Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-21') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31140, 20

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 22 березня. Якщо протягом для на вас чекає купа невідкладних справ та рішень, намагайтеся не думати про них хоча б за чашечкою улюбленої кави. Хороший релакс, приправлений спеціями позитивних емоцій, зранку нікому не завадить. Тож побільше впевненості у власних силах та приємного вам ранкового прокидання!

Віктор Медведчук про своє повернення у велику політику

(мовою оригіналу) Бывший глава Администрации президента Виктор Медведчук решил вернуться в публичную политику. Об этом он сказал в видеобращении, размещенном на его странице в социальной сети Facebook.

На ужгородському проспекті розташована найбільша у місті сміттєва «урна»

Металевий кіоск, що знаходиться в Ужгороді на проспекті Свободи поблизу будинку №51, перетворився на справжній контейнер для сміття. МАФ синього кольору, який розташувався одразу ж біля тротуару, потроху заповнюється непотребом.

Наркопритон під вікнами у "Старому Ужгороді"

Хто б відмовився мати помешкання на центральній пішохідній вулиці Ужгорода – Корзо? Переваги проживання просто в серці обласного центру важко переоцінити, а от про недоліки готові розказати мешканці внутрішнього дворика на Корзо, 11, котрі за останній рік сповна надивилися жахіть неконтрольованого молодіжного життя.

Аналітика мовою оригіналу: Фишки и страшилки выборов-2012

В нашей с вами стране сегодня сложилась уникальная ситуация. Большинство, да что греха таить - все политические партии, так или иначе, дискредитировали себя неспособностью к действию, коррупцией и откровенным циничным обманом избирателя.

Аналітика мовою оригіналу: Могильщик Партии регионов

ХIII съезд ПР двояко отразился на судьбе Сергея Тигипко. С одной стороны, его, казалось бы, перспективное детище «Сильная Украина» самоликвидировано, а с другой – получен партийный билет ПР и кресло замглавы партии в подарок.

Аналітика мовою оригіналу: Почему новый уголовный кодекс не спасет от противоправного преследования

Принятый в первом чтении проект УПК содержит немало позитивных изменений. Однако он не гарантирует в полной мере презумпцию невиновности и состязательности сторон в уголовном процессе. Более того, документ сужает права граждан на защиту и не устраняет возможности злоупотреблений правоохранителями.

Оксана Макар побажала, щоб її кривдникам відрізали геніталії і згодували псам

Тетяна Суровицька, мама зґвалтованої та покаліченої Оксани Макар, зняла на відео свою доньку на лікарняному ліжку. Ролик з'явився на YouTube. У репліках постраждалої присутня нецензурна лексика.

Аналітика: Сергей Тигипко — секретный маркетинговый ход Партии регионов

Не прошло и   полгода с того дня, когда Тигипко на пару с Азаровым огорошили страну известием о намерении   объединить партии. А теперь, когда это уже свершилось, хитрые члены «Народной партии» Литвина и «ЕЦ» Балоги спят и видят, как бы тоже пролезть по маршруту, проложенному Тигипко.

Генпрокурор наголосив на необхідності координації правоохоронців у боротьбі зі злочинністю

14 березня, у м.Львові Генеральний прокурор України Віктор Пшонка провів нараду з питань підвищення ролі прокурорів у координаційній діяльності.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 19 березня. Вдалий початок робочого тижня буде приємним, якщо зранку не полінуєтеся налаштувати себе на позитив і пригоститеся чашечкою свіжозвареної кави. Нехай всі хороші помисли стануть реальністю, а перше весняне тепло наповнить затишком душу!)

Безвізовий режим з Європейським Союзом є реальністю?

(мовою оригіналу) Переговоры по безвизовому режиму Украины с Евросоюзом продвигаются довольно успешно. Об этом «Комментариям» сообщил директор Центра прикладных политических исследований «Пента» Владимир Фесенко.

Чи виторгував Балога в Януковича Закарпаття

У минулому номері ми розповідали про активні торги Балоги за те, щоб повністю прихопити нашу область. Достатньо пригадати поїздку Балоги у президентську резиденцію «Межигір’я» на розмову до Януковича. Джерела повідомили про деякі подробиці цих торгів.

Страшна помста

Головна версія жахливої трагедії, що сталася в Мукачеві — нездатність чоловіка будувати стосунки в сім’ї й помста дружині

ДоКІР невакцинованим

У Закарпатті зафіксовано 436 випадків захворювання на кір.

Ужгород — Братислава —   Нью-Йорк — Лондон — ?

На противагу усталеному враженню про слабкість жінок, які ні на що не здатні, крім виставляння ультиматумів та «вибивання» грошей із чоловіків, або ж навпаки, портрет української роботяги, яка світу білого не бачить, бо повинна прогодувати дітей, а відтак працює на енній кількості робіт, ночами не досипає, вдень не доїдає і т. ін., хочеться розповісти про дівчину, яка у свої 25 досягла чимало і, як стало зрозуміло після розмови з нею, не збирається зупинятися на досягнутому.

У Єгипті ужгородця засудили до 25 років тюрми

Серед звинувачень навіть підготовка замаху на президента...

Таємниця «металевого паркану» переростає в черговий земельний скандал?

Таємні земельні оборудки в Ужгороді ведуться безпосередньо на очах в ужгородців.

Закарпатець сів на 6 років за збут канабісу

Нещодавно вступив у силу вирок Мукачівського міськрайонного суду, за яким мукачівця, який на залізниці збував наркотики засуджено до 6 років позбавлення   волі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат