Їсти» одне одного, особливо   в Піст — це найбільший гріх

У православних і греко-католиків Великий піст. Він триватиме сім тижнів до Великодня, який цього року святкуватимемо 15 квітня.

Футбол. Свята в Харкові не вийшло (ВІДЕО)

Переможна хода харківського «Металіста» в поточному єврокубковому сезоні перервалася.

Аналітика: Таємна історія Жіночого Дня, або Як американський страйк став радянською традицією

Напередодні 8 березня українські жінки часто запитують мене, як американці святкують Міжнародний день жінок. Моя коротка відповідь: ніяк. Але перш ніж хтось образиться, я поспішаю пояснити, що ми маємо дві інші нагоди, аби вшанувати важливих жінок у нашому житті

Футбол. "Металіст" — "Олімпіакос" (АНОНС)

Сьогодні єврокубкові пристрасті продовжуться у Лізі Європи. «Металіст» зіграє «Олімпіакосом». Нагаждаємо, грецький клуб на попередньому етапі переміг «Рубін» — 1:0, 1:0, а ще раніше суперниками клубу по групі в Лізі чемпіонів були «Марсель», «Арсенал» і «Боруссія». В Чемпіонаті Греції команда на першому місці, а переможна серія «Олімпіакоса» досягла восьми ігор (рахунок за голами 17:0).

Пограничні переходи у Угорщину спорожніли

Новий закон Угорщини завдав нищівного удару по прикордонному «бізнесу», що базувався на перевозці бензину та дизпалива.

Аналітика від Бориса Березовського: Україна назавжди увійшла в демократичне русло

"Я считаю, что вопрос вашего политического будущего решен. Украина раз и навсегда вошла в русло демократического развития. Но, с другой стороны, насколько быстро она будет двигаться - зависит, к сожалению, в огромной мере от того, что будет происходить в России, а не от событий в Украине", - сказал Березовский.

Мудра аналітика архієпископа Любомир Гузара: Будуємо хату

Двадцять років наша Українська держава переживає перехідний період. Перед ними – десятиліття чи й століття життя під окупацією чужих держав, які не були зацікавлені в тому, щоб в Україні щось розвивати, а радше навпаки – намагалися не допускати до розвитку, а іноді, навіть, щоразу більше обмежували будь-які можливості чогось кращого.

На Закарпатті затримали злочинців, що з пістолетами пограбували інтернет-кафе

5-го березня в Хусті, що на Закарпатті, скоєно розбійний напад на Інтернет-кафе. Вночі до закладу увірвалися четверо зловмисників у масках і з пістолетами. Забравши 6 тисяч гривень, розбійники втекли.

У закарпатському Берегові 9 людей вкусила собака, хворат на сказ

Минулого тижня в м. Берегово виявлений хворий на сказ пес. Від укусів хворої тварини постраждало дев’ятеро чоловік.

Студентка звинувачує у спробі згвалтування голову села

До Ужгородського РВ УМВС із заявою звернулася студентка V курсу навчального закладу Ужгорода та звинуватила одного з сільських голів району в спробі зґвалтування.

IT-секс: Презервативы с QR-кодом позволяют отмечать места безопасного секса

Получивший такой презерватив может распознать код смартфоном и отметить места использования средства контрацепции на сайте WhereDidYouWearIt.com, используя аккаунты на Facebook или Foursquare, а также анонимно.

Аналітика відкупу: Сколько стоило «порешать» вопрос в окружении Балоги?

(Мовою оригіналу) Сегодня ни для кого ни секрет, что взяточничество давно стало в нашей стране одним из видов весьма прибыльного бизнеса. Однако когда власть имущих желание «заработать» подстегивает еще и личная месть, последствия могут оказаться, мягко говоря, непредсказуемы.

Порошенку вже приготували місце в п'ятірці на вибори від ПР, а Балозі? (ДОПОВНЕНО)

Претендент на посаду міністра економіки Петро Порошенко може стати членом Партії регіонів. Про це пише газета Сегодня з посиланням на джерела в Партії регіонів.

Аналітика від Тараса Чорновола: "Клюєв рідніший Януковичу за жінку і синів"

"Група Фірташа себе переоцінила. З доступом до першого тіла країни в них починає гіршати, — розповідає нардеп Тарас Чорновіл. — Валерія Хорошковського, людину Фірташа, спокійно могли зробити віце-прем'єром—міністром фінансів. А призначили просто віце-прем'єром. Ніби висока посада, але з мінімумом можливостей".

Погорєлов відмовив телеканалу ZІК, тому що... енергетик!

Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов минулого тижня зважився на брифінг, який розпочав із райдужних планів, а завершив виправдально-звинувачувальним пасажем.

З 1 березня вартість води   в Ужгороді   6,78 за куб. м  

До 1 березня ужгородці платили за воду КП «Водоканал» по 6,51 гривні за кубометр води (з ПДВ), а з початку весни платитимуть 6,78 гривні за 1 кубічний метр (з ПДВ).

Ниркова недостатність

На Закарпатті двоє вербувальників донорів людських органів
засуджені до позбавлення волі з випробувальним терміном.

Перинатальна справа

Адвокат: Відповіді прокуратури на клопотання свідчать про рівень об’єктивності ведення слідства.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат